Iščem se

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Let me gues! Brucka, očarana nad velikostjo predavalnic, osupla nad študentskimi restavracijami, žejna "fukiš" absulventa, neprespanih noči in dobrega sexa?
evil.gif

Če te jutri po predavanjih povabim na kavico in tortico boš rekla?
grims-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Drugič brucka, očarana nad predavatelji v kravatah, osupla nad gostilnami tipa Cubo, HišaTorkla ipd, žejna potovanja na Kanarske otoke, ter preštudiranih noči (okej, pa prespanih enako količino), od tu naprej pa drži.

Če me jutri povabiš na kavico in tortico, bom sprejela le, če me pelješ v dobrem hitrem avtu na večerjico v prestižno gostilnico in potem k sebi na kavico & homemade tortico oz.medenjake
evil.gif
.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Aj, da še jaz nekaj primaknem.
grin1.gif

Zadeva je taka, "furaš" eno resno vezico tam cca. 4 leta. Vse funkcionira, sex, ljubezen, ipd., v glavnem vse je tu. Materialne stvari urejene, ni da ni. Avto, služba, dom, vikend, potovanja, (še enkrat) ma ni da ni. Izobrazba tudi. Diploma v žepu.
Potem pa kot strela z jasnega "boljša" polovica se izjasni, da ji nekaj ne štima, da se išče (najbrž v duhovnem smislu
confused-1.gif
), punca začne gledati na svet črno, kako je grozen, da je vse turobno. In to kar naenkrat. Prej zadeve ni omenjala, nasmejana, vesela,... Potem pa nekako smešno značilni stavki, jaz vem da se bom narobe odločila, itd. WTF!? Zadeva se obrne za 180 stopinj v slabem tednu recimo.

Jaz sem ostal brez besed.
crazy1.gif

Kaj še čakaš ... po tem kar si napisal ni več pomoči.
Teraj to od bajte čimprej, koj če ti ku**c če itaq ni koristna in se sama sebi smili.
Verjetno ti je hotela pač na lep predvsem pa miren način prikazat, kako nista več za skupaj.
Se je odločla, da bo naredila budalo iz sebe, češ da ji je vse bed in bo pobasala stvari in odšla.
Kot je nekdo že omenil: verjetno je na podlagi njenega obnašanja pričakovala tvojo burno reakcijo z katero bi ti lahko potem rekla; tako, zdaj pa grem ..., ampak si jo verjetno presenetil in je šokirana, zato se je odločila, da bo še en teden potegnila nočitve pri tebi ...., da se boš konkretno ras****il in jo nagnal. Ona ima itaqw verjetno namen iti, in ji je vseeno ali gre sama lai jo pa ti naženeš. Na koncu boš pa itaq vsega ti kriv ...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Diablo gobcač.
grin1.gif

No recimo, da jo je nekdo drug nabrisal (jo ni, a vseeno), zakaj potem ne sika na mene, recimo? Meša mi neko meglo o črnem svetu, zaela bluzit, itd. Če bi prevarla, človek pričakuje drugačne reakcije, ne pa začetek depresije.
stupid-1.gif

@mhm
Ob enem ločujem podforume. Ločujem tudi teme, očitno tebi še ne gre povsem dobro. Svetujem tečaj za "posebne".

@Godfather
Maš prov, sam sem posvsem miren, ne pizdim. Čakam na njen izbruh čustev.

@Hitman
Dobila je nekaj časa, da razmisli ter mi pove kaj ter kako misli naprej, ker take osebe ob sebi ne potrebujem.

@vse ženske temi

Smotane ste! V slabem tednu spremenite razpoloženje ter pokvarite vse kar se je "gradilo" štiri leta. Adijo pamet.
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
tako star pa tako naiven
grin1.gif

njej je čisto OK, to je čisto tipično žensko obnašanje, ko je treba končat vezo. kar na 1x jo vse moti, je "slabe" volje...
hysterical-1.gif

ti čakaš njo, ona pa tebe. tvoja prva napaka in bum bo po tebi
hysterical-1.gif

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Glej zdaj, če se ti to resno dogaja, potem mislim, da je tukaj pred vama res samo še konec.
Zakaj razmislek, nimaš kaj razmišljat pa dajat časa nekomu, da razmišlja o vajini zvezi. To že potem ni dober znak, da moraš o zvezi ali boš ali ne razmišljat teden dni. 4 leta ni malo in ne vem kaj ima za razmišljat.

