Jeb.ti radar !

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Evo, spet me je radar cepu....
smirk-1.gif
V glavnem, peljem se iz Zagorja proti Litiji ...
Kako se je to zgodilo ? Vozil sem za atom, ki je vozil par kilometrov nonstop 60 kmh/ ( lep sončen dan, ura 16h ). Za njim se je nabrala kolona, jaz tretji v koloni. Torej , kot rečeno, na delu, kjer se lahko prehiteva ( 90 omejitev) pohodim gas, prehitim oba, na koncu ravnine ( kjer je omejitev 70 kmh ?!! ), me vrla kresalka slika v rit avtomobila. Slika mojega avtomobila je vidna, spodaj zmerjena(?) hitrost , 110 kmh, ni pa na sliki table 70kmh....
Se lahko na kaj sklicujem...?
rolleyes-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Težko se bođ izvinil.
Nekaj podobnega s eje meni zgodilo edinkrat ko sem do sedaj naletel na radar..... tok tok....
Pred naseljem "opzorjen" na radar, peljemo lepo 50, dohitimo traktor, z motorjem mimo, 300 metrov naprej pa lizika.
72/50, takratnih 15ksit se mizdi (2001).
lepo plačal pa se tolkel po glavi ker sem imel res "srečo"

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kot rečeno, na omejitvi 90, je ata vozil 60. Jaz gas mimo in ob koncu prehitevanja sem imel notri 110, tam je pa bila že tabla 70kmh.

krko

Guru
5. sep 2010
2.757
1.444
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
smirk-1.gif
Kako se je to zgodilo ? Vozil sem za atom, ki je vozil par kilometrov nonstop 60 kmh/ ( lep sončen dan, ura 16h ). Za njim se je nabrala kolona, jaz tretji v koloni. Torej , kot rečeno, na delu, kjer se lahko prehiteva ( 90 omejitev) pohodim gas, prehitim oba, na koncu ravnine ( kjer je omejitev 70 kmh ?!! ), me vrla kresalka slika v rit avtomobila. Slika mojega avtomobila je vidna, spodaj zmerjena(?) hitrost , 110 kmh, ni pa na sliki table 70kmh....
rolleyes-1.gif
Je to ravnina, kjer sta dva motorista pred dvema letoma priletela v policista v MB Sprinterju in so vsi trije umrli? Malo pred odcepom za naselje Sava?

krko

Guru
5. sep 2010
2.757
1.444
113
Tam rado postavljajo radar (ponavadi, kar belega Focusa karavana), na "parking" na desni strani iz smeri Zagorja. Obrnejo ga seveda tako, da je prednji del vozila obrnjen proti Zagorju in ne veš, da gre za radar. Je pa problem s temi radarji, ker znajo slikati v obe smeri. Sux
crazy1.gif

edit: Tudi v Sp.Hotiču je potrebno biti pozoren, tam uberejo enak način slikanja.

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ja sej, zdej vem....je rekel prijatelj, ki je zraven sedel, da je vidu radar...jaz pa njemu, kaki radar, to je geometer...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Točno vem, katera ravnina je to. Znak z omejitvijo 70 so dali šele po tisti nesreči, ko sta projektila "ujela" Vito-ta?
=bat ga, naletel si na radar, plačaj polovičko, pa je.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
smirk-1.gif
rolleyes-1.gif

Ti kar enga tavijolčnga pripravi... Če bo zadost:)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Ni važno ali je na sliki znak omejitev 70, pač če je na tistem odseku si nahebal..... ker nekoga, ki je peljal 60, pa ga prehitevaš na 110..... ne bo šlo skozi. Če pa znaka tam ni in te je pandur nategnil, potem pa se ne pusti.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Koliko bo dobil pa oni stari brezzobi hudic ki je delal kolono z voznjo 60 kjer naj se vozi 90 ?
Ce bi kaznovali prepocasne kretene bi bilo prehitrih veliko veliko manj.