Izrael - Palestina

corsol

Guru
11. mar 2010
3.082
1.037
113
res, za katoliške samomorilske napadalce in razne pravoslavne milice pa res bolj poredko slišim kot za njihove muslimanske kolege

ne vem zdaj ali gre za pristranskost poročanja medijev ali pa so eni od teh dejansko bistveno bolj munjeni od drugih
Torej po tvoje je samomorilec(ki se razstreli) , malo bolj skrajen kot npr. Brejvik(al kva je že).
V končni fazi razlike ni nobene, razen , da ta ki se ni razstrelil lahko dela škodo še naprej.

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.312
2.943
113
Lublana
Obišči stran
:valjamse::bonk:

To je Banksy, btw.

Zakaj imaš ti mavrično zastavo za avatar?
Banksy? Tisti, ki čečka po tuji lastnini? Še en skrajnež.
Mavrična zastava? Zato, ker to pomeni, da imam vedno prav in vsi, ki mi nasprotujete in se z menoj ne strinjate ste skrajneži in nacisti...
Tako to gre dandanes. To sem se med drugim naučil tudi na tem forumu. Obsojati ljudi na podlagi avatarjev ali oblačil ali modnih dodatkov... čeprav jih ne razumete in jih zaradi tega takoj označiti, kot nekaj negativnega.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.861
-1.360
63
Banksy? Tisti, ki čečka po tuji lastnini? Še en skrajnež.
Mavrična zastava? Zato, ker to pomeni, da imam vedno prav in vsi, ki mi nasprotujete in se z menoj ne strinjate ste skrajneži in nacisti...
Tako to gre dandanes. To sem se med drugim naučil tudi na tem forumu. Obsojati ljudi na podlagi avatarjev ali oblačil ali modnih dodatkov... čeprav jih ne razumete in jih zaradi tega takoj označiti, kot nekaj negativnega.
Hecen tip si. Jst sem ti rekel da si skrajnež zaradi tvojih skrajnih nazorov in objav. Če bi te sodil po avatarju, bi rekel da si LGBT something.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.312
2.943
113
Lublana
Obišči stran
Pa saj nima veze, Danes je pač modno obsojati vsakega na podlagi čisto banalnih stvareh, pa sem začel še jaz.
Glej tukaj eni podpirajo pobijanje Palestincev, drugi pa pobijanje židov. Jaz sem za enakost in podpiram pobijanje obojih pa sem zaradi tega samo jaz skrajnež. Hecni ste vi v teh debatah, kdo je bolj kriv.

B81

22. jul 2007
37.628
10.918
113
Gkede na to, da vec kot 50% ljudi v Palestini podpira hamas, so bogi le tisti iz drugih 50%, ki pa so verjetno kolateralna skoda pri vsem tem.
In zdaj varnostni svet pravi, da je obleganje prepovedano.

Koliko orozja lahko imajo tako "male skupine"? Za en mesec?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Mene bolj zanima kolk hrane imajo, preden naši levičarji začnejo težit.

Jaz bi jih izstradal preden bi vkoralal.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N