iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa ce hocem "kupiti" preko ostalih "ponudnikov"?
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Um.. offtopic, a moral sem..
smile-1.gif

Klasicna N95.. odpres leco.. kamera se sama zazene.. stiskas samo se stranski knof, nastavitve imas itak vse na auto.. Je lahko se bolj simpl?
smile-1.gif

Ja...slisi se fajn...samo ko je zadeva tako pocasna... da pritiskas... se ne zgodi nic... se enkrat pritisnes.. slikne in ne izostri... tretjic rata
smile-1.gif
...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Kako je pa recimo z 3rd party aplikacijami, ki jih noces kupiti preko appstora, torej da bi jih sam dodajal gor preko PCja?

AppStore je na voljo na iPhonu in tudi preko iTunes...

Seveda imas se druge neuradne variante... (Installer, Cydia) ... vendar GSMobil se je prej spotaknil ob uradno moznost nalaganja third party aplikacij...
smile-1.gif
...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hmm.. s tem zadnjim firmwarom, se takoj ko odpres leco, zazene aplikacija. Res pa je, da autofocus traja in traja, da sfokusira predno koncno naredis fotko..

Aha, je mogoce kje kaksna "lista" kaj je ze vse mozno instalirati na ajfon?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jest: priznam, tudi to je res, da ne maram Appla, pa morebiti zato krivično govorim o iJabolku, kaj pa vem... če bi ga kdaj malo uporabljal, bi mogoče res spremenil mnenje...

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Tak nacin, kot ga je Apple izbral za sirjenje third party aplikacij, dosedaj se ni naredil noben
smile-1.gif
...

No nokia ima nekaj podobnega že en lep čas

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Sem. Že kar nekaj stvari. Je pa res, da bi bila zadeva lahko precej bolj user friendly

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pa si tudi ze kaj kupil preko tega?
smile-1.gif
...

Jaz sem si edino enkrat nalozil Mail for Exchange... pa sem imel toliko problemov, da sem ga raje snel iz spletne strani in ga nalozil po normalni poti...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nokiina aplikacija "Nalaganje" ima to slabost, da notri ni skoraj nic...
smile-1.gif

Ravno gledam na Nokii N95 8GB...

V folderju aplikacije sta notri celi dve aplikaciji... Gizmo in Mail for Exchange, v Novice in Informacije sta notri Sports tracker in WeGolf Personal Caddie, v Grafike je notri samo XPressPrint, v Igre je notri samo Snakes in System Rush, v "Kaj je novo" je SC Backup, v "Kaj je vroce" pa je notri The Box... Ostane se "Try it for Free", kjer pa je notri samo Action, Office, Puzzle in Utility ...
hysterical-1.gif