... Hamasu, ki je začel s pobijanjem civilistov in na tem temelji njihov napad....
... Hamasu, ki je začel s pobijanjem civilistov in na tem temelji njihov napad....
Poglej kje je ZDA trenutno, ker bomo imeli ste probleme v EU cez 7-10 letŽalostno, da po EU v imenu neke "svobode govora" dovolijo shode v podporo Hamasu, ki je začel s pobijanjem civilistov in na tem temelji njihov napad. Vemo, da nekateri shodi pa niso dovoljeni v tej isti EU. Spet v imenu iste "svobode govora".
Kaj ko bi se ti mal umiril. Bere se te, kot da ti že cel teden konstantno prihaja na posnetke, zadaj umirajo ljudje, v veliki večini nedolžni, navadni, zlo tebi in meni podobni, na obeh straneh. V resnici je vse skup žalostno, tko da mal distance v komunikaciji s tvoje strani ne bi škodilo, prosim.
Vzroki da lahko skrajne ideologije sploh pridejo na plano so itak jasni, Palestinci so stisnjeni v kot, in ko si stisnjen v kot bolana ideologija Hamasa pali. Za tole norost in barbarstvo (ker da streljaš civiliste, otroke je barbarstvo in svinjarija) bodo plačali ne krivi ne dolžni, žal. To, da si sposoben it čez mejo in lastnoročno postrelit vse kar leze in gre vključno z otroki, moraš bit tako do skrajnosti bolan in opran v glavo da je groza. In pol si dovoli en opranec 8888 uporabit moje ime in me obtožit, da to podpiram, bo šel pač v nedeljo k župniku, pa mu bo po dveh zdravihmarijah oproščeno.
Niso pa Hamasovci prvi na tej zemlji po vzpostavitvi neke sodobne civilizacije, ki so prišli na idejo pobijanja otrok, pa ne kot postranske škode, ampak direkt zavestno. V bližnji zgodovini so to počel nacisti, posledica mišljenja, da določena skupina ljudi niso ljudje. Vsa lapanja okol črnih, kamelarjev in podobno gredo v to smer in osemka je celo izjavil, da mrtvi civilisti v Gazi niso nič takega.
Hamasu in podobnim organizacijam pa seveda ni do normalizacije razmer, priznanja Palestine in podobno, ker potem prenehajo obstajat, niso pa za to ne krivi ne dolžni navadni ljudje, ki zdaj umirajo, tako da še enkrat, malo spoštovanja ob tragedijah, ki se dogajajo.
Ker so bolani v glavo. Imaš tu gor enega podobno bolanega kristjana, pa veva oba, da večina kristjanov niti približno ne deli njegovih prepričanj.Načeloma se v vseh točkah strinjam s tabo razen v poboldani. Če so krivci samo Palestinci, stisnjeni v kot, zakaj pokol Hamasa in razkazovanje trupel na ulicah pozdravljajo tudi muslimani po svetu? A so vsi ti samo Palestinci, stisnjeni v kot, ali pa je zadaj nekaj mnogo večjega?
Načeloma se v vseh točkah strinjam s tabo razen v poboldani. Če so krivci samo Palestinci, stisnjeni v kot, zakaj pokol Hamasa in razkazovanje trupel na ulicah pozdravljajo tudi muslimani po svetu? A so vsi ti samo Palestinci, stisnjeni v kot, ali pa je zadaj nekaj mnogo večjega?
res, za katoliške samomorilske napadalce in razne pravoslavne milice pa res bolj poredko slišim kot za njihove muslimanske kolegeKer so bolani v glavo. Imaš tu gor enega podobno bolanega kristjana, pa veva oba, da večina kristjanov niti približno ne deli njegovih prepričanj.
Ne poznaš ti potem te religije......seveda je zadaj religija.
sej ne razume....res, za katoliške samomorilske napadalce in razne pravoslavne milice pa res bolj poredko slišim kot za njihove muslimanske kolege
ne vem zdaj ali gre za pristranskost poročanja medijev ali pa so eni od teh dejansko bistveno bolj munjeni od drugih
Islam je itak bolj ideologija kot vera. In to za naše pojme zelo skrajna. Zanimivo, da je poveličevanja nacizma kaznivo, tole gre pa čisto legalno čez.Ne poznaš ti potem te religije......
ps naj ti namignem to je radikalizem, religija ima bolj malo veze....
Moj sosed nič ne pozdravlja. Je pa res, da ni član PLO...ampak CeKaZeKaYUNačeloma se v vseh točkah strinjam s tabo razen v poboldani. Če so krivci samo Palestinci, stisnjeni v kot, zakaj pokol Hamasa in razkazovanje trupel na ulicah pozdravljajo tudi muslimani po svetu? A so vsi ti samo Palestinci, stisnjeni v kot, ali pa je zadaj nekaj mnogo večjega?
Ja in? V čem je problem? Zakaj so lahko samo tisti smradi od muslimanov ali pa židov skrajni? Zakaj jaz ne smem biti, kadar se debata nanaša na njih? Povem kar mislim in kar bi bilo zame dobro. Brez verskih idiotov bi imeli mnogo manj problemov in vojn. Če ne gre drugače naj se koljejo med sabo. Če bi jaz imel možnost bi oboje zalagal z orožjem, da se tolčejo med sabo.Tole si napisal, ko si že pozabil. Ne mi o bolanih skrajnežih, vas je par tukaj na alterju
Abejž, resno? No shit Sherlock.Ne poznaš ti potem te religije......
ps naj ti namignem to je radikalizem, religija ima bolj malo veze....
Upam, da si to pisal tudi za Izrael, ko je gradil zid okoli Gaze.Žalostno, da po EU v imenu neke "svobode govora" dovolijo shode v podporo Hamasu, ki je začel s pobijanjem civilistov in na tem temelji njihov napad. Vemo, da nekateri shodi pa niso dovoljeni v tej isti EU. Spet v imenu iste "svobode govora".
In kakšna je razlika med to muslimanko v nemčiji in vami tu, ki ste se veselili, ko so ukrajinci na mostu naciljali avto mamice z otrokom in jo ubili ?