V kratkem bo povečan nadzor hitrosti mimo oz. skozi "hišice" na CPCitat:
Uporabnik mimika pravi:
Drugače gre super mimo cestninskih - komot se 90-100 prpeleš, samo upam, da ne bojo enkrat tam radarja postavl.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Mene pa ubija tista ravnina non-stop. Če sem sam, grem tudi nekje s tako hitrostjo (tempomat je zakon), sicer pa 150+, ampak je brez veze. Še vedno je bljak. AC in ravninaCitat:
Uporabnik Moongoose pravi:Nazadnje ko sem tako šel do prijateljice v Beograd in potem še naprej do babice sem se nonstop vozil med 100 in 110 po ac, in me oboroženega s dobro glasbo ter par najljubšimi podcasti sploh ni motilo, da je promet nonstop šibal mimo mene, jaz sem lepo užival v vožnji in so bili stroški zadnja stvar katera me je skrbela, bi si človek želel, da se kar teleportira dol.
No, par let nazaj smo pa leteli dol 190+ km/h. Je kar hitro minilo, pa ne zato ker prej prideš, ampak ker si non stop skoncentriran na vožnjo.
Še marsikaj drugega imajo, ne le to.Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:Aja še nekaj ČRNE ŠKODE SUPERB IMAJO
Dejstvo je, da ne morajo.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dejstvo je, da morajo v Mariboru pustiti nek denar, tako ali drugače, ker gre za občinske ceste...
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
kaj kdo upa kurcat švico ker majo samo letne? NE.
samo tiho naj bojo. od tranzita nimamo nič razn onesnažen zrak in uničevanje cest. pa naj plačujejo kaj [censored].
Samo letnoi? Za kakšno ceno že?Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
kaj kdo upa kurcat švico ker majo samo letne? NE.
.