Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Meša mi neko meglo o črnem svetu, zaela bluzit, itd. Če bi prevarla, človek pričakuje drugačne reakcije, ne pa začetek depresije.
Par predlogov, če jo hočeš obdržat
Kupi ji psa oz. naj se zbere enega iz zavetišča, da bo imela občutek, da rešuje svet.Pripelji ji kakšnega otroka parkrat na teden, da ga uči, plačaj ji tečaj tujega jezika.
Ženksi manjka ciljev in motivov, zdej je pa na tebi a ti je vseeno, če gre ali bi jo rad obdržal. Ponudi ji nekaj novega, da se bo počutila koristna in izpopolnjeno pa da bo imela eno veselje v življenju. Če niti to ne pomaga, si oplel.
LP
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
V 5. točki si konkretno zajebal. Da me pusti zaradi bivšega in potem prijoka nazaj, jo pošljem v cenzuro.
Ne more se kar vmešat. Ti si na tej točki naredil svoji bejbi enako, kot je tvoja naredila tebi. Vrnil si se k bivši, tako kot se je ona vrnila k bivšemu.
Sej menda se ljubezen do človeka in živali razlikujeta, tko da se ne kej za bat. Glih pesek bi ji lahk pomagal, da ne bi bila slabe volje, ker ob enem kjutkanem mladičku normalen človek težko hodi okrog z mrkim obrazom.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Meša mi neko meglo o črnem svetu, zaela bluzit, itd. Če bi prevarla, človek pričakuje drugačne reakcije, ne pa začetek depresije.
Par predlogov, če jo hočeš obdržat
Kupi ji psa oz. naj se zbere enega iz zavetišča, da bo imela občutek, da rešuje svet.Pripelji ji kakšnega otroka parkrat na teden, da ga uči, plačaj ji tečaj tujega jezika.
Ženksi manjka ciljev in motivov, zdej je pa na tebi a ti je vseeno, če gre ali bi jo rad obdržal. Ponudi ji nekaj novega, da se bo počutila koristna in izpopolnjeno pa da bo imela eno veselje v življenju. Če niti to ne pomaga, si oplel.
LP
Če ji bo kupil psa, bo svojo pozornost in ljubezen lahko preusmerila na psa, pa bo dejansko njej lažje prestopitiv samski stan. Dobra ideja, ni kej.