Izrael - Palestina

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
ps... očitno ti plemenskih ureditev ne poznaš dobro, in spet filozofiraš. Stopi na njihov teritorij in poročej.
bom primer povedal naš, da boš razumel

Dokler nimaš cigota za soseda, ki je nelegalno na neki zemlji, ne veš kaj je cigo.
Le da je tam izraelc nelegalno na palestinskem ozemlju.

A veš tisto o nelegalnih naseljih, kar se te sprašuje že od včeraj dalje, pa še nisi bil sposoben odgovoriti.

(Zdej pa le ponovno nakozlaj vse drugo, kot ta odgovor, pa fejst se potrudi žaliti ob tem)

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: bizi in endvatri

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
kva? o čem ti to? kakšne plemenske ureditve in cigani?

pa sej sva 2 posta nazaj govorila o notranji neenostnosti, kako zelo je priročna za okupatorje ali izkoriščevalce. V afriki, kot tudi v palestini.

Ja, lahko je Iran zadaj, ampak a mislš, da so jim poslali rakete, navodila za uporabo, uni so pa sprožili, ker jim je bilo dolgčas? Al so bili palestinci že precej napaljeni, iranci so jim pa le orožje dobavili?
ps to so plačanci.....
ni to prostovoljni dobrotniki....

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
  • Objave ne odobravam
Reactions: bizi in jest5

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Tole piše izraelski pisatelj

• Všeč mi je
Reactions: zakon in trance0

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113

Professor Norman Finkelstein says that Israel has decided on a Nazi-like "Final Solution" for Gaza​

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113

Professor Norman Finkelstein says that Israel has decided on a Nazi-like "Final Solution" for Gaza​

Hamasovci so vabljeni na frontalni dvoboj....
Lažje se je skrivat za froci.. in njih pošiljat k devicam...

Saj so se namesto njih razfukavali v mestih Izraela....
Narod je pač tak....

Vse Z države so z Izraelom in to je to... Palamudijo pa tisti, ki v teh nasprotnih državah nočete živeti, ampak klele moralizirate.
seveda kadar vam paše.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.086
16.248
113

Israel-Palestine War: First US Aircraft carrying advanced weapons lands in Israel​

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Hamasovci so vabljeni na frontalni dvoboj....
Lažje se je skrivat za froci.. in njih pošiljat k devicam...

Saj so se namesto njih razfukavali v mestih Izraela....
Narod je pač tak....

Vse Z države so z Izraelom in to je to... Palamudijo pa tisti, ki v teh nasprotnih državah nočete živeti, ampak klele moralizirate.
seveda kadar vam paše.
Kaj ko bi se ti mal umiril. Bere se te, kot da ti že cel teden konstantno prihaja na posnetke, zadaj umirajo ljudje, v veliki večini nedolžni, navadni, zlo tebi in meni podobni, na obeh straneh. V resnici je vse skup žalostno, tko da mal distance v komunikaciji s tvoje strani ne bi škodilo, prosim.
Vzroki da lahko skrajne ideologije sploh pridejo na plano so itak jasni, Palestinci so stisnjeni v kot, in ko si stisnjen v kot bolana ideologija Hamasa pali. Za tole norost in barbarstvo (ker da streljaš civiliste, otroke je barbarstvo in svinjarija) bodo plačali ne krivi ne dolžni, žal. To, da si sposoben it čez mejo in lastnoročno postrelit vse kar leze in gre vključno z otroki, moraš bit tako do skrajnosti bolan in opran v glavo da je groza. In pol si dovoli en opranec 8888 uporabit moje ime in me obtožit, da to podpiram, bo šel pač v nedeljo k župniku, pa mu bo po dveh zdravihmarijah oproščeno.
Niso pa Hamasovci prvi na tej zemlji po vzpostavitvi neke sodobne civilizacije, ki so prišli na idejo pobijanja otrok, pa ne kot postranske škode, ampak direkt zavestno. V bližnji zgodovini so to počel nacisti, posledica mišljenja, da določena skupina ljudi niso ljudje. Vsa lapanja okol črnih, kamelarjev in podobno gredo v to smer in osemka je celo izjavil, da mrtvi civilisti v Gazi niso nič takega.
Hamasu in podobnim organizacijam pa seveda ni do normalizacije razmer, priznanja Palestine in podobno, ker potem prenehajo obstajat, niso pa za to ne krivi ne dolžni navadni ljudje, ki zdaj umirajo, tako da še enkrat, malo spoštovanja ob tragedijah, ki se dogajajo.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Evo gamad tudi v EU serje, pa to je res neverjetno.
1697028158022.png

Povsod pizdarije povsod.. Švedžani pa že z vojsko preganjajo hordo...