iRenew - energetska zapestnica (ROFL)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.826
113
davorinm.wordpress.com
A greste v kak adrenalinski park al kaj?
grin1.gif
Boljše ravnotežje.

phoebe

Zelenc'
26. nov 2010
1
0
1
dobila sem jo za darilo in mi je šlo na smeh. itak, kaj bo ena silikonska zapestnica meni pomagala....po enem tednu mi je res....verjeli

al pa ne. ne vem, mogoče je res vse v glavi. vem da jih prijateljica dobi iz Amerike in da so res hit.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.561
113
Citat:
Uporabnik phoebe pravi:
dobila sem jo za darilo in mi je šlo na smeh. itak, kaj bo ena silikonska zapestnica meni pomagala....po enem tednu mi je res....verjeli
al pa ne. ne vem, mogoče je res vse v glavi. vem da jih prijateljica dobi iz Amerike in da so res hit.
Meni gre tudi na smeh ko vidim, da marketingarji iz Studia Moderna kreirate nove račune in hvalite svoje izdelke.
grin1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Rahel problem je postal, ker je ta tema 4. zadetek na Google-u, če odtipkaš "iRenew zapestnica". Ljudje nimajo radi, če se jim vesoljna Slovenija posmehuje, ker so nasedli takšnemu očitnemu nategu. Bad for business.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Pri meni je celo na prvem mestu:
zapestnica.png

Slabe SEO mojstre imajo na Studio Moderna, če jih še en Alter prehiti
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
iRenew pomaga. odkar ga imam zavitega okol penisa, je penetriranje mnogo bolj ravno, penis ne zavija vec tako v levo. pozitivno vpliva tudi na erekcijo.

priporocam.

virtualman

Pripravnik
20. avg 2008
79
0
6
jv slovenija
heh, vse je stvar verovanja (vere). Nekateri pač verjamejo v boga ( vse možne vere, verstva, veroizpovedi) in jim to, placebo ali ne , nekaj pomeni in pomaga. Nekateri pač ne verjamejo in se tudi dobro počutijo v svoji koži. Katerih pa je več pa naj vsak presodi, čeprav to ni merilo resnice....in tudi kaj komu pomaga ali ne je vprašanje. Verjetno se vsak najbolje počuti v izbrani situaciji. Pa spet: placebo ali ne. Važno je da deluje...kakor komu paše. Če verjameš, pač deluje, moč avtosugestije je še precej neraziskana. In pri vseh teh zadevah (aka zapestnicah,...) gre za avtosugestijo.

Nazadnje urejeno:

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Še komentar enega drugega youtube videa
hysterical-1.gif

Hey, I wore one of these bracelets for a whole week and felt FANTASTIC!
And then I lost it. I kept falling down and 3 days later, I died under mysterious circumstances.
Do yourself a favor: DO NOT BUY this product. It can kill you. If you accidentally misplace it, it could cost you your life.
If only I bought a Shamwow instead of this rubber band, I'd be alive today.
Don't suffer the same fate as me. Save yourself and your $20.

Podobne teme