Iščem se

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
9. JAZ sem postal star in impotentn, ne stoji mi vec, zgubljen in zajebal sem si lajf. Razmisljam o samomoru.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Meša mi neko meglo o črnem svetu, zaela bluzit, itd. Če bi prevarla, človek pričakuje drugačne reakcije, ne pa začetek depresije.
stupid-1.gif

Par predlogov, če jo hočeš obdržat
grin1.gif

Kupi ji psa oz. naj se zbere enega iz zavetišča, da bo imela občutek, da rešuje svet.
grin1.gif
Pripelji ji kakšnega otroka parkrat na teden, da ga uči, plačaj ji tečaj tujega jezika.

Ženksi manjka ciljev in motivov, zdej je pa na tebi a ti je vseeno, če gre ali bi jo rad obdržal. Ponudi ji nekaj novega, da se bo počutila koristna in izpopolnjeno pa da bo imela eno veselje v življenju. Če niti to ne pomaga, si oplel.

LP

Če ji bo kupil psa, bo svojo pozornost in ljubezen lahko preusmerila na psa, pa bo dejansko njej lažje prestopitiv samski stan. Dobra ideja, ni kej.
zmaga.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
V 5. točki si konkretno zajebal. Da me pusti zaradi bivšega in potem prijoka nazaj, jo pošljem v cenzuro.

Ne more se kar vmešat. Ti si na tej točki naredil svoji bejbi enako, kot je tvoja naredila tebi. Vrnil si se k bivši, tako kot se je ona vrnila k bivšemu.
grims-1.gif

Tukaj je moja "lubica" zelala, da sma skupaj, ampak jaz sem se nekak tega podzavestno brano, ker me je sekozi vse tocke bivsa po domace povedano "hebala" se mi javljala z (SMSi) in si me pomoje tak drzala za rezervo. Ko mas nekoga rad ne vidis kaj se dogaja okoli tebe. Majke ji.... sem hreten. Pod tocko 9 sem pa zdaj na hibernate
smile-1.gif
Probamo prezivet nekak ne.

Nazadnje urejeno:

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Mogoče ni lih dobra ideja... samo, če ji pokažeš tole temo in te odgovore, mislim, da se bo zelo hitro najdla.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Pomoje je najboljse, da se pomenita, ce se to da in naj se zenska zjasni kaj jo muci. Ce je kdo drug v igri ti pomoje nbo povedala in bos kasneje zvedel od drugih. Tak da prvo se probaj pogovorit, ce pa to ne gre pa prekini stike. Ce ima koga drugega v igri in bo ugotovila da to ni to, se ti zgodi podobno kot meni, da se prijoce nazaj.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Meša mi neko meglo o črnem svetu, zaela bluzit, itd. Če bi prevarla, človek pričakuje drugačne reakcije, ne pa začetek depresije.
stupid-1.gif

Par predlogov, če jo hočeš obdržat
grin1.gif

Kupi ji psa oz. naj se zbere enega iz zavetišča, da bo imela občutek, da rešuje svet.
grin1.gif
Pripelji ji kakšnega otroka parkrat na teden, da ga uči, plačaj ji tečaj tujega jezika.

Ženksi manjka ciljev in motivov, zdej je pa na tebi a ti je vseeno, če gre ali bi jo rad obdržal. Ponudi ji nekaj novega, da se bo počutila koristna in izpopolnjeno pa da bo imela eno veselje v življenju. Če niti to ne pomaga, si oplel.

LP

Če ji bo kupil psa, bo svojo pozornost in ljubezen lahko preusmerila na psa, pa bo dejansko njej lažje prestopitiv samski stan. Dobra ideja, ni kej.
zmaga.gif
Sej menda se ljubezen do človeka in živali razlikujeta, tko da se ne kej za bat. Glih pesek bi ji lahk pomagal, da ne bi bila slabe volje, ker ob enem kjutkanem mladičku normalen človek težko hodi okrog z mrkim obrazom.
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ti s pa še več bk tk js!
bonk.gif

mater...
grin1.gif

skratka, zakaj pošilja sms-e - ker ji je lepo, da misli, da te ima na špagci, pa da ve, da nekomu nekaj pomeni...

