@AvtoFun: potnik v tujini ima služben avto in se mu spolno občuje za kilometre. Ne sodi po sebi.
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Meni pa pri tem vrtenju kilometrov ni jasno, kako ne morajo tvarne vgradit nekega bolj zanesljivega načina, da nebi mogel vsak smrduh v Celju z okolico na domačem laptopu tega rihtat?!?
Sicer sem popolni laik, ampak če imamo neko jako varnost online transakcij in podobno, a tu pa se ne da porihtat?
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Meni pa pri tem vrtenju kilometrov ni jasno, kako ne morajo tvarne vgradit nekega bolj zanesljivega načina, da nebi mogel vsak smrduh v Celju z okolico na domačem laptopu tega rihtat?!?
Sicer sem popolni laik, ampak če imamo neko jako varnost online transakcij in podobno, a tu pa se ne da porihtat?
Sej načine zapisa kilometrov se stalno izpopolnjuje - algoritmi, hardware, število lokacij beleženja (no, tu so seveda hude razlike med proizvajalci). Glavna težava pri zagotavljanju varnosti je dostop do strojne opreme. Pri e-bančništvu tega nimaš, lahko le oddaljeno napadaš in izkoriščaš luknje v front-end / back-end arhitekturi.
Smo pa daleč od tega, da bi znal "vsak Celjan z domačim laptopom" zrihtati nekatera novejša vozila.