Kadilci

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če me kdo ustreli, sem kriv sam, zakaj pa nisem šel s poti metka.

Kdo že to logiko uporablja? Zagovorniki posiljevalcev? "Žrtev je sama kriva. Oblečena je bila izzivalno, pa še po napačni ulici je hodila. Gospod Trdotič je nedolžen!"

B81

22. jul 2007
37.933
11.123
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Meni na kraj pameti ne pade, da bi prižgal, če nekdo v bližini je in enako pričakujem od drugih. Mene tudi moti ****** dim, ko jem.

Prav tako me motijo zakajeni prostori, ampak tam kjer mi je zakonsko še dovoljeno kaditi se pač vedno manj oziram na nekadilce. Stisnili ste nas v kot (sej ne rečem, da si nismo sami krivi da kadimo ipd.) ampak s tem, ko nam je ponujena alternativa jo bomo izkoristili. Jebe se meni, če te moti dim na terasi lokala, avtobusni postaji ipd. Premakni se. Jaz se ne bom.

Kako lepo shizofrenično sem to spisal
hysterical-1.gif

Pa to je to, jeb€mti boga
evil.gif

Moram popravit svoj prejšnji post, nekadilci IN bivši nekadilci so najhujši.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Niso to kar vsi? Nekadilci so tisti, ki ne kadijo. Bivši nekadilci pa včasih niso, zdaj pa kadijo, torej so kadilci.
sprasujem se.gif
Torej so vsi ljudje najhujši? Kako lahko potemtakem napišeš, da so najhujši, če so vsi taki? Nekdo ne bi smel bit najhujši, da bi lahko vsaj stopnjeval.

To možgani zaradi nikotinske krize ne delujejo veæ najboljše?
confused-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
ksz

kolegici je zadnjič na terasi lokala en kadilc zatežil ko je želela podojiti svojo hči

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.751
435
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Niso to kar vsi? Nekadilci so tisti, ki ne kadijo. Bivši nekadilci pa včasih niso, zdaj pa kadijo, torej so kadilci.
sprasujem se.gif
Torej so vsi ljudje najhujši? Kako lahko potemtakem napišeš, da so najhujši, če so vsi taki? Nekdo ne bi smel bit najhujši, da bi lahko vsaj stopnjeval.

To možgani zaradi nikotinske krize ne delujejo veæ najboljše?
confused-1.gif

hysterical-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Dejansko se dogaja, da ljudje zunaj težijo, da se ugasne cigaret? Svašta. To je pa res neumnost. Dobro, saj res ni okusno vohat čike, sploh če ješ, ampak dejansko nima nihče nobene podlage, da bi kaj rekel.

Še bolj mi gre (mi je šlo) na organ, ko se je pokazal prvi sonček - notri prazno, na terasi vse zasedeno, kadi nihče. Marš noter, banda nekadilska...
A si ti slučajno tadesen?
grims-1.gif

...

Kaj ima to sedaj veze?
Mogoče živčnost, nervoza? Takoj v luft, ko ni kaj po tvoje?
Predvsem po zadnjem stavku sklepam, da si politično opredeljen v določeno smer...
evil.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Stvari so se skulirale in to slisim z obeh strani! Mi je pa fascinantno ravno to kajenje v avtih! Vcasih so otresal v pepelnik, danes vse cez okno, preostanek prav tako, nima veze kdo ali kaj je zadaj! Jih je strah padanja vrednosti vozila?
Taki mi pa gredo še posebej na hurac... Sem že ničkolikokrat dobil še žareče čike pod gume, pa na vetrobransko šajbo, na haubo....

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Stvari so se skulirale in to slisim z obeh strani! Mi je pa fascinantno ravno to kajenje v avtih! Vcasih so otresal v pepelnik, danes vse cez okno, preostanek prav tako, nima veze kdo ali kaj je zadaj! Jih je strah padanja vrednosti vozila?
Taki mi pa gredo še posebej na hurac... Sem že ničkolikokrat dobil še žareče čike pod gume, pa na vetrobransko šajbo, na haubo....
To je res žalostno. Ni pa še nahjuje ... živel sem v bloku, kjer so nekateri čike metali čez okno, pod okni pa parking. Če si imel srečo je padel na vetrobransko, da si jih samo z brisalci pobiral.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
To je res žalostno. Ni pa še nahjuje ... živel sem v bloku, kjer so nekateri čike metali čez okno, pod okni pa parking. Če si imel srečo je padel na vetrobransko, da si jih samo z brisalci pobiral.