Predlagam ti:
Ob prvi priliki in seveda čimprej se vsedita k mizi, ali se odpravita kam ven v kakšen lep ambijent, kjer ni hrupno na kozarček rdečega (če bo sploh hotela) se vsedita in se odkrito pogovorita. Naj ti v oči pove kaj jo je piknilo oz. kakšni so njeni nameni za v bodoče. Ne pustit, da se zgovarja na glavobole in ne vem kakšne depresije. TO NI VZROK !
Kot smo ti večina tukaj odgovorili: verjetno se je ženska odločila naredit konec in je pač pripravla teren, ker je predvidevala, da te bo njeno kao "psihično" stanje razbesnilo, ampak po tvojem pisanju sodeč nisi tako reagiral in si jo presenetil.
Zato pa pravim ... vsedita se in se odkrito pogovorita kaj je narobe, vedet pa moraš, da je zaradi tega ker se ti bo zasmilila ne moreš obdržat, ker ta zveza potem več ne stoji na temeljih ljubezni, temveč na usmiljenju in tako nikoli ne boš vedel pri čem si. Možno pa je, da bi te potem lahko začela izkoriščat, skakat čez plot v upanju, hja saj mi bo itaq odpustil, ker se mu bom zasmilila.

Torej fant, pamet v roke, življenje je samo eno, žensk pa je dosti !

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Dogaja se čisto zares, vendar je moja reakcija nekako "satirično smešna", vsaj zame. Ker te čisto šokira, da recimo še dober teden nazaj si bil največji Airbus, zdaj si pa, ammmmm modelček helikopterja, ki mu zmanjkuje bencina.
grin1.gif

Človek se tolaži, da je bolje, da sedaj pokaže pravi "jaz" kot pa kasneje, ko bi kakšne bolj resne zadeve prišle na plano.

Zadeva je ta, da se sedaj sploh ne da z njo pogovarjat, vedno goni eno in isto, manjka mi nekaj v "meni", svet je tako podel in nesramen ponavlja kot pokvarjena plošča. In tega preprosto ne pričakuješ po 4 letih veselja, smeha, pozitivne naravnanosti, itd.
Zato sem ji rekel, da naj si vzame nekaj dni zase ter spravi kolesca v noralen pogon. Se pa zavedam, da je to recimo konec, ker tudi sam ne vem kaj naj s tako osebo, vseeno bi rad zvedel kje tiči problem, če je še tako banalen, prime me, da jo direktno do psihiatra pošljem, ker ko me gleda, njen pogled ne izžareva ničesar, samo eno veliko praznino. Nič jasno.
crazy1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Dečko, ne sekiraj se in ne čakaj odgovora, ker ga ne boš dobil,...po moje, ga tudi ona resnično ne ve, ker ne ve kaj bi sama s sabo,...je ravno v prelomnih letih, ko ji začne dogajat v glavi, potem bo par let bluzila, vrtela tipe okoli prsta, nakar bo ugotovila, da se tudi ona stara (zaradi tega, ker bodo vse kolegice poparčkane) in začela iskati resno vezo,...ti si imel pač smolo, da si naletel nanjo ob nepravem času,...

