Sladko pričakovanje

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ne verjamem, da jo kdo pozna...
wink-1.gif

...

Saj če jo poznam, jo poznam kvečjemu po nadimku.
smile-1.gif

Sicer pa, ja, sem spomladi ravno v KMŠ spoznal eno Majo (kar sem nekoč že omenil), ki mi je povedala, da jo kličejo Čebelica, da je zaročena (z nekim Zagrebčanom), da je tik pred diplomo na IAM[/COLOR] itd.. In, hmmm, zanimivo - trenutno je ravno med zagovori ena Maja Ikanoviæ (bi rekel, da je tole bosanski priimek), kar bi zelo lahko bila ravno ona ...
grims-1.gif

Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
...

lep primer je slavni par, ki je bil ves v srckih in rozicah ter visek cukra, na bivsem forumu...pa glej kam jih je pripeljalo

Glede parčkanja po forumih - mja, to zna biti vsaj malce ekshibicionistično. In na daljši rok problematično. Ne bom preveč "nakladal", zakaj tako, ker bi bila na to temo precej dolga (splošna) analiza, ampak, na kratko - kdor je v resni zvezi, ne bo svojega prostega časa v veliki meri izgubljal v virtualnem svetu, po forumih (itd. itd.). Ne vem, ampak sam sem imel glede Ynosa in Grisbi, ker sta bila ravno omenjena, bolj občutek, da sta (bila) v fazi tipanja.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
he he pa imaš arhiv.
smile-1.gif
mislim da imajo lepe spomine ( no še lepše ) depilirani pa hudiček..tebe pa ni bilo

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ma nemoj stari, jaz nikol nisem rekla da ste p... in tud zdej ne bom, jaz pravim da ste ZAJCI pa dej si že to 1x zapovn sej je sam 5 črk
rolleyes-1.gif

majčy
smile-1.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
Itak, najprej je treba bit FF, pol pa vids kako naprej
hysterical-1.gif

tako je
cheer.gif
...... pa še bolje je prej začet ker je pol sex samo še boljši ko drug drugega spoznavata

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
oblaki... po pravici povedano, se ne upam iti na oblake, pa ceprav sem se po dolgem casu imel spet lepo dvoje... res lepo...

se vedno je bil to prvi vecer, led je prebit, a veliko je se pred nama...

najlepse je bilo to, seveda po uvodni tremi pri obeh, predvsem pa po sokterapiji zame (mozno, da sem vceraj postal kaksen srcni bolnik, glede na sok, ki sem ga dozivel ob branju THE sms-a
smile-1.gif
), da sva se se naprej tako ujela, kot sva se ujela preko ekrana, tipkovnice... mobitela...

ko je prisla tisina, je bila tisina prijetna, zrla sva si iz oci v oci...

takole - karto za na oblake imava - od naju pa je odvisno, ce jo bova izkoristila. jaz definitivno se, ZA!
smile-1.gif

i think my soul has just puked a little bit
uf-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sej določena mera romantike je ok, ampak ti tok pretiravaš da bi še sladkorni bolnik dobil sladkorno. kaj a res mislš da bojo babnce na tem forumu vse mokre zrd tebe, če boš take bedarije vn metu?
confused-1.gif