LOL
hysterical-1.gif

Eni ste pa res zaljubljeni v svoje korete.
Pa kaj, če žareč čik pade pod gumo? Jo bo pri vsej brzini presmodil, poslabšal vozne lastnosti, naredil bulo?
bonk.gif

Na haubi se od žarečega čika naredi luknja? Kupi ornk avto iz pleha, ne iz plastike, pa ti čik ne bo naredil luknje. Enako za vetrobran. Govorim za vožnjo. Za parkirplac bi pa jaz tudi usekal unega, ki bi čik vrgel na parkiran avto. To je drugače, kot med vožnjo. Tam ti debel brencelj ali sršen naredi več škode na avtu, kot odvržen čik.
Meni gre metanje čikov na k. edino ponoči, ker se ob udarcu v tla ful zaiskri in imaš občutek, kot bi en petardo fuknu. Zato ponoči čikov ne mečem skozi okno (če kdo vozi za mano).

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Tak sem jaz. Kadim, avto mam star 4 leta, pa je pepelnik še nedotaknjen - vse gre skoz okn. Skoz, ne čez, kot nekdo nepravilno piše. Če bi hotel čez okn vržt, bi moral imet kabria (nimam), ali pa luknjo v strehi (tudi nimam).
smile-1.gif

In jebe se mi, kaj gre za mano al pa, če gmajna pogori. Hu kerz, bo nova zrasla.
cool-1.gif

Ma ja, pa če kak dom pogori in ugasne kako življenje, hu kerz, samo da je junki potešil odvisnost za 5 minut.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Tak sem jaz. Kadim, avto mam star 4 leta, pa je pepelnik še nedotaknjen - vse gre skoz okn. Skoz, ne čez, kot nekdo nepravilno piše. Če bi hotel čez okn vržt, bi moral imet kabria (nimam), ali pa luknjo v strehi (tudi nimam).
smile-1.gif

In jebe se mi, kaj gre za mano al pa, če gmajna pogori. Hu kerz, bo nova zrasla.
cool-1.gif

Ma ja, pa če kak dom pogori in ugasne kako življenje, hu kerz, samo da je junki potešil odvisnost za 5 minut.
Ne, za 5 minut ali 1čik, pa res ne moreš cele bajte s stanovalci prodat, to je vredno najmanj celo škatlico, ......tudi če je res huda kriza, bi prodal celo vas, vsaj za šteko, za manj se ne bi pogajal......
cool-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:

LOL
hysterical-1.gif

Eni ste pa res zaljubljeni v svoje korete.
Pa kaj, če žareč čik pade pod gumo? Jo bo pri vsej brzini presmodil, poslabšal vozne lastnosti, naredil bulo?
bonk.gif

Na haubi se od žarečega čika naredi luknja? Kupi ornk avto iz pleha, ne iz plastike, pa ti čik ne bo naredil luknje. Enako za vetrobran. Govorim za vožnjo. Za parkirplac bi pa jaz tudi usekal unega, ki bi čik vrgel na parkiran avto. To je drugače, kot med vožnjo. Tam ti debel brencelj ali sršen naredi več škode na avtu, kot odvržen čik.
Meni gre metanje čikov na k. edino ponoči, ker se ob udarcu v tla ful zaiskri in imaš občutek, kot bi en petardo fuknu. Zato ponoči čikov ne mečem skozi okno (če kdo vozi za mano).
O kakšni zaljubljenosti govoriš? A v takšen užitek ti je škodovanje tuji lastnini, samo da potešiš svojo odvisnost in se odpadkov rešiš na najlažji možen način, kar skozi okno? Egoisti...
Pa kaj potem, če pogori pol Krasa....
uf-1.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Jebat ga. Sam že celo življenje pobiram smeti za takimi. Malo zaradi okolja, zadnje čase pa tudi kot zgled otroku.

Pozabil si dodati "zaradi službe"
evil.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Se čisto strinjam, čeprav kadim. Razpizdi me pa to, da nekadilci zasedejo teraso v kafiču. Na čistem zraku itak niso, ker okoli njih kadijo,
Sem pa že videl, ko je človek vsipal pepelnik ven iz avta
bonk.gif

Jaz se z veseljem počim na teraso oz. območje za kadilce, potem se pa zabavam, ko gledam junkije, ko si ne najdete mize, kjer bi se lahko fiksali.

Drugače pa na zraku ne paše sedeti samo kadilcem veš.

Pozimi ti ta zrak ne diši toliko kot postani zrak v lokalu?
Btw razen gledanja junkijev in srkanja zastonj kozarca vode se na terasah lokalov sedi tudi zaradi konzumacije ponudbe veeeeeš?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Škoda da je Uršič čisto zaplaval z Radio Dur... JE bil dober slogan... kadilci škodljivci, kadilci škodljivci...