Inkasantje !

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Zadnjič so me ustavli s kombijem in je sledil pregled opreme in se je izkazalo da je gaasilni aparat pretečen za rok uporabe za približno en mesec in pol.

Policaj pa kot zelo vesten uslužbenec države slovenije je pa kr hotel napisat kaazen za 1100€ !!

No potem je bilo nekaj prefgovarjanja glede vsote in je potem spustil na 100€...vendar to sedaj nima veze.

Fora je v tem če so kazni za gasilne aparate TAKO VISOKE in da so gasilni aparati tako nujno potrebni v kombijih oziroma tovornih vozilih, NJ POTEM država naredi zakon da bodo imela vsa vozila te gasilne aparate in ne samo vozniki tovornih vozil ki sedaj spadamo pod OBVEZNE gasilce na cestah.

1100€ kazni če ti preteče rok uporabe gasilnega aparata za en mesec
stupid-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Zadnjič so me ustavli s kombijem in je sledil pregled opreme in se je izkazalo da je gaasilni aparat pretečen za rok uporabe za približno en mesec in pol.

Policaj pa kot zelo vesten uslužbenec države slovenije je pa kr hotel napisat kaazen za 1100€ !!

No potem je bilo nekaj prefgovarjanja glede vsote in je potem spustil na 100€...vendar to sedaj nima veze.

Fora je v tem če so kazni za gasilne aparate TAKO VISOKE in da so gasilni aparati tako nujno potrebni v kombijih oziroma tovornih vozilih, NJ POTEM država naredi zakon da bodo imela vsa vozila te gasilne aparate in ne samo vozniki tovornih vozil ki sedaj spadamo pod OBVEZNE gasilce na cestah.

stupid-1.gif
Še izpit bi morali vzet in zaplenit avto. Sicer pa kdor ne dela prekrškov se nima kaj bat kazni vedno poudarjate.
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Čista inkasantska fora. Meni je tudi težil, čeprav je kazalec kazal v zeleno. Ne, mora bit nalepka, pomeni da je pregledan. Ok me spusti brez kazni, ker je bil sicer kombi tiptop. Grem po ******* nalepko, model samo ošvrkne s pogledom aparat, vidi da je v zelenem, ok to bo cca10€. Ne se jebat.

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Meni isto... grem jst takoj na servis, on pogleda, njegova ženska prinese nalepko in jo pripopa in 7 € prosim.

Drugi dan me je pa spet ustavil in ni zahteval dukomentov nič ampak je samo gasilnega pogledal... sj ne moreš vrjet.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Sprašu bi mu ga v obraz, če te je že ravno prepričal da je prazen oz. zanič.

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Bog ve koliko je kazen če ti kakšna luč ne sveti na avtomobilu...pa na kakšnem novem avtomobilu kateremu moraš menda odbijač ali blatnik stran vzet da zamenjaš žarnico..pa da je še avto na firmo napisan...fiju fiju

Da o prvi pomoči raje ne govorim..fiju fiju

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:

stupid-1.gif

To pa prvič slišim, da ti lahko policaj spusti iz 1100 na 100 EUR. Pa ne da ti ne privoščim

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Inkasantstvo gor al dol, pizdite, da je tezko dat 10 eur za nalepko! Ne, rajsi stokajmo, da ne mormo placat jurja!

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Jasnatovaruska ... sam sem imel, ko sem še vozil službenega Caddya tudi take prigode celo 2 X , pa, sem povsem resno odvrnil policaju, ja pa a vi niste videli novele zakona v Ur.L. XY , ki predpisuje, da v kolikor ima gasilni aparat vgrajen manometer in je ta na zelenem polju, da zadošča pregled enkrat na 3 leta. In oba krat sta se policaja malo počohala za glavo in nehala opletati z gasilnim aparatom.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Inkasantstvo gor al dol, pizdite, da je tezko dat 10 eur za nalepko! Ne, rajsi stokajmo, da ne mormo placat jurja!

Nisi zastopil uvodnega vprašanja in NOBEDEN NE ***** da je teško dati tistih 10 ali 7 € za nalepko.

Vprašanje je bilo zakaj zaradi ogromne kazni (1100€-sp) katero jo je določila država in zaradi tega sklepam da je gasilni aparat NUJNO potreben...ZAKAJ potem ni OBVEZEN v vseh prevoznih sredstvih? Mogoče tudi na kolesih.

kaj meniš? Sj menda imaš avto? In če ga imaš kaj boš naredil ker nimaš gasilnega aparata s seboj? Čakal na voznika kombija kateri bo imel pretečen rok uporabe gasilnega aparata? Lahko gasiš z gasilnim aparatom če ima pretečen rok uporabe?

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Vsak normaino umsko razvit policaj se zaveda da so kazni v tem hlevu zlocinske in sluzijo samo polnjenju zepov dolocenih mafijskih krogov.
Zato pa se zgodi da kdaj naletis na normalnega ki ima tudi srce in se zaveda da zaradi ene banalnosti druzini ne more ukrasti celomesecnega prihodka.
Za te pizdune ki te abnormalne kazni zakonsko dolocajo in za vse ki za te kazni potem dvignejo roko pa iskreno zelim res najhujse zdravstvene tezave !

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Vsekakor tema s policijo nima veliko veze, temveč najprej s profesionalci na ministrstvih, ki take zakone napišejo in z 90 poslanci, ki zanje dvignejo šapice. Oboji so bistveno bolje plačani od prometnih policistov.
Predlagam, da tožiš policista, ker ti je neupravičeno pogledal skozi prste
smile-1.gif
.
Sicer pa sem imel podobne sicer neprometno situacijo, kjer bi pred kakimi 5-imi leti skoraj bil ob 800€. K sreči je policist (mogoče namerno) napisal napačni člen in sem s pritožbo uspel.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Vsekakor tema s policijo nima veliko veze, temveč najprej s profesionalci na ministrstvih, ki take zakone napišejo in z 90 poslanci, ki zanje dvignejo šapice. Oboji so bistveno bolje plačani od prometnih policistov.
Samo sprenevedanje in valjenje odgovornosti na druge.
Tema ima še kako veze s policijo, ni šel poslanec brskat po avtu, iskat in gledat nalepke na aparatu ampak policaj, s točno določenim namenom, da kaznuje, kazem mu je pa znana.
Pravtako ima tema veze s policijo, ker policaj lahko da za prekršek opozorilo, ali pa ne da.

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
ksz
V Sloveniji ne velja rek: To serve and protect .... v Slo velja Fa*k them!!!

Zadeva izpred 4 dneh: Avtobus (Lpp,18 m dolg) zapelje v rumeno ker ni mogel varno ustaviti pred rumeno lučjo, Policista ga ustavita za Rdečo luč in 300€ + 5 KT
bonk.gif

Zadeva dve: Natakarica - Študentka se pelje (zimski čas) proti domu in jo na delu ceste kjer je bila zatišna lega zasuka in jo vrže z ceste par metrov... ni vedela kaj bi pa se odloči da pokliče policiste da ji pomagajo z navetom kaj narest... pridejo ji dajo 1000€ pa neki čez 10KT ....
zmaga.gif

skratka .... Policijska država!!!

LP

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:

Z veseljem bi dal, če bi bila to edina neumnost države. Ampak kot tekaš od poncija do pilata in moraš vmes še delat, se zgodi, da pozabiš da je leto okol in da moraš nesti € še enemu ki je na državni dojki naklopan.