jao...te bejbike

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Take, ki so ravno prenehale razmerje, so dobre edino za podret.
grims-1.gif

Da bi pa jokala na ramenu pa NO GO.
ne-ne-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Se kr strinjam večinoma s tem kar so fantje povedal. Če ne bo čist prekinla stikov z bivšim, se ne bo preveč dobr končal, sploh če zna on prav besede obrnt...Pa tut ne vem no, če jo je varu pa tak in se še ona zdej z njim hoče neki ubadat mi je to itak čudo od ženske...take se ponavadi vrnejo in ga spet najebejo... Po moje počakaš največ teden(kar je za moje pojme že itq več kot preveč), da se zjasne al ga bo dala čist na ignor al ne. Potem ji pa pač povej ka si misliš o tem in boš vidu kako in kaj.

agree
smile-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Stari, ni vrag, da ne boš kmal najdu nove žrtve, saj maš vendar Hondo ...
evil.gif

Ja to 100 % pali. AHAHAHAHAHA
hysterical-1.gif

Sicer pa dobra odločitev, da si se umaknil.

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
hehe...bejbike že dolgo ne palijo več na stare drvarnice. Sedaj rabiš kakšna novejša jaka kola
smile-1.gif
.

stara je pa 20.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa saj ti je že večina povedala kako in kaj.....

Jaz bi ti samo na kratko brez razlage povedal.......bejži čimdlje bek od tote beybe...za tvoje dobro!!!! Razen. če se ti negre samo za to da bi jo spravil v horizontalo.....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Niti ni tako važno, če ga bo dala na ignor ali ne... , niti ni važno kaj ona hoče...važno je kaj ti tuki pričakuješ?

Ona je iz sveže veze, manjka ji pozornosti...in to bo iskala pri tebi ali komu drugemu. Če boš pa znal še kaj sladkega iztržit iz tega, je pa na tebi. Kaj resnega pa jaz ne bi pričakoval niti ji omenjal.

Nazadnje urejeno:

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Kot ste mi svetovali, sem se jaz iz tega umaknil že v ponedeljek, ko sva bila na kavi, ker sem videl in mi je tudi povedala, da ima še vedno rada bivšega in blablabla. Razen enega prejetega in poslanega sms-a nisva imela nobenih stikov. Sva pa ostala kolega (verjetno bova kmalu neznanca oz. se samo še pozdravila :D ) in to je to.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ma, ti si pa res en .... ma ne bom pisal, nočem žalit ..
Ne vem, čemu se maš za vsajat, tokrat mislim, da je sploh prvič, da je kdo dobil kak uporaben nasvet (v zadnjem času). V drugih temah se več ali manj smeti ...
Torej, Simon, naredil si pravilno, celo mislim, da si lepo napisal, da se bosta pozabila, večinoma je tako ... naprej pa, sej veš...Honda + VTEC pa bo
wink-1.gif

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
VTEC itak poje, tako kot jaz hočem....sm bejbike ne pojejo tako kot jaz hočem
redface-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Dodaj si še piščal v avspuh za imitacijo zvoka turbine pa bojo plesale kot boš ti hotel
grin1.gif

P.S.: si kdaj pomislil da so alergične na hrčke
evil.gif

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:
VTEC itak poje, tako kot jaz hočem....sm bejbike ne pojejo tako kot jaz hočem
redface-1.gif

Seveda, kaj pa šparaš VTEC? Nabij do blokade, pa bo ... sej se tm pr 12.000 nekje ustav, a ne?
evil.gif

OK, dost zajebancije: ti pejd sam v akcijo, pa kr direkt ... uspeh bo zagotovljen ! Če ne vprašaš, ne dobiš nič ... kr direktno usekej ...
cheer.gif