iRenew - energetska zapestnica (ROFL)

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
KSZ

Ne vem če je že kdo vprašal....kaj pa če jo nosiš ko si pijan?
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.595
113
stvar je resna in niti malo hecna. Sedaj ko se spreminja zakonodaja cpp, bo notri clen ki bo to opredeljeval.... Ce bo oseba v postopku s policijo imela to zapestnico jo bo morala sneti pred opravljanjem alkotesta. Sicer bo morala na strokovni pregled (kjer ji jo bo pred pregleedom snel zdravnik)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.595
113
lahko je zdej teb bit pameten ko si bil v projektni skupini za pripravo tega clena... Jaz sem pac izvedel sele vceraj in sem zato napisal tuki...pa drugic ti napis kako informacijo ce vse ves

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Jest ne jebem te vaše zakone....sploh....dal bom zapestnico namesto črva v tekilo, pa se ta plavi vsi potem lahko jebete...
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.595
113
Tle bi znal bit iluminati zadaj... koncnoje svet odkril resitev proti gravitaciji sedaj pa nas ze skusajo omejiti...

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Jebat ga, te "i" zadeve očitno palijo in vedno bo zadost iDiotov in iRetardov, da bodo to kupoval.....

...govori se, da bodo "pole shift" preživel samo uni z zapestnico.

The future is bright:

evil.gif

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Jebat ga, te "i" zadeve očitno palijo in vedno bo zadost iDiotov in iRetardov, da bodo to kupoval.....

Že v tej temi jih najdeš nekaj....
smirk-1.gif

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
983
177
43
ksz

FocalPrice mi je poslal mail reklamo - kao najbolj nabavljani artikli. In vidim, da je zraven tudi tole
enkratna prilika za iskalce ravnotežja

Verjetno ne drži tolk ravnotežja, ker je cena mal nizka, ampak za vrvohodce bi moral zadostovat.

Če bi kdo znal zdaj maržo topshopa zračunat iz teh številk...
confused-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
stvar je resna in niti malo hecna. Sedaj ko se spreminja zakonodaja cpp, bo notri clen ki bo to opredeljeval.... Ce bo oseba v postopku s policijo imela to zapestnico jo bo morala sneti pred opravljanjem alkotesta. Sicer bo morala na strokovni pregled (kjer ji jo bo pred pregleedom snel zdravnik)

Zato sem si jaz namestil dodatno zapestnico na vsak gleženj in še eno na lulčka. Poizkusil sem tudi dati okoli vratu, samo se mi je vedno stemnilo pred očmi.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz...

Včeraj sem dobil Conrad katalog. Na prvi strani je neka cev za na pipo, ki "revitalizira" vodo in podoben mumbo-jumbo. Ko sem videl ceno, me je skoraj pobralo od smeha: 298 evrov za dva nastavka, perlator in 30 cm zavite cevi.
bonk.gif

Podobne teme