Pa nikar si ne vzemi vsega tega preveč k srčku, ker po mojem mnenju ti dejansko nisi nič kriv...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
kaj zdaj?

a nova moda je taka da se resnih žensk pred 30timi leti ne išče?

zgleda si bom res moral kupit en dober avto v katerega sem bom lahko zaljubil......

aaaaaaa.... zdaj razumem štiftheada
smile-1.gif
.... AMG uber alles

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
mogoce ima pa samo slab teden.... sej smo vsi to ze kdaj doziveli
smirk-1.gif

pusti jo pri miru, ne sili vanjo (ker bo se slabse), pa vmes ji parkrat povej da jo imas rad!
priden.gif

jo bo ze minilo... potem bo pa svet spet lep
roza.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Če je štiri leta zdržala, si itak dober, od mene že po pol leta bežijo stran.
grin1.gif

Končaj agonijo, če je ona ne bo hitro, kaj drugega ti ne preostane.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Če ma tak pogled koker si opsal v zadnjem stavku ti nekaj prikriva oz. ti ne upa reči resnice v faco. Upam da se je prej že znorela, ker če se ni jo glih to sedaj grabi
smirk-1.gif
Seveda pa upam, da ni nič od tega.
Kakor si sam napisal, ob sebi res ne rabiš take ženske.
smile-1.gif

lp

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
To si dobro napisal. Čisto drži. Pa več kot jih menjaš, lažje ti gre. Narkomani se tudi igel vedno manj bojijo.
smile-1.gif

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Hja, lahko da je tukaj še ena stvar ....
17758-icon_confused.gif

A si jo vprašal, če je morda noseča ? Mogoče je to vzrok ?
Ženske sploh ta zdajšnja generacija punc - bodočih mamic je tako mehkužnih .. vse jih boli, pa čeprav so mesec dni noseče in samo jamrajo, ter se vlečejo kot megle.
Jaz nisem imel teh problemov ..... moja ženkica je bila med nosečnostjo ista kot pred, no malo ji je bilo slabo, ampak jamrala pa ni nikoli, pa je dva otročička naenkrat nosila.
cheer.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Če bi bila noseča, mislim, da ne bi govorila, da nekaj "manjka v njej". No, saj je dokaj iskreno povedala, če pomislimo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kot prvo. Ne obstaja nek pojem, kot je ena napisala "slab teden". Vsaj ne brez razloga.
wink-1.gif
Obstaja slab dan, dva, mogoče tri..., kar je več ni več brez razloga, razen če je razlog jasen in tudi izrečen partnerju (faks, šiht, družina...).

Iskreno mislim, da se v ozadju skriva "zmedenost" ženske, s čimer se pojmuje stanje, ko ženska razmišlja, da je že "TOK" stara, pa dejansko ni še nič posebnega doživela. Ni bila tam pa tam..., rada bi delala to pa to..., poleg tega je polna samozavesti in ve, da bo lahko dobila drugega, ker jo je zadnjič un pecal, pa z unim se je spogledovala...itd...

Zdaj pa je v fazi, ki se ji reče "predčasno prebolevanje", ki je namenjena izključno njej, da bo lažje prešla iz VEZE v SAMSKOST. V tem času čudnega obnašanja, te bo počasi prebolela, ko pa bo nabrala dovolj poguma da naredi konec, oz. ko najde primernega naslednjega kandidata, ki ji bo lahko ponudil ramo za tolažbo ob koncu 4 letne veze.., bo zadevo končala. Ona te bo pred koncom že prebolela, tako da za njo to ne bo tako hud korak..., od tebe pa je odvisno kako bo s tabo.

Druga možnost je, da se ji ponuja še en stol, pa se ne more odločit kateri ji je bolj udoben (tega ti ne bo nikoli priznala, pa če nehata še danes ali čez 2 leti.., tako da brezveze vrtat, razen če ti pride kaj na uho).

Aja, pa tudi ne bo ti verjetno povedala da bi bilo kaj narobe, dokler to tud sam ne boš dojel.

Tretja možnost..., jebeštrga tretje se pa ne spomnim. Ne bi vedel zakaj je lahko ženska brez uradnega razloga kar naenkrat čisto drugačna že en teden.

EDIT: zdele šele videl, da je rekla da se išče --> piši propalo. Tretje opcije res več ni.

Nazadnje urejeno:

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
To sem jaz tudi že enkrat slišal...en teden kasneje je že bila z drugim.
rolleyes-1.gif

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
EDIT: zdele šele videl, da je rekla da se išče --> piši propalo. Tretje opcije res več ni.

Podpis. Pac dolgcajt ji je ratalo in bi rada se kej drugega probala.