Jovanka

ErazeM4

Pripravnik
1. mar 2008
191
0
16
Ko pa se zares zaveš v kakšni državi živiš, pa je takrat, ko je taka novica prva na sporedu poročil Radia 1, na rtvslo.si je ta novica prva na zavihku z novicami itd.
stupid-1.gif

:bruh

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zakaj? Jovanka je del naše zgodovine!

Zakaj "bruh"? A ko bodo nekoč tvoji (starši, sosedje, znanci , ...) , ki si jih poznal in živel z njimi, torej umrli - bo tudi "bruh"?

ErazeM4

Pripravnik
1. mar 2008
191
0
16
Del zgodovine, kjer smo se z referendumom odločili, da imamo tega dovolj in da gremo na svoje. Ta novica je kvečjemu vredna, da povsem ob koncu poročil napovedovalec pove: "v tem in tem letu starosti je umrla soproga diktatorja Tita v Beogradu. Želim vam prijeten večer še naprej in na svidenje"

To pa da je to prva novica v vseh večjih medijih pa samo kaže njihovo projugo usmerjenost.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Eh, ti si očitno obseden.. A se ti ne zdi potem še bolj bolno, da dajejo na prvo stran novic vsako večjo prometno nesrečo? Marsikdo od mlajše generacije niti ne ve kdo ona sploh je. Meni se ne zdi nič narobe če dajo njeno smt na prvo stran, po navadi pa to zmoti nestrpneže tipa SDS. Tudi ko so Rožmana pokopavali je bila novica na prvi strani, pa kaj. Je pač del naše lepe in manj lepe zgodovine.

Seveda pa bi nekateri najraje spremenili zgodovino kot njim paše.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

Zakaj "bruh"? A ko bodo nekoč tvoji (starši, sosedje, znanci , ...) , ki si jih poznal in živel z njimi, torej umrli - bo tudi "bruh"?

Se strinjam, da je - ampak prva novica na praktično vseh portalih in dnevnikih? In to na obletnico odhoda zadnjega JLA vojaka iz Slovenije?
Kaj je na samostojno državo Slovenije bolj vplivalo - življenje in smrt radodajke ali dokončen odhod tuje vojske?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Odgovorni uredniki vseh medijev in internetnih portalov so izdajalci in rušilci slovenske osamosvojitve ter jugonostalgiki. Tipični predstavniki F21 in bande 571. Vse pred puške ali na Goli otok.
grin1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Osebno me bolj prizadane bljižnje srečanje sosedove mačke z avtomobilom, ....pridna muca je bila, vedno na lovu in v svojem prekratkem življenju je po svojih močeh dosti naredila za slovenski narod, ko je redčila populacijo voluharjev in ostale golazni.-naj ji bo lepo v mačjih nebesih
roza.gif

aja
tongue-1.gif

tema je o srbkinji jovanki...se je spomnim ja, kr naprej na poročilih, so bli pač njihovi časi,....ampak danes ....so drugi časi, ampak isti ljudje, zato ..... zaboli me...dol mi visi zanjo......
Ne zdi se mi pa prav, da ima svojo temo, sosedova mačka pa ne , ni pravično.
frown-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.057
6.256
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

Se strinjam, da je - ampak prva novica na praktično vseh portalih in dnevnikih? In to na obletnico odhoda zadnjega JLA vojaka iz Slovenije?
Kaj je na samostojno državo Slovenije bolj vplivalo - življenje in smrt radodajke ali dokončen odhod tuje vojske?

aplauz.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nikar ne ploskaj preveč!
Sem prispeval k osamosvojitvi in odhodu (tuje ?!!?) vojske, z dušo in srcem. Zares visoko moralo, evforično! Ampak če bi v tistih dveh mesecih intenzivnega dogajanja vedel, kako nam bodo potem ukradli državo, bi šel raje po svetu, postil vse skupaj in bi bilo bolje.

V rdečih časih je bila država bolj na moji strani, kot je sedaj. Delam zanjo, 65% mojega ustvarjenega denarja dobi, pa mi v 22. letih ni zagotovila bodočnosti za moje otroke, kar je meni v otroštvu prejšnja (država) bp. zagotovila! Ko sem bil v šoli, me je čakal šiht . Ko sem se potem zaposlil, sem že na začetku dobil dostojno plačo in s tem izhodišče za življenje in kariero. Stanovanje ni bilo problem. Če si hotel delati, so te vsi spoštovali.

Kaj pa nudi mojim otrokom zdajšnja država? Zase sem že poskrbel, kaj pa otroci, ki bodo dali življenje tem otročjim pijavkam na vrhu oblasti, pa nimajo najmanjšega vidika o smoternosti dela v tem sistemu!?? Zgodovina, ki se ponavlja vedno znova zadnjih nekaj 100 let pri nas.

Še moje privat mišljenje: zjebali so nas bivši DEMOS in njegovi nasledniki , ki so vmes nastavili Bajuka kot neko muho enodnevnico na izvršilno oblast. Uzakonili so privatiziranje državnih firm na vrat - na nos, brez kontrole, samo da se sprivatizira itd... Ljudje smo zabavljali in se oglašali, pa smo vedno dobili nazaj pod nos - saj ste sami hoteli demokracijo! Kot nujna posledica je nastalo delo na črno, Drnovšek kot vodja LDS in predsednik države je pa zadevo toleriral, češ - v smislu socialnega miru!

