Izredni dogodek: največja trgovska centra v državi

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
sass: misliš, da gledam celo Avstrijo? pač ti si gledal en kraj, jaz ostale druge.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
roberto a ti mislš da so lastniki itd tolk neumni da delajo zgubo v nedeljo? verjem, da je odprto zato ker se SPLAČA! ne pa zato, ker imajo fetiš nad mučenjem trgovk...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
sass: misliš, da gledam celo Avstrijo? pač ti si gledal en kraj, jaz ostale druge.
Torej gledaš 1 kraj manj kot celo Avstrijo
confused-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
ni res, ker morajo imeti odprto, to govorim za trgovine, ki so v centrih, ne samega "lastnika" centra.....njim se mogoče "splača" imeti odprto, večino ostalm ne.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
O alko, kolk si včasih omejen...
Če sem jaz lasntik centra se mi splača imeti odprto, saj mi stroške poravnajo najemniki... Boli mene, če se njim ne splača...
Ali recimo... Boli krovnega izvajalca za dumping, saj mu boš ti kot podizvajalec pokril razliko...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
roberto, očitno sem res omejen...

zlo omejen...
ker v btc so določene trgovine lepo gladko zaprte kakšne dneve... imaš celo cele hale zaprte ob nedeljah (http://www.btc-city.com/informacije/delovni-cas)

najbrž zato ker se ne splača so pač zaprli... pa bi jih lahko bolel [cenzura] in imel odprto

maš pa hipermarket mercator ki je lepo odprt, spar... hej, odprte imaš tudi supermarkete... pa trgovine kjer je ponudba "solo" brez najemnikov (ejjj clo hofer je odprt v nedeljo... zakaj? najbrž ne zato da sameva ampak so zračunal da se splača)...

clo bauhaus je odprt! ob nedeljah in praznikih... zakaj če se ne splača?

še enkrat. če se neb splačal bi lepo bili vsi zaprti... tako pa so odprti ker se najbrž splača...