jao...te bejbike

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Da na kratko opišem. V petek spoznam eno lušno bejbiko in jo začnem lepo nežno zafrkavati (pecat). Lepo sva se ujela in si dala lupčka za lahko noč. Drugi dan se dobiva, da se malo bolje spoznava in je šlo spet ko po maslu. Tretji dan....itak...kavica na terasi, se lepo spoznavava, se smejiva.....blablabla. Včeraj pa sva skupi in jo začne klicarit bivši. Sprva se mu ni javila, nato pa popustila in se oglasila. Sledil je jok....in blablabla, da sta dva tedna nazaj končala...blablabla. Na koncu pa me vpraša če jo razumem in če sem pripravljen malo počakati, da se vse skupi pomiri in da ga pozabi. Saj če je model nebi klical non stop bi bilo pomoje hitro pozabljeno. Tako pa......

Kaj pravite? Malo potrpeti ali pustiti? Or go with the flow??

Dobrodošli vsi komentarji, tako z ženske kot moške strani. Pa malo resnosti prosim!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Če bi bivši še mal počaku bi se mirno dala dol s tabo....potem bi sledil moralni maček in vrnitev k bivšemu!

go with the flow....brez načrtov za prihodnost
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če bo dala bo, ti pa si lahko v ozadju že novo rezervo najdeš in to je to
zmaga.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
tukaj se strinajm z KameleONom. Delaj brez načrtov.
Če sem pa malo zloben, kaj si čakal 3x. Mogoče, no verjetno je pa v tebi videla samo prijatelja za kavico....včasih je treba bit bolj odločen
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

cheer.gif
at last

Citat:
Če sem pa malo zloben, kaj si čakal 3x. Mogoče, no verjetno je pa v tebi videla samo prijatelja za kavico....včasih je treba bit bolj odločen
grin1.gif

Točno tko.......dubu si jo na krivi nogi....pa je nisi zvrnu...zdei pa že stoji nazai na 2h
grin1.gif

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Citat:
grin1.gif

Za med rjuhe jih je dovolj zato sem čakal 3x. Dvomim da je v meni videla le kot.....kako se že reče....intelektualno kurbo. Tudi prijateljica mi je povedala, da ji je rekla da sem ji všeč....saj drugače me niti ne moti če bova le kolega....še manj bi me motilo, če bi prešla v zvezo
evil.gif
. Problem je predvsem v bivšem (kateri me trenutno hoče dodati na facebooku...hehe... in ga celo na videz poznam), ker ji teži oz. je problem v njej, ker ga še ni pozabila. Model pa je bolj tak...ženskar in jo tudi vara ipd.... Ona pa mi drugače deluje resna, vendar....ehhh....bomo videli kaj bo. Jaz bom poročal sproti kaj se dogaja in povedal kakšno mnenje...vi pa malo svetujte, da se ne bom glih napičil kam, zaradi njene lepote.

PS: Intelektulane kurbe so izključno moškega spola.

To so tisti fantje, ki so do punc prijazni, razumevajoči, in jih vedno pripravljeni poslušati (mišljen je razumski pogovor, ne čvekanje, od tod ime Intelektualna).

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Če ne bo prekinla stikov z ex boš ti ostal večni privesekza njeno 1001 domislico! Boš najboljši frend za km zategnt....najboljši frend k bo mela PMS in boš edini k bo prpravlen trpet z njo....najboljši frend k noben drug ne bo mel časa zanjo.....doma boš pa s trdim spal
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Plus tega boš v večnem konfliktu z njenim """bivšim""" priceless

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Se kr strinjam večinoma s tem kar so fantje povedal. Če ne bo čist prekinla stikov z bivšim, se ne bo preveč dobr končal, sploh če zna on prav besede obrnt...Pa tut ne vem no, če jo je varu pa tak in se še ona zdej z njim hoče neki ubadat mi je to itak čudo od ženske...take se ponavadi vrnejo in ga spet najebejo... Po moje počakaš največ teden(kar je za moje pojme že itq več kot preveč), da se zjasne al ga bo dala čist na ignor al ne. Potem ji pa pač povej ka si misliš o tem in boš vidu kako in kaj.

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Evo sva bila na kavici in se lepo pogovorila. Pač mi je rekla, da ga ima še vedno rada in da imatudi on njo, ter da ne ve kaj bo iz tega. Jaz pa sem ji tudi lepo povedal, da ne mislim biti nekdo katerega bo uporabila samo zato, da bo pozabila na njega (ker je pač jasno, da se ne bo izšlo, ker se take zadeve nikoli ne izidejo). Nato je rekla, da naj malo potrpim, da bo videla kaj bo z onim in saj veste blablabla..... Sory bejbi samo tako naiven pa spet nisem in tudi kot tolažba ji nočem biti.... Ne bom pa rekel, da mi ni žal....punca je enostavno super.

No zdaj pa back to reality life.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Soimenjak, dobr si se odločil. Če si ji to povedal na lep način je punca tvoja, verjemi. Počakaj par dni, potem te bo začela klicat.
grin1.gif

Punce imajo rade samozavestne, trdne moške karakterje, ki vedo kaj hočejo. Njen bivši je pa po vsej verjetnosti lolek.

Nazadnje urejeno:

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Citat:
Soimenjak, dobr si se odločil. Če si ji to povedal na lep način je punca tvoja, verjemi. Počakaj par dni, potem te bo začela klicat.
grin1.gif

Punce imajo rade samozavestne, trdne moške karakterje, ki vedo kaj hočejo. Njen bivši je pa po vsej verjetnosti lolek.

To da je lolek že vem, ker vem kaj počne. Pokliče me lahko na pijačo le kot kolega in nič več, ker nisem tak tip, da bi se nekaj zmišljeval tako kot ona. ...kot sem rekel tolažbe ji ne bom delal...joka lahko njemu ali prijateljicam
smirk-1.gif

Saj po resnici povedano sem jezen nanjo. Samo to je samo trenutna zatreskanost, ki bo minila takoj ko vidim naslednjo v miniki
grims-1.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
bravo!
pojdi mimo kake srednje šole, zdaj, ko so vse te lahkoživke še vedno prav prijetno slečene...
boš to zelo enostavno pozabil...

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Pravilna odločitev!
zmaga.gif
) in ostani trden pri tvoji odločitvi!
Ker če ima nega še rada, lahko traja preden bo kaj med vama. Sploh kaj bolj konkretnega kot priložnostni sex
wink-1.gif
in neumorne tolažbe, razmišljanja, blodnje, razumevanja...