Kadilci

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
tumblrm1i578w8c41r5ywf1o.jpg

Steve

Guru
13. avg 2007
10.022
1.934
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Mamicu vam, a res morate biti taki moroni, da mečete svoje sledi=čike vsepovsod po tleh? Pa p.izd.a vam mamina, poln dvorišče in zelenico jih imam. Če enega izmed vas dobim, pa žrl boste lastno svinjarijo!
Pa je kdo v svoji omejeni titari pomislil, kaj je storil z odvrženim čikom čez okno (hint, zadnji požari ob AC na Primorskem)? Ma gate bi vam slekel, tako kot v Avstraliji, kjer v nekem mestecu velja predpis/dovoljenje, da se iz odvrženih ogorkov pobere DNK sline in ugotovi/kaznuje kršitelje...
Ma po 100EUR bi morala biti škatlica čikov, pa še 100EUR okoljskih dajatev zraven...
Gamad nevzgojena jedna...

Stfu biach
aplauz.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ke te ma plaža s toto temo veze?

jaz če ni koša štrcnem čik nekam ko ekspert, drugače pa se mi jebe kdo si ke misli.. Nam tui pasji loveri na naši trati špuro drekovo spustijo [cenzura] jim materna, pol pa se delajo francoze, enkrat da še jo vijim sosedo spustit tam bilo ke ji pesa primem pa jo nabijem z njim ..

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Sam sem kadilec in si ga imam vso pravico prižgati na terasi kake gostilne. Nekadilci so si ja izborili, da pač ne smemo kaditi v lokalih, kar je OK. Ne pa da me začne nekdo pri kavi je*ati, da ga kajenje moti. Ponavadi takemu samo rečem, da ste si tak nekadilci izborili, da se v prostorih ne sme kaditi in če smo se mi kadilci temu prilagodili in kadimo zunaj, se bodo tudi oni mogli, da bodo zdržali poleg kadilcev, ali pa šli v prostor, kjer bo bolj smrdelo po pokvarjenem piru in švicu. Če mi pa še kaj se*je, pa dobi pepelnik v glavo.
Edino če vidim za sosednjo mizo poleg odraslih še otroke, si pa res ne prižgem cigareta.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Hint teslo, ker živim ob glavni cesti in skorajda vsako minuto vidim take packe, ki mečejo čike čez okno?
Je Apollo8 lepo povedal: klic na policijo.
Traja isto kot če na forum pišeš, samo je več učinka.

(glede teme pa: hja, eni imajo nično kulturo - ti ki jo imajo, morajo prevzeti iniciativo, samo od sebe ne bo nič)

PS: glede "pravice do kajenja": ah, škoda guča. Vsak đanki misli, da je OK kaj počne (saj morilec tudi, je lepo razmislil, kaj bo naredil)

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ni najhujši nekadilci, hujši so "ozdravljeni" kadilci ki ga moti vsaki dim, a ko pa je on vleko pa je blo vse ql.. šamar sprve

B81

22. jul 2007
37.936
11.126
113
In kaj? Zapišeš registrsko, kličeš policijo, slikaš dokaz in potem bo kaj?

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Nisem kadilec in moram reči, da malenkost pogrešam zakajene lokale. Saj ne vse, samo nekatere lokacije preprosto izgledajo boljše, če so zakajene. Kar se tiče pa metanja čikov po tleh je pa to čisto odvisno od človeka. Tisti, ki to počnejo so ponavadi tudi tisti, ki parkirajo čez dva parkinga brez sramu in pomislekov. Brezglavci pač.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Sam sem kadilec in si ga imam vso pravico prižgati na terasi kake gostilne. Nekadilci so si ja izborili, da pač ne smemo kaditi v lokalih, kar je OK. Ne pa da me začne nekdo pri kavi je*ati, da ga kajenje moti. Ponavadi takemu samo rečem, da ste si tak nekadilci izborili, da se v prostorih ne sme kaditi in če smo se mi kadilci temu prilagodili in kadimo zunaj, se bodo tudi oni mogli, da bodo zdržali poleg kadilcev, ali pa šli v prostor, kjer bo bolj smrdelo po pokvarjenem piru in švicu. Če mi pa še kaj se*je, pa dobi pepelnik v glavo.
Edino če vidim za sosednjo mizo poleg odraslih še otroke, si pa res ne prižgem cigareta.
Čakam na čas, da glede kajenja v Slovenijo pride počasi Nova Zelandija....

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Tudi sam imam navado, da vedno lepo čik ugasnem pa potem v koš z njim.

Me pa moti npr v lokalih, če na mizi ni pepelnika, tudi po tem ko naglušni študentki parkrat zaprosiš, če bi smel dobiti pepelnik in ga še vedno ne dobiš. Takrat ga znam pa tudi na tleh ugasniti, pa si nej potem ona sama pometa teraso, če ni sposobna enga pepelnika iz šanka prinest.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Jaz ponavadi vstanem in ga grem sam iskat, se mi ne da z nedodelanimi kelnarcami ukvarjat. Kar se tiče puritancev, ki mi zunaj težijo, naj ugasnem cigaret, ker njim smrdi, jih ponavadi lepo prosim, naj se presedejo, ker tudi mene moti njihov vonj po švicu in umazaniji. Vedno zaleže.

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Dejansko se dogaja, da ljudje zunaj težijo, da se ugasne cigaret? Svašta. To je pa res neumnost. Dobro, saj res ni okusno vohat čike, sploh če ješ, ampak dejansko nima nihče nobene podlage, da bi kaj rekel.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Predvsem stare nepotešene babe. Take fine dame, doh.
Če vidim, da nekdo pri sosednji mizi je, ne prižgem dokler ne poje ali če res vem, da mu ne bom kadil pod nos.