jj bi šel v penzijo

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
sicer sem jaz tudi verjel famo, da je kučan izmišljen, samo potem ko pa so bile predseniške voltive in vse kar se je okoli dogajalo, pa kdo bo koga, je pa mali bil vedno zraven, povsod poleg vabljen, na vsako levo procesijo, in skozi so imeli posvete in podobno. Potem vidiš, da to ni več taka šala, kot morebiti zgleda sprva.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
sicer sem jaz tudi verjel famo, da je kučan izmišljen, samo potem ko pa so bile predseniške voltive in vse kar se je okoli dogajalo, pa kdo bo koga, je pa mali bil vedno zraven, povsod poleg vabljen, na vsako levo procesijo, in skozi so imeli posvete in podobno. Potem vidiš, da to ni več taka šala, kot morebiti zgleda sprva.
Ker človeka z izkušnjami je treba brcniti v kot, kajne? :jok:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Ker človeka z izkušnjami je treba brcniti v kot, kajne? :jok:

človeka z izkušnjami šefa komunistične partije iz totalitarnega režima se pač ne brcne v kot, v normalni državi se ga z ustreznimi pravnimi postopki spravi tja kamor pač spada... v nenormalni se ga pač z mastno večino izvoli za predsednika predsedstva...

kaj čmo, takle mamo, tako je, in tuki smo
ker ste vi tako želeli

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Ne saj to definitivno ni šala, mali sivi možic je kljub statusu upokojenca dejansko politično aktiven veliko bolj kot si upa marsikdo priznati (sploh tu gor na Alterju) ampak prav povsod pa spet nima prstov zraven kljub temu, da mu določeni pripisujejo ravno to. In to slednje bo IMHo definitivno veljalo tudi za morebitno upokojenega Janšo.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.686
113
to bo kar drama na levi... ker potem so gotofi. Jokera za voltve ("proti janši") ne bo več.... je to game over.?
strah je/bo upravičen. Potrebno bo rekrutirati vso medijsko in kletno podporo diskreditacij naslednikov.
To bo bolj drama na desni. Ker v SDS se pobijejo brez JJ-ja.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Torej v vsakem primeru bo zanimivo. Ce stranka rabi enega cloveka, da jo drzi skupaj, je itak ves cas na majavih nogah. IMO pa ne bo tako, da bi se pobili...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.686
113
Ja samo vemo zaradi koga je SDS kot je. Al misliš da je tak zaradi Mahniča, Hojsa, Grimsa in totih pajacev? Kaj s zgodi, ko kdo postane malo preveč vplivn ali s svojo glavo razmišlja? (beri Ivo Hvalica)
Zaradi koga je bil LDS kot je bil? Kaj se je zgodilo ko je Drnovšek odšel? "stepli" so se med sabo za oblast.
No nekaj takega bo v SDS 100%. Bo pa to najboljši dan za desnico, ko Janša gre. Ker bojo vsi ostali "zacveteli"

nacek

Guru
13. okt 2012
2.940
579
113
tako se bo začel ?

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Kakšno desnico? Ko JJ gre bo SDS propadla tako kot je LDS. Enostavno bi na pravi desnici morali najti ćloveka, ki je karizmatičen in pravi borec za naš narod ter borec proti levičarjem,wokizmu, multi kulti in lgtb sceni.

• Haha
Reactions: aljoman in msenjur