jao...te bejbike

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
naštela = nastavi

jebala te slovenština in poznavanje narečnih posebnosti in dialektov.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Aja, našteeeela ... dolgi E ...
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:
hmmm.....hrčke?? ne štekam....razsvetli me :D

Kolega je bil pr Alfistih......pa so vam Hondašem govoril da ste hrčki....kao da vam neki melje tm uspredi pod havbo....ne spomnem se več kaj točno....long time agoooo
smile-1.gif

Mateja_Oblak

Pripravnik
21. sep 2009
34
0
6
45
Prlekija
Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:
Da na kratko opišem. V petek spoznam eno lušno bejbiko in jo začnem lepo nežno zafrkavati (pecat). Lepo sva se ujela in si dala lupčka za lahko noč. Drugi dan se dobiva, da se malo bolje spoznava in je šlo spet ko po maslu. Tretji dan....itak...kavica na terasi, se lepo spoznavava, se smejiva.....blablabla. Včeraj pa sva skupi in jo začne klicarit bivši. Sprva se mu ni javila, nato pa popustila in se oglasila. Sledil je jok....in blablabla, da sta dva tedna nazaj končala...blablabla. Na koncu pa me vpraša če jo razumem in če sem pripravljen malo počakati, da se vse skupi pomiri in da ga pozabi. Saj če je model nebi klical non stop bi bilo pomoje hitro pozabljeno. Tako pa......

Kaj pravite? Malo potrpeti ali pustiti? Or go with the flow??

Dobrodošli vsi komentarji, tako z ženske kot moške strani. Pa malo resnosti prosim!

Če si kaki moški, ji vzami telefon, se oglasi, pa reči, da naj pusti tvojo punco pri miru!
10.gif
Če pa si pizdek, pa trpi. Meni moja punca tega ne bi delala.

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
evo spet en bejbika....V petk gremo vn in eno spoznam. Par lupčkov, cifra in to je to. V ponedeljke sva se dobila na kavi in nato še v torek ko sva šla na zbilje. Sva se menila še za sredo pa vmes je zbolela...Do petka so padali smsi in vmes tudi kakšne *(kao lupčki). Nato pa ne vem kaj jo je pičilo....včeraj jo kličem in se ne javi....no nato me pokliče nazaj in se malo meniva in si rečeva da si pošleva smsek za lahko noč. Jaz sem poslal vendar ni odpisala...za dobro jutro pošljem in ni odpisala. sem jo poskušal dobiti na telefon in se ne javi.....kaj naj si mislim....je spoznala drugega ali kaj? Po pravici povedano sem se kar zacopal vanjo, čeprav ni tako lušna kot prejšnja je pa veliko bolj prijetna za pogovor in ostalo. Sedaj pa...naj čakam in vidim kaj bo ali naj ji ob prvi priliki povem, da mi je všeč in kar bo pa bo (itak ji to povem skozi pogovor in da bi jo rad prej še malo spoznal, vendar bi rad vedel na čem sem). Ali sem preprosto preveč zacopan in neučakan???

Pričakujem vsaj tako resne odgovore kot prejšnjič.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Punca je hotela že na hitro dobit. Pa je čakala pe dvakrat, s tabo ni blo nič, zato pa ti ne odgovarja več. Na kratko in enostavno. Očitno si naletel na ravno tiste dneve, ko jo malo bolj srbi, sedaj ima pa teto na obisku....
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Hehe takoj na začetku si navaliu ko mutavi na telefon....ni čudn da se je ustrašla!
smile-1.gif

Čist si zaspamu njene receptorje...pomoje se ponoč zbuja z nočnimi morami s tabo v glavni vlogi
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
s1m0n brez zamere ampak kolko si ti star? Takšne igre sem se jaz šel tam v srednji šoli, zdaj pa se mi res ne ljubi več in koliko je ona stara?

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Zdj pa že mal pretiravate. Poslala sva si 2-4 smse na dan...včeri sem ji poslal 1 sms in 3 klice čez cel dan. Tak pa spet nism, da bi ji težil do onemoglosti. Pač sem se zacopal in sem neučakan. Včeraj zvečer sva se nekaj menila za kavico...upam da bo. Če ne pa ne. Bolj kot to me zanima nasvet, če naj ji povem da mi je všeč ali naj počakam še nekaj časa...ker po eni strani bi ji rad povedal, da bi videl na čem sem. Po drugi strani pa bi bilo bolje če se zgodi spontano.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Meni je čudno, da je kar takoj odnehala. Mogoče se je ustrašla veze, mogoče ji nisi všeč. In to, da gresta na pijačo, še nič ne pomeni, verjemi. Mogoče te noče prizadet, pa bo šla malo naokrog. Zna se narest, da bo rekla, da nima časa, pa da gresta kdaj drugič. No, če bo tole zadnje, potem vedi, da ne reci ničesar, saj ji več kot očitno ni do tebe. Če pa vseeno gresta, pol maš vsaj šanse. Ampak, kot že rečeno, mal čudn mi je vse skupi zdej. V glavnem, srečno ...

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
"Pač sem se zacopal in sem neučakan."

Sam si si odgovoril v cem je problem.

" Bolj kot to me zanima nasvet, če naj ji povem da mi je všeč ali naj počakam še nekaj časa..."

Mislis da se ni sama skapirala? :D

Nazadnje urejeno:

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Meni je čudno, da je kar takoj odnehala. Mogoče se je ustrašla veze, mogoče ji nisi všeč. In to, da gresta na pijačo, še nič ne pomeni, verjemi. Mogoče te noče prizadet, pa bo šla malo naokrog. Zna se narest, da bo rekla, da nima časa, pa da gresta kdaj drugič. No, če bo tole zadnje, potem vedi, da ne reci ničesar, saj ji več kot očitno ni do tebe. Če pa vseeno gresta, pol maš vsaj šanse. Ampak, kot že rečeno, mal čudn mi je vse skupi zdej. V glavnem, srečno ...

Na žalost imaš prav. Bomo videli kaj bo....verjetno nič...pa vseeno se splača poskusit.