Povem ti, osmica, naredi si kapelico doma na vrtu in jo glej in občuduj, ljudi pa pusti, naj delajo in to pošteno delajo. In naj od tega tudi nekaj imajo! Od tiste kapelice pričakujem, da boš pošteno plačal nepremičninski davek, kot tudi g. župnik za svoje 3 cerkve in 8 ali 12 objektov v svoji župniji, kolikor je pač velika!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.664
3.173
113
v lokalni ostariji
demz se strinjam s teboj... kar nam je uspelo v 22 letih je da je pokradeno kar se da, vse zbirokratizirina do konca! (in potem prebereš v kakšnem postu da še premalo... eni bi še povečal zavarovanja itd itd... samo da se težje ukvarjaš s poslom)... prihodnosti pa ni...

888 bo ipak reku da je kriva lds...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.057
6.256
113
blizu močvirne prestolnice
Oba nakladata, Demos je izpeljal projekt osamosvojitev, za vse ostalo pa se zahvalita Drnovšku ne Bajuku. Ne vem kako lahko pozabljata kdo je velino let vladal v Sloveniji in jo uničil?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
...
Še moje privat mišljenje: zjebali so nas bivši DEMOS in njegovi nasledniki , ki so vmes nastavili Bajuka kot neko muho enodnevnico na izvršilno oblast. Uzakonili so privatiziranje državnih firm na vrat - na nos, brez kontrole, samo da se sprivatizira itd... Ljudje smo zabavljali in se oglašali, pa smo vedno dobili nazaj pod nos - saj ste sami hoteli demokracijo! Kot nujna posledica je nastalo delo na črno, Drnovšek kot vodja LDS in predsednik države je pa zadevo toleriral, češ - v smislu socialnega miru!
...!

bonk.gif

Tole razmišljanje bi bilo smešno, če ne bi bilo tako žalostno neumno.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa še o pokojni Jovanki, ki je tema :

Šla se je gospodinjo, kot se gredo tudi naše gospe doma, pa ni mogla predreti bande in zalege okoli soproga - podoben efekt, kot kadar se gre za ogled fuzbal tekme na TV popoldne, pa ti zadaj baba zeza s sesalcem.

Jovanka je bila žrtev sistema. Pa Rankovič tudi. Pa še veliiiiko drugih.
Npr. Kardelj in Dolanc pa nista bila žrtvi sistema.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vsi so bili rana našega naroda!

Mhmm, kako bomo pa ovrednotili delo veljakov zadnjih 20 let? Ebola našega naroda?

9999

Pripravnik
28. jan 2013
31
5
8
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Nikar ne ploskaj preveč!
Sem prispeval k osamosvojitvi in odhodu (tuje ?!!?) vojske, z dušo in srcem. Zares visoko moralo, evforično! Ampak če bi v tistih dveh mesecih intenzivnega dogajanja vedel, kako nam bodo potem ukradli državo, bi šel raje po svetu, postil vse skupaj in bi bilo bolje.

V rdečih časih je bila država bolj na moji strani, kot je sedaj. Delam zanjo, 65% mojega ustvarjenega denarja dobi, pa mi v 22. letih ni zagotovila bodočnosti za moje otroke, kar je meni v otroštvu prejšnja (država) bp. zagotovila! Ko sem bil v šoli, me je čakal šiht . Ko sem se potem zaposlil, sem že na začetku dobil dostojno plačo in s tem izhodišče za življenje in kariero. Stanovanje ni bilo problem. Če si hotel delati, so te vsi spoštovali.

Kaj pa nudi mojim otrokom zdajšnja država? Zase sem že poskrbel, kaj pa otroci, ki bodo dali življenje tem otročjim pijavkam na vrhu oblasti, pa nimajo najmanjšega vidika o smoternosti dela v tem sistemu!?? Zgodovina, ki se ponavlja vedno znova zadnjih nekaj 100 let pri nas.

Povem ti, osmica, naredi si kapelico doma na vrtu in jo glej in občuduj, ljudi pa pusti, naj delajo in to pošteno delajo. In naj od tega tudi nekaj imajo! Od tiste kapelice pričakujem, da boš pošteno plačal nepremičninski davek, kot tudi g. župnik za svoje 3 cerkve in 8 ali 12 objektov v svoji župniji, kolikor je pač velika!

aplauz.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.408
7.521
113
Da. Ampak bajuka okriviti za divjo privatizacijo pa je milo receno neumno. Ali nima pojma o sodobni zgodovini slovenije, ali ni sposoben dojet da je za stvari odgovoren tisti ki je na oblasti ali pa se spreneveda.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.278
113
42
Krivi so poltiki in tisti ki so jih slepo volili. V komunizmu je bilo 5% hudo bogatih, ostalih 95 je živelo dobro. Sedaj ej 10% hudo bgatih, 40 jih živi dobro, ostali pa slabo. Važno da so krivi komunisti in južni.