Iztok Puc

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
KLIK

Kriza
crazy1.gif

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Tudi jaz sem ravnokar prebral to novico na teletextu in sem res šokiran! Upajmo na najboljše...

matej_m

Zelenc'
3. mar 2008
28
0
1
Žal se mu ni izšlo (http://24ur.com/sport/ostalo/iztok-puc-izgubil-boj-z-zahrbtno-boleznijo.html)
Počivaj v miru!

I

Izbrisan uporabnik #488

Eh? Pa še par dni nazaj je bil prispevek, da ga nekje v Mehiki zdravijo.
Smola.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Eh? Pa še par dni nazaj je bil prispevek, da ga nekje v Mehiki zdravijo.
Smola.

Če sem prav slišal, je bilo omenjeno tudi, da gre za alternativno zdravljenje. Potem verjetno ni bilo več upanja...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
R.I.P.

Takoj, ko so začeli govoriti od zdravljenja v Mehiki sem vedel, da ne bo več dolgo živ.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
dober športnik v vseh pogledih
zmaga.gif

žal je imel pljučnega raka za katerege zdravila še ni in v bistvu nobeno zdravljenje innobena terapija ne bipomagala.vsekar solahko delali je to da so podaljševali agonijo
roza.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
dober športnik v vseh pogledih
zmaga.gif

žal je imel pljučnega raka za katerege zdravila še ni in v bistvu nobeno zdravljenje innobena terapija ne bipomagala.vsekar solahko delali je to da so podaljševali agonijo
roza.gif

Za vsakega raka je zdravilo in je ozdravljiv če se odkrije dovolj zgodaj, če se ga ne pa ni za nobenega zdravila (oz. vzporedno z večanjem in širjenjem rakastih tvorb se manjša možnost preživetja). Pljučni rak je problem zaradi tega ker se ga ne odkrije dovolj zgodaj ker v začetni fazi nima nobenega vpliva na telo (pač pljuča ne bolijo).

Sicer pa slava mu, bil je ena od večjih legend rokometa in po tem se ga bomo spominjali!
zmaga.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
RIP

Nočem pametovat ampak a ni bil on eden redkih vrhunskih športnikov, ki je kadil?

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
RIP

Nočem pametovat ampak a ni bil on eden redkih vrhunskih športnikov, ki je kadil?

včasih (vsaj v mojih časih) jih je veliko kadilo. . . kar večina mogoče kak Jure Zdovc in pa D.Petroviæ ne. . .
se pa spomnim F.Arapoviča, ki je po Rogli hodil ne z škatlico rdečega Malbora pač pa je s sabo kar celo šteko nosu
grin1.gif

pa tudi alkota se niso branli. . . . .