Indukcija Miele

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
ksz
Ne vrže ven fida ali kszja, ampak odklopnik v števcu. Po starem bi klical na Elektro, da ti zamenjajo pancerko, vsakič strošek ene 30€.
Jaz imam štedilnik priklopljen na mestni plin. To je edini porabnik plina, mesečna položnica je ranga 2€.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
Saj ti pravim da je položnica komplet ene 2€.
Sem šel gledat, 3,26€ za november.
Do plinske krize so pošiljali za 3 mesece skupaj, pol sk začeli vsak mesec posebeh.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.677
2.747
113
Saj ti pravim da je položnica komplet ene 2€.
Sem šel gledat, 3,26€ za november.
Do plinske krize so pošiljali za 3 mesece skupaj, pol sk začeli vsak mesec posebeh.

Čudno, meni so za števec v mirovanju (plombiran in brez porabe) hoteli nekih 14€ na mesec.

Sem poiskal zadnji GenI-jev plinski račun iz februarja 2019 - cca 6€ je fix stroškov brez plina.

Ni zame... priklop je 1X25 A, jasno pa je, da se ne bo vse sočasno uporabljalo oz. bo treba gledat na sočasnost vklopa porabnikov. Jbg, tako je, če ne mislijo spreminjat napeljave/priklopa. V bloku zna bit to kar podvig pa še starejši ljudje, ki se bojijo vsake spremembe...
Nekako je padla odločitev, da plina ne bo (UNP - cena), samo elektrika.
6kW? pri kolegu podobna situacija bi bilo potrebno pojačat, pa je raje ostal na plinu

https://www.smalvic.it/piano-a-induzione-in-vetroceramica-pvc-45-3ind-id-h4t38cn/ 5 kW samo pri nas bo boj kriza z njo