Hamasovci so vabljeni na frontalni dvoboj....
Lažje se je skrivat za froci.. in njih pošiljat k devicam...
Saj so se namesto njih razfukavali v mestih Izraela....
Narod je pač tak....
Vse Z države so z Izraelom in to je to... Palamudijo pa tisti, ki v teh nasprotnih državah nočete živeti, ampak klele moralizirate.
seveda kadar vam paše.
Kaj ko bi se ti mal umiril. Bere se te, kot da ti že cel teden konstantno prihaja na posnetke, zadaj umirajo ljudje, v veliki večini nedolžni, navadni, zlo tebi in meni podobni, na obeh straneh. V resnici je vse skup žalostno, tko da mal distance v komunikaciji s tvoje strani ne bi škodilo, prosim.
Vzroki da lahko skrajne ideologije sploh pridejo na plano so itak jasni, Palestinci so stisnjeni v kot, in ko si stisnjen v kot bolana ideologija Hamasa pali. Za tole norost in barbarstvo (ker da streljaš civiliste, otroke je barbarstvo in svinjarija) bodo plačali ne krivi ne dolžni, žal. To, da si sposoben it čez mejo in lastnoročno postrelit vse kar leze in gre vključno z otroki, moraš bit tako do skrajnosti bolan in opran v glavo da je groza. In pol si dovoli en opranec
8888 uporabit moje ime in me obtožit, da to podpiram, bo šel pač v nedeljo k župniku, pa mu bo po dveh zdravihmarijah oproščeno.
Niso pa Hamasovci prvi na tej zemlji po vzpostavitvi neke sodobne civilizacije, ki so prišli na idejo pobijanja otrok, pa ne kot postranske škode, ampak direkt zavestno. V bližnji zgodovini so to počel nacisti, posledica mišljenja, da določena skupina ljudi niso ljudje. Vsa lapanja okol črnih, kamelarjev in podobno gredo v to smer in osemka je celo izjavil, da mrtvi civilisti v Gazi niso nič takega.
Hamasu in podobnim organizacijam pa seveda ni do normalizacije razmer, priznanja Palestine in podobno, ker potem prenehajo obstajat, niso pa za to ne krivi ne dolžni navadni ljudje, ki zdaj umirajo, tako da še enkrat, malo spoštovanja ob tragedijah, ki se dogajajo.