Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
Tegale Q7 bom pa šel licitirat!
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Računaj na nočen obisk "prijateljev", ki te bodo prepričali, da jim boš dal avto.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
Tegale Q7 bom pa šel licitirat!
veš mogoče kakšni so še dodatni stroški? da avto spravim na cesto? So kje kake finte?
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Računaj na nočen obisk "prijateljev", ki te bodo prepričali, da jim boš dal avto.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Vrhunski avtomobili, saj gre konec koncev za vladajočo elito... In ravno ti sprašuješ take neumnosti...
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Nisi ujel sarkazma? Sicer pa glede na zurke, ki so jih imeli ne vem ce je avto ravno poliral vsak teden in se kaj dosti sekiral.
Glede na to, da bi polizal vse, kar PS proizvede, pa čeprav skozi zadnjo luknjo, se tukaj čudim, da sprašuješ po stanju avtov...Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Nisi ujel sarkazma? Sicer pa glede na zurke, ki so jih imeli ne vem ce je avto ravno poliral vsak teden in se kaj dosti sekiral.
ma to mi je vseeno samo da ni kaj razsut vredu al pa da kaj ne dela...cenitveni zapisnik bi blo fajn dobit...samo ga izvrsitelj nebo dal iz rok...zaradi mene je lahko vsran od znotraj in od zunaj ...nekak ni blo sarkazma tam polek
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Glede na to, da bi polizal vse, kar PS proizvede, pa čeprav skozi zadnjo luknjo, se tukaj čudim, da sprašuješ po stanju avtov...Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
ma to mi je vseeno samo da ni kaj razsut vredu al pa da kaj ne dela...cenitveni zapisnik bi blo fajn dobit...samo ga izvrsitelj nebo dal iz rok...zaradi mene je lahko vsran od znotraj in od zunaj ...nekak ni blo sarkazma tam polek
Citat:
LJUBLJANA – Mohamed Gawish, tast Damijana Jankoviæa, sina ljubljanskega župana, je bil deložiran iz prostorov nun uršulink, ker ni plačeval obveznosti in zaradi kaljenja nočnega miru. Očeta Damjanove spremljevalke Ursule je iz prostorov nun deložiral izvršitelj Marijan Hojs, poročajo Finance.