iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Lepo povedano. Sicer so vse pomanjkljivosti, ki so naštete na tisti strani resnične... kakšno so verjetno še pozabili... ampak kljub tem napakam ne zamenjam telefona za noben "poslovni" telefon. Pa sem že imel symbian (s60 in uiq) ter wm6 telefon.
Sicer je iphone res igrača, a poleg tega je še mnogo (mnogo....) več.

PS:
Kdor trdi, da je iPhone SAMO igrača, je bedak
evil.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
ampak kljub tem napakam ne zamenjam telefona za noben "poslovni" telefon.

Se podpišem pod tole. Ma kaki Blackberryi in Nokie s tistimi grdimi qwerty tipkovnicami
bonk.gif
Touch screen tipkovnice sem se navadil v parih dneh in je sedaj ne menjam za nič na svetu. Da ne omenjam počasnosti vmesnika S60 naprav, ki sem jih uporabljal prej.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Fino. A mi pošlješ preko BT eno prezentacijo za službo, da pogledam? Aja, ne moreš... :]

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Klik klik, magični trik. Maš na službenem mailu, tako da imaš sedaj tako na računalniku kot na telefonu in seveda lahko preko webmaila dostopaš do file-a kjerkoli. A ni to super?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Lejte no... saj je kul telefon, osebno tud jst priznam, da dam nekaj na recimo Jest-ovo mnenje, vseeno je pa treba priznat, da je Jabučk malo zabluzil, pač njihova politika :] Ne pustijo 3rd aplikacij, ni ga moč kupiti "v prosti prodaji" kot vse ostale, in EU verzija ali karkoli že, ni to kar bi lahko bila, kar smo mi navajeni... in če je to pošiljanje/prejemanje vsega preko BT, jebiga, tako pač je
smile-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Ne pustijo 3rd aplikacij, ni ga moč kupiti "v prosti prodaji" kot vse ostale

Buče. Prepaid je praktično isto kakor prosta prodaja, 3rd party aplikacije pa lahko kupiš direktno preko programčka na telefonu.

Ob VSAKEM nakupu telefona se ti njim malo prilagajaš. Pa naj bo to Nokia, Samsung, Blackberry, SE ali pa Vertu. To je dejstvo.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ni res, gube386. Jabučk je za ta denar za EU preslab. Od fotkiča naprej, žal. Ne moreš pričakovat da bo folk množično kupoval tako drag telefon z le 2mpx fotkičem
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tak nacin, kot ga je Apple izbral za sirjenje third party aplikacij, dosedaj se ni naredil noben
smile-1.gif
...

In zapicil si se v Bluetooth... Vsak mobilnik ima svoje prednosti in pomanjkljivosti... idealnega mobilnika ni... prav tako to velja za vec ali manj vse (tehnika, hrana, oblacila, ... in konec koncev tudi zenske ali moski
smile-1.gif
)... In ce zelis neko zadevo uproabljat, se moras ti prilagodit proizvajalcu... ali pa pac te stvari ne uporabljas...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Jah... glede na to, da ga je kar težko dobiti v prepaid paketih, se kar dobro prodaja. Sicer pa tudi meni ni všeč od apple-a politika, a kaj moraš, če je ostalo tako dobro izvedeno....

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ja no, če ga ne morem uradno kupit pri nas kot Slovenec, potem naj si ga nekam vtaknejo
smile-1.gif
Torej, jaz ga njim plačam, ne oni meni in če mi ga nočejo/ne morejo ponudit, hvala lepa...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sam veliko raje slikam z iphonom, kot recimo z Nokio N95 ... pa ima Nokia boljso leco, autofokus, vec megapixlov... ampak slikanje z njim je storasto... in pocasno...

Pri iPhonu pa odprem aplikacijo, slikam... in slike se meni osebno zdijo boljse kot marsikateri drug 2 mpix mobilnik ... Res so slike iz Nokio N95 boljse... ampak vecina folka potrebuje nekaj enostavnega, da mu ni treba misliti na miljon parametrov in iti skozi mnozco nastavitev... Enostavno "point and shot"
smile-1.gif

In to bi ti mogel se bolj vedeti, ker kolikor se spomnim, delas odlicne slike... ne glede na to, s akterim fotkicem
smile-1.gif
...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Lahko ga kupis pri nas... vendar ne za tako malo denarja kot pri sosedih
smile-1.gif
... Malo poglej okoli po spletu... sem ravno danes zasledil v neki speltni stacuni... edino cena je bila malo mimo :p... 750 € za 8 GB...

Ampak se vedno... ne mroes reci, da ga kot slovenec ne mores kupiti v Sloveniji... Opazam pa, da imas odpor do iPhona
smile-1.gif
....

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
v sloveniji ga dobiš preko bolhe ... je kr nekaj ljudi, ki prodajajo še origigal zapakirane in kupljene v italiji

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Um.. offtopic, a moral sem..
smile-1.gif

Klasicna N95.. odpres leco.. kamera se sama zazene.. stiskas samo se stranski knof, nastavitve imas itak vse na auto.. Je lahko se bolj simpl?
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kako je pa recimo z 3rd party aplikacijami, ki jih noces kupiti preko appstora, torej da bi jih sam dodajal gor preko PCja?