Janši narisali brke in mu nataknili kolar

Ali bo Janša sfural mandat do konca?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zopet se ne znaš obnašati, tvoj ljubljeni predsednik jim daje denarja kolikor hočeš, celo sam hodi k Sv. maši, veš kakšno katedralo so naredili tam ?

Klerikalci ste tisti, ki me znervirate. Kdo je ta moj predsednik, ki ga tako veselo omenjaš. Si ti kdaj slišal za pojav, da korenine od nekod še ne pomenijo, da slediš tistim idealom. Moje korenine iz Rusije me čisto nič ne vežejo in opredeljujejo, vem, da je težko verjeti, vendar verjemi, to obstaja.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Upam da ti gre na živce ves kler, se pravi vse Krščanske ločine, budistični, muslimanski, hindujski... ali pa vseeno ravno zaradi korenin ne maraš Zahodni ali bolje rečeno RKC kler?

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Poglej, na našemu koncu je ženska podarila ogromno vsoto in to konec 90, prav tako je drg par podaril celo parcelo s hišo. Tako da ne nakladaj! Ljudje so in bodo podarili Cerkvi

In kje v tem stavku se zdaj skriva davek na dedovanje ?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne, bolj ta katoliški (župniki in Vatikan predvsem). Ammm, od kod izvira krščanstvo?

8888

8. jul 2010
34.075
6.265
113
No pa si povedal bistvo! Drgač pa prihaja iz BV najstarejša pa je Armensko-Katoliška Cerkev, ja oni so Katoliki s svojim Patriarhom, oni priznavajo Papeža in so tudi v dobrih odnosih. Zato so za mene Armenci najlubši narod tam na Vzhodu, saj so največ pretrpeli s strani muslijev vendar so jim konec 80 lepo vrnili!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
To ni važno, od kje izhajajo.

A cerkev plača katastrski dohodek? Ker malo ga gotovo ni (ne bi bilo).

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kdo? Jaz? Tebe?

Vprašal sem glede katastrskega dohodka, če ga cerkev plačuje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jaz sem član stranke JLZ (Jebe Lud Zbunjenog), pridruži se nam. Veliko je čevapov, jagnjetine, srnetine in slične dolgonoge zadeve.

Ideološko nisem opredeljen.

ti si ideološko opredeljen

8888

8. jul 2010
34.075
6.265
113
Kar se tiče Cerkve ne vem, vprašaj tudi ostale verske skupnosti, ah seveda za muslije nimate jajc! Glede AC ni letelo na tebe, toda najmanj 2 miljardi evrčkov je šlo v luft!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kar se tiče Cerkve ne vem, vprašaj tudi ostale verske skupnosti, ah seveda za muslije nimate jajc!
Govorimo o največjih. Saj pri teh se pozna. Kaj pomaga katastrski dohodek gozdov Jehovih prič (ki hij je najverjetneje blizu 0), če pa vemo, da ima Katoliška cerkev cca 30.000 hektarov gozdov.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jaz sem član stranke JLZ (Jebe Lud Zbunjenog), pridruži se nam. Veliko je čevapov, jagnjetine, srnetine in slične dolgonoge zadeve.

Ideološko nisem opredeljen.

ti si ideološko opredeljen

Pričaj mi o tome.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Upam da ti gre na živce ves kler, se pravi vse Krščanske ločine, budistični, muslimanski, hindujski... ali pa vseeno ravno zaradi korenin ne maraš Zahodni ali bolje rečeno RKC kler?

RKC kler je edini, ki nam v Sloveniji serje po glavi, ostali so mi nemoteči, tako kot bi bili lahko krščanarji, če bi res obstajali zaradi tistega kar govorijo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.939
2.349
113
za šankom
ksz....

kriza taka da ljudje nimajo kaj v usta dati.država pa denar daje organizaciji ki svojega "šefa" nikdar niso videli niti nimajo dokazov da obstaja.to je nekako tako kot da bi otroku dajali denar da kupuje igrače za svojega namišljenega prijatelja

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.726
166
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In kaj naj plačujejo, vse davke so plačali že stem ko so morali plačati davek na dedovanje, vse kar imajo so jim ljudje podarili! Borce pozabljate in njihove velike penzije, pa umetnike?

Človek, zresni se, ne morem verjet kakšne NEUMNOSTI PIŠEŠ. Sploh tvoja beseda "vse" je velik lari fari. Sam sem bil do svojega 23. leta strogo vsako nedeljo pri maši. To ti pravim zato, da si si lahko na jasnem, da poznam zadeve.

Pa da ti dam samo primer, kako so dobili zemljo. Upam, da nisi pozabil, da so v preteklosti posojali denar z ogromnimi obrestmi. Ker so ljudje bili večinoma nepismeni, jim je bilo prav enostavno govoriti dalje, da ni dovolj povrnjeno.

Skratka, seveda se je zgodilo, da niso imeli za cel obrok, ki je bil izračunano sproti po cerkvenih "izračunih". In ko samo enkrat tik pred koncem nisi imel za cel obrok, so ti vzeli kar vse. V imenu unga zgoraj. Kao

Farji so že vedeli, kako napisat njihovo "sveto knjigo", da jim bodo ljudje verjeli. Dobro so jo scenzurirali, BARABE. Ne pozabimo, da vsaj zgodovinsko gledano so v bibliji same laži. Primer je samo eksodus, ki ga nikoli ni bilo. Kaj šele, da bi šlo morje narazen židom v čast, hahahaha!!!
hysterical-1.gif