Izrael - Palestina

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
blazno lepo zivljenje bi imeli ja. oboji verski blaznezi, a le enim je dovoljeno orozje in pravice.

kdo točno pa preprečuje Palestincem organizacijo lastne vojske, ki bi potem lahko napadla Izrael kot to počno normalne države? Sami tega nočejo in raje teroristično napadajo izključno civilne cilje, še toliko mud nimajo, da bi se samomorilci šli razstreljevat pred kneset ali vojaške postojanke, je lažje v šolah in civilnih avtobusih

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.931
6.005
113
Kdo je začel tisto o dojenčkih ...

We have identified a key source of the dubious claim that Palestinian militants beheaded Israeli babies

He is David Ben Zion, an Israeli soldier & extremist settler leader who incited violent riots by calling to "wipe out" Palestinians earlier this year.

Nekaj podobnega je trdil anonimen vir ob napadu Iraka na Kuvajt (mečejo dojenčke iz inkubatorjev), ta vir je (kot se je kasneje izkazalo) bila kuvajtska princesa, isto popolna laž.

• Všeč mi je
Reactions: trance0

hermann

Guru
19. mar 2014
9.730
6.624
113
Saj so povedali, da jim za talce ni čisto nič mar. Ne bojo se pogajali s hamasom. Bojo pa priročen izgovor za mini genocid.

• Všeč mi je

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.931
6.005
113
Nekdanji ameriški kongresnik Ron Paul: "Hamas je ustanovila izraelska vlada kot protiutež Jaserju Arafatu."

Nekdanji izraelski premier Jicak Rabin: "Podpora in ustvarjanje Hamasa je bila usodna napaka."

Nekdanji strokovnjak za interakcijo z arabskim prebivalstvom polkovnik David Haham: "Izraelska podpora skrajnežem, kot je Jassin (ustanovitelj Hamasa), je izvirni greh, takrat ni nihče razmišljal o posledicah."

Rabin Avner Cohen, ki je bil 20 let odgovoren za verske zadeve v Gazi: "Hamas je, na mojo veliko žalost, stvaritev Izraela."

Tako je bilo tudi s talibani, ISIS in drugimi terorističnimi strukturami, ki so jih ustvarile ZDA in NATO.

• Všeč mi je

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.317
7.331
113
Nekdanji ameriški kongresnik Ron Paul: "Hamas je ustanovila izraelska vlada kot protiutež Jaserju Arafatu."

Nekdanji izraelski premier Jicak Rabin: "Podpora in ustvarjanje Hamasa je bila usodna napaka."

Nekdanji strokovnjak za interakcijo z arabskim prebivalstvom polkovnik David Haham: "Izraelska podpora skrajnežem, kot je Jassin (ustanovitelj Hamasa), je izvirni greh, takrat ni nihče razmišljal o posledicah."

Rabin Avner Cohen, ki je bil 20 let odgovoren za verske zadeve v Gazi: "Hamas je, na mojo veliko žalost, stvaritev Izraela."

Tako je bilo tudi s talibani, ISIS in drugimi terorističnimi strukturami, ki so jih ustvarile ZDA in NATO.
To je samo dokaz, da njihove splosne organizacijske sposobnosti ne dosegajo nivoja ki bi omogocal da se razvijejo v nekaj organiziranega. S pomocjo od zunaj pa jim to uspe. Seveda se osnovna agenda “pobijanja nevernikov” ne spremeni in posledicno so slej ali prej spet tezave.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: trance0 in Gavran

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.931
6.005
113
Študija DNA Judov in palestinskih Arabcev, vključno z Beduini, je pokazala, da so mnogo bolj sorodni med seboj kot s sosednjimi Arabci.
Genske študije kažejo, da imajo sodobni Judje (Aškenazi, Sefardi in zlasti Mizrahi), levantinski Arabci, Asirci/Sirci, Samaritani, Maroniti, Druzi, Mandenci in Mhalami skupno bližnjevzhodno dediščino, ki se lahko gensko kartografira vse do starodavnega Rodovitnega polmeseca. Genske razlike med njimi kažejo na različne zgodovine teh ljudstev
.

• Všeč mi je

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.313
2.946
113
Lublana
Obišči stran
a v arabskih državah se počutijo arabce... ja kako si pa to dovolijo??? to so pa res eni kameltrajberji. aja, btw. a amerikanci so potem horstrajberji?

a slovenci v argentini se tudi ne smejo počutit Slovenci al kako je s tem? da vem, če se bom kdaj deportiran, kako morem odgovarjat?
Čudne nelogične primerjave daješ. Bolj primerno bi bilo, če bi recimo po Evropskih državah govorili, da se počutimo belci in kristjani. Za prvo bognedaj, da kdo izjavi, za drugo pa sem prepričan, da zelo redko.

Pa mimogrede za američane sem v življenju slišal že na tisoče žaljivk in praktično jih slišim ali preberem skoraj vsak dan. Tudi tale forum jih je kar poln... Pa to še nikoli ni bilo označeno za sovražni govor ali pa avtor označen za nacionalista... Enga islamista ali pa polpismenega bosanca pa samo omeniš pa si že takoj registriran rasist. :p

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.931
6.005
113
Med Kijevom in Prištino.
ne

Breaking: In fear of Hamas operation, Israeli settlers flee towards airports
Guess it's not worth dying in someone else's home.

Stop calling them settlers, because they are not.
Call them what they really are:THIEVES

• Všeč mi je
Reactions: B81