jutranja tema

jello

Guru
22. sep 2008
10.358
3.932
113
Post je za "pucanje" slabe vesti, to pomeni da ostalih 324 dni delaš pyzdarije (karkoli že to pomeni), potem 40 dni brez in potem spet po starem. Lahko pa celo leto zmerno in po pameti. Kakorkomupaše. Če si proti pol se tega ne greš, druge pa pustiš pri miru. Jaz se tudi ne grem, sem pa vesel ko je malica in dobim še klobaso od sodelovca.
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a vi zdej mene neki prcate..a

jem klobase, jem svinjo, pijem alko...

point je, da se 10 organizacij trudi urediti non alko psot, a je deset tajkunov veliko bolj uspešnih

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
40 mučenikov je RKC praznik, ki se postavlja kot protiutež kominističnemu 8 marcu. zanimivo kako se cerkev bori za neenakopravnost, čeprav tedensko ugotavljajo, da je baba alf ain omega pri njenih oboževalcih.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Včerajnšnja jutranja tema na hitu:
http://www.radiohit.si/hrvati-manjsina-v-sloveniji

Kaj menite? Klicalo je par pacientov, ki so predlagali vagone in odvoz čez mejo ... ziher je bil 8888 med njimi
grin1.gif

Drugač sem bla pa včeri zvečer zuni in je v avtu pisal, da je 2°C, sem rekla ni šans, ziher je -4, -5 ... grem na mobitel pogledat, piše "trenutna tempertaura 2°C, občutiti je -5°C". hudo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
težave z vlakovnimi kompozcijami imajo v sloveniji tisti, katerih predniki so v takih kompozicijah bili seljeni v nemčijo..ali srbijo. na njihovo srečo niso prišli do afrike.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
e moji dolenci..pa kaj vam delajo cigoti..pa vi ste..copata je preblag izraz. ne vem zakaj sem včeraj gleda tv, ampak...vi dolenci ste v riti, gadafija bodo v roku 6 mesecev ubil, sinove tudi, s afrika bo gorela dalje. rusi ostajajo prodane duše..jebla jih sibirija in stalin, k ni to bl stisnu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne, dali bi mu spremstvo, d aga kdo drug slučajno ne bi spraševal.

kle mislim, da ni vpršaanje kaj je gnilo v tej državi..tudi ne kako gnilo je..ampak je vprašanje..koliko lahko še zgnije, preden so kde kje zgane

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa še to..država bo prpeovedala referendum o finačnih azdevah

a danes z referendumom mogoče lahko znižamo davke, poslanska nadomestila po prenehanju mandata, prekinemo pogodbo s patrio, zahtevamo prodajo falcona, zahtevamo brezpogojni odstop celotnega parlamenta..itd..

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Zanimivo je to da kr veliko dolenjskih podjetnikov (ne jaz) aktivno posluje s šefi ciganov. Cigoti znajo posel speljat. Kradejo cigani bolj malo--so civili bolj pridni.

Glede naselja---kako imajo razmetano::: Ja to je res-vendar so pa tudi cigani, ki imajo okolico bolje urejeno kot pa večina slovencev-da o hišah---bolj vilah ne govorim.