Duhovi. Ima kdo izkušnje s tem

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
1
38
50
LJ
Sorry prijatelji, po dolgem času vam pišem. V zadnjem času imam veliko problemov z nekimi duhovi. Nisem pijan niti nič, sam, vsakih par dni pa se pojavijo. Fizično sem videl, da je prijel za rjuho na postelji in premaknil ventilator. Vidiš ga ne, je pa tam. Jst to čutim. Sam sedaj grejo predaleč. Skos bolj so predrzni. Ve kdo za koga, ki bi to brzdal. Ne me smatrat za norca, ampak dejansko se to dogaja

• Wow
Reactions: novaa in Hanzi

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.080
493
83
tam ko se terc po tori rola
Tri variante so. Trolanje, prividi ali pa dejansko dogajanje. Tudi jaz sem že slišal par zgodb na to temo. Pa ne ono, baba čula baba rekla... prav od ljudi, ki se jim je to zgodilo. Sam temu ne pripisujem neke realne osnove, ampak... zakaj pa ne.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.781
113
Zdej lahko pa pomoč priskočijo vsi tisti, ki jim komunisti skačejo izpod postelje in iz omar.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.770
1.595
113
Ce se to dogaja takoj po sanjah oz morah, in izginejo v minuti, potem jih ni in samo mozgani risejo scene med budnostjo in spancem. Ce pa so res tam imas 2 moznosti: odseli se iz sobe/objekta in upaj da ne sledijo. Ali pa se podrobneje posveti analizi kaj ti zelijo sporociti. Morda hocejo samo svojo rjuho nazaj, morda se ti mascujejo za kak greh tebe ali tvojcev, morda te dobrohotno opozarjajo da ti bo strop padel na glavo ali pa da imas raka.....

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.558
7.205
113
Ali so tudi kakšne motnje v elektriki? Utripanje luči? Da ugotovino da je res duh ali "poltergist".

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.080
493
83
tam ko se terc po tori rola
Mogoče imaš v življenju dogodke zelo urejene... Da je neka rutina in si nekaj naredil narobe... Ali pa v čem pretiraval in se je sistem rutine porušil.
Bom dal primer iz bivše službe. Imel sem sodelavca, neki informatik je bil, pa niti ni važno, v glavnem ... tak malo poseben tip, imel je res v nulo izpiljeno rutino. Po službi je šel na eno pivo, ko pa je prišel domov, je odprl okno in pljunil skozi ter se vrgel na posteljo in oddremal pol ure. No, en dan pa pride na delo ves potolčen in popraskan... Veš, da nas je zanimalo, kaj se je zgodilo. Je rekel ''Včeraj sem spil dva pira''... Pa, jebentisveca, od dveh pirov pa res ne moreš biti takšen, no... Je razložil, da je, ko je prišel domov, odprl okno, pljunil na posteljo in se vrgel skozi okno. K sreči je bil doma v prvem nadstropju, so pa spodaj bile maline... Ja, en pir je bil dovolj, da mu je pomešal vse skupaj...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.623
3.988
113
pa so rekli da imajo samo v ameriki ljudi s psihičnimi problemi, pri nas da je z javnim zdravstvom dobro poskrbljeno.

Priponke

• calling-all-ghost-hunters-v0-9rnv4zoc6fka1.jpg
    calling-all-ghost-hunters-v0-9rnv4zoc6fka1.jpg
    55 KB · Ogledi: 28

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.075
6.284
113
Mah glede tega je veliko zgodb povedanih, veliko posnetkov sicer večina fejkov, kakšen bi pa rekel, da je resničen. No še moja izkušnja. Dan pred fotrovo smrtjo, ga je moja žena videla iti po stopnicah, pri nas doma. To ni bil njegov dom. On fizično pa takrat na smrtni postelji, verjetno že brez zavesti. V svojem lajfu si je s svojimi rokami zgradil zidanico, vikend, in mu je tisto bila sveta zemlja. Ne morje, ne planine nič, ampak vikend. Zdaj veliko tam še vedno preživi mati. In se je že navadila, da se zmeraj kaj sliši ali premakne. Se je sprijaznila, ve da je on. Pa naj se sliši še tako bizarno.

še mojih 5 centov....Če odmisiš podjebavnja in zajebavanja iz nekaterih postov, vzemi dacovega kot enega dost realnega

recimo pri enem mojem kolegu so so se nekajkrat odprla vrata od pomivalca po končanem pranju (stroj izklopljen vrata priprta), pa ni blo nikogar takrat v kuhinji, nekajkrat so slišali trkanje, pa vrata se sem in tja odprejo (zaprta, zaprta okna, ni opcije da bi jih kaj odprlo)

spet pri drugem je bil primer ko je sosedov kuža gledal v določeno točko na zidu ob hiši in renčal...pa tam niblo mačk ali kaj tretjega ampak v bistu zid, stena..pa majo tud sm in tja kak surprise

maš kakega kolega ki ima psa? povabi ju v stanovanje, živali so precej bolj občutljive za te reči
poskus kakega bližnjega župnika vprašat za nasvet kako in kaj
si mogoče kupil, dobil kak predmet in se od takrat to pojavlja? lahko je tu povezava
kdo pred kratkim umrl ki ti je bil blizu? tudi to bi znal biti razlog

drugače pa kak info več

• Všeč mi je
Reactions: Fadil

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.781
113
Če odmisiš podjebavnja in zajebavanja iz nekaterih postov...

No, če smo realni, je podjebavanje in zajebavanje vsak post, v katerem pisoči potrjuje/namiguje na obstoj duhov.
Ampak vem, kako si to eni ženejo/te k srcu in se boste podali v boj prepričevanja, anekdot in "dokazov",... Tako da sploh ne bom začenjal te brezplodne debate.

Sam vseeno, 1,2,3, navalite :evil: