Inkasantje !

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ProDriver pravi:
Študentka..... ni vedela kaj bi pa se odloči da pokliče policiste da ji pomagajo z navetom kaj narest... pridejo ji dajo 1000€ pa neki čez 10KT ....
zmaga.gif
A tolk butasti danes do faksa prlezejo?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Najbolj zanimivo je da se pritožujejo tisti, ki redno delajo prekrške in ogrožajo ostale v prometu.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Zadeva dve: Natakarica - Študentka se pelje (zimski čas) proti domu in jo na delu ceste kjer je bila zatišna lega zasuka in jo vrže z ceste par metrov... ni vedela kaj bi pa se odloči da pokliče policiste da ji pomagajo z navetom kaj narest... pridejo ji dajo 1000€ pa neki čez 10KT ....
zmaga.gif

hysterical-1.gif
Baba glupa. Ce ze voziti ne zna razmeram primerno, bi lahko bila vsaj toliko, da se ne bi potem se dodatno v drek potlacila.

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Študentka..... ni vedela kaj bi pa se odloči da pokliče policiste da ji pomagajo z navetom kaj narest... pridejo ji dajo 1000€ pa neki čez 10KT ....
zmaga.gif
A tolk butasti danes do faksa prlezejo?
Jp, eni celo do titule "založnik"
zmaga.gif

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

hysterical-1.gif
Baba glupa. Ce ze voziti ne zna razmeram primerno, bi lahko bila vsaj toliko, da se ne bi potem se dodatno v drek potlacila.

Imaš avto? Imaš Kasko na avtomobilu? Si že kdaj vozil na poledeneli cesti?

Po moje ne...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
kaj pa če je imela letne z dovolj profila ter verige med dodatno opremo?

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
Eni ste res
bonk.gif

Rabila je pomoč! Zaradi njene nevednosti o delovanju policistov je mislila da ji bodo pomagali in svetovali kaj narest ne pa da ji pomagajo ostat brez plače + točke... toliko o "serve and protect"

Ja, apollo lahko me spluvaš ampak zelo malo je "človeških policistov" kamor tebe nebi dajal v isti koš, ker imaš (glede na tvoje objave) dorro razmišljnje
zmaga.gif

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Matey če je bil sneg in ketn ni mela gor, tud ne bo nič od kaska ... Sj ne vem točn zakaj je šlo, samo jansatovaurska pač omenja kasko in policijo. Tudi za kasko morš čuvat kako in kaj ... zavarovalnice so pač samo inkasantje. Ko pride do izplačila škode, bodo iskali dlako v jajcu da se bodo temu izognal.
Torej moraš marsikaj upoštevati, da te inkasantje okol ne prnesejo. Zakoni so torej zato da se kršijo, policija, zavarovalnice, ... so pa tu zato da kasirajo. Kako presekat ta gordijski vozel? Ja po moje najlažje, da upoštevaš zakone
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
delam za zavarovalnico. in kasko lahko koristiš tudi če si zletel s ceste z letnimi gumami pozimi. jansatoveurske pa pac ne gre resno jemati
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Najbolj zanimivo je da se pritožujejo tisti, ki redno delajo prekrške in ogrožajo ostale v prometu.
A res?
Koliko prekrškov pa sem imel letos?
Koga vse sem ogrožal?
Dejstva na mizo, prosim.

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Matey popravi me če se motim - dobiš ja, če ni bilo snega na cesti. V kolikor je pa sneg, moraš met pa verige montirane?

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
@suzica

Brez pomena se je ½repenčit½na marsikaj, ni vredno biti pesmist, stori nekaj za sebe in manj sodeluje tu.
Tak lep dan je vredno izkoristit za kakšen sprehod v naravo.

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
@suzica

Brez pomena se je ½repenčit½na marsikaj, ni vredno biti pesmist, stori nekaj za sebe in manj sodeluje tu.
Tak lep dan je vredno izkoristit za kakšen sprehod v naravo.
hysterical-1.gif

Men ni treba sprehajat se v naravi..namreč v naravi živim
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
A res?
Koliko prekrškov pa sem imel letos?
Koga vse sem ogrožal?
Dejstva na mizo, prosim.

Kaj se pa potem pritožuješ?

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:

V zadnjih petih šestih letih sem plačal za prekrške: dvakrat za pas, enkrat za prekoračitev hitrosti v naselju (12km preveč) in sedaj ta nesrečni gasilni aparat. Vozniški izpit imam od 1994 leta. Letno delam najmanj 70 000 km.

Imaš ti sploh avtomobil?