Iščem se

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Naj kakšna ženska odgovori zakaj to delajo pred koncem veze,... so se malo potuhnile.
tongue-1.gif

Ja šnip šnap šnapi, med tem, ko cakamo da bo ena izmed svetih žensk spregovorila zakaj je temu tako.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Naj kakšna ženska odgovori zakaj to delajo pred koncem veze,... so se malo potuhnile.
tongue-1.gif

Zato, ker nimajo jajc končat zadevo....konec koncev ta moški je bil prej pomemben del njihovega življenja, misliš, da ga je lahko kar tako izgubiti?,..idealno bi bilo, da bi lahko imele njega in svoj samski stan
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Zakaj pa ženska rabi samski stan, če bi bilo idealno imeti tudi njega?
shocked-1.gif

Kdo je rekel, da ženske niso zmedene?
aplauz.gif

Idealno bi bilo pobrati vse cukre veze in samskosti ane? Tiste "negativne" lastnosti veze pa spregledati.
grims-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Se popravljam. V bistvu gre. Fukfrenda in frenda naenkrat. Če bi mela oba razčiščen glede čustev in bi bila oba za sex in občasne skupne zadeve..., brez obveznosti.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Pa misliš, da bi jim bil dovolj sex brez čustev? Zakaj pa potem ne predlagajo tega? (pa recimo, da takrat v tisti zmedenosti ne pomislijo, da tip ne bi bil za to varianto
grin1.gif
)?

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Želela sem te napeljat na to, da sam sex ni dovolj,...po moje je eden od vzrokov, da težko grejo tudi to, ker dobijo pri tem partnerju ljubezen, nežnost, tolažbo (karkoli pač že iz čustvene sfere) in se zavedajo, da bodo, če bodo samske za nekaj časa ob to, zato bi rade obdržale partnerja še za to prehodno obdobje,.....vem pa ne, da se ne bo kdo spotaknil ob moje besede,...samo drugega vzroka ne vidim...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mah, verjetno je vsako sprobal za eno noč in jo potem odvrgel kot ameriški marinci unega mladička ... Za take stvari je pa normalno, da piæke zamerijo.
grin1.gif

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
ksz

Ko bi bila vecina tukaj malo manjsa pickica, bi lazje furala skozi lajf. In ko bi bilo to izpolnjeno, bi doloceni osebki ostali brez moznosti za zvezo, ker jo itak niso sposobni imeti, kaj sele vzdrzevati.
(Rugelj se glede enih stvari ni motil.press)

In seveda ti da lahko zenska dober nasvet o zenski. Kdo pa ti ga bo? Bivsi?
bonk.gif

rainbow, odlicno povedano. Dal 5 zvezdic.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Če me jutri povabiš na kavico in tortico, bom sprejela le, če me pelješ v dobrem hitrem avtu na večerjico v prestižno gostilnico in potem k sebi na kavico & homemade tortico oz.medenjake
evil.gif
.

Hja. "Coupe-jčka" imam, hitrost je relativen pojem, prestiža imajo recimo pri Debeluhu za naše konce primerno, tortica je od včeraj v hladilniku. Konec, koncev niti ni slaba ideja, kako končati današnji dan ...
grin1.gif