ko sem svoji bivši enkrat povedal, da če si misli na meni ego futrat, naj pozabi, da je brezveze, ker za fookat je vsaka lukna prava, za kej več je pa pač treba kej več... so sms-i kmalu utihnili...

samo je pa zanimivo. ko ji lepo pridno odpisuješ, je vesela, ponosna, ego ima na vrhuncu, ko jo začneš pa ignorirati, pa dejansko začne pisati zaradi tega, ker te hoče... če pa ne odpiše.. then you're officialy screwed...
grin1.gif

@Bitch Inside: zanimivo, kako se ponavadi deci ravno na babe obrnemo za nasvet, pa ravno ta rasa nas je zaJ na veliko...
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Tocno to dela. Nocem niti vec o tem pisat, ker je brezpredmetno. Ona vedno stvari tak obrne, da sem jaz najslabsi, jaz pa se zarad tega sekiram. Ko jo hebe......

Boljse Davidoffu raje pomagat/svetovat, ker meni tak vec ni resitve kot pa to, da jo pozabim, ignoriram za vedno.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
<< zanimivo, kako se ponavadi deci ravno na babe obrnemo za nasvet, <>>>

ne nas vse v isti koš metat, prosim
tongue-1.gif

da bi babo vprašal za nasvet hohoho
bonk.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
okej... sej ne vem, kaj je slabše, da ti govori, da si zaslužiš samo najboljše, pa ji skušaš dopovedat, da najboljše itak imaš ali da te obravnava kot zadnjega psa in si dejansko za vse kriv...

pa čeprav sta za vsako stvar v ljubezni potrebna dva (ali več).
evil.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Kaj se pustiš sploh igrat s svojimi čustvi! Izigrala te ja 2x in še 3 te bo, če bo v kratkem prišla nazaj. Odklopi jo čist in jo odreži.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Morda se ji je pa res razvila depresija. In če je, potem bi bilo spodobno, da ji nudiš oporo. Pa poskušaj jo res poslušat in ji nikar ne dajaj kakšnih hudih nasvetov, kako naj se tega reši, ker tudi pod razno ne bodo pomagali, samo v slabo voljo jo bojo spravili.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
oprosti ampak ti si kre.ten. ženske se NIKOLI ne prosi za nasvet o ŽENSKAH. raje tvegaj in naredi kar nikoli ne bi, kot pa da upoštevaš ženski nasvet.
bonk.gif

lep primer tega, je "nasvet" bitch inside. kupi ji psa, plačaj ji tečaj...
bonk.gif

vrjetno se še kdo spomni iz suxa, ko so mele ženski kotiček, kjer so "pomagale" tipom ki so jim pisali za pomoč
bonk.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
stari, sej nisem rekel, da to načrtno delam, oz. da delam to samo jaz - mislim, da to dela velik tipov, js pa že dolgo ne, oz. se o teh zadevah pogovarjam šele pol z ženskami, ko so razčiščene...

pa ne ti men kre.ten... mona...
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nekako ti ne vrjamem, da ne sprašuješ "tjaše" in škorpijonke za nasvet
grims-1.gif

maš res, mona si tut
tongue-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej pravim, da se po tebi zgledujem.
roza.gif

o tem, kaj točno imam z njima, te pa čisto nič ne briga, lahko rečem samo, da si nam lahko fouš.
evil.gif

aja, pa to samo "žešæi" moški nabijajo, če je nimaš za seks pa to...
wink-1.gif
seks je velik, ni pa vse... prej k boš to dojel, lažje ti bo v lajfu.

dej, ontopic.

res me zanima, zakaj ženske nikol ne morete povedat, kaj za vraga se vam dogaja v tistih čudnih beticah? kr naenkrat se vm začne cufat in pol s takimi ven pridete, da lahko samo gledaš...

primeri:

- kot danes že omenjeni "samo hočem, da ti ni bed v lajfu, pa da si srečen..."
- kot danes že omenjeni "iščem se..."
- kot velikokrat opevani "sj si full uredu, res, AMPAK..."

mater, dej povej, tko k je, brez problema, direkt naravnost.

resnica boli ampak ozdravlja, laž pa slepi in dolgo skeli...