Fak ti pa si morala doživeti eno hudo travmo v povezavi s temi lokali. Naj ugibam? Zamerili so se ti ker je foter bil pijanček in je raje zahakal tja kot domov k mami? A je morda foter odšel s kelnarco? Ali še huje, kelnarca ti je speljala fanta?
Ni tako črno veš, vse te zravme iz otroštva/mladosti se da rešiti, je pa prvi korak da se tega sama zavedaš in si želiš to rešiti.
Kot te je vprašal tomi, kam ti to zahajaš v katere kafiče da kelnarce za napitnino sedijo po naročjih? Lahko na PM
Sploh ne... Samo to ni zame in tega je se vedno veliko. Moj fotr je zdaj v tvoji glavi kot en propadel pijancek, pa niti ni bil. Danes ko je 80, pa ga korona do kraja zjebala, pa racun v glavi je prisel, je pa res betezen pa star, ampak penzija je taka, da bi alter zdele potolkel se, kolikor ga je ostalo. In tega je veliko. V lokalih posedajo vse kaste, ampak dedec na egotripu pa v krdelu je pa pac vsak isti. Tvoj zadnji stavek je bil pričakovan, sem ze skoraj do konca prisla zacudena, kak da ga ni, ampak... Kar se mene tice, si pa tudi ze startal, zdaj zna slediti se par floskul od koga, da sem stara/debela/grda/jezna(travmirana)/ljubosumna na mlade pupe, ki zasluzijo vec/so dedca speljale ipd itn...
Meni se lokali niso nic zamerili, vse se tam zgodi in zve. V vseh sortah... V fensi smensi ali pa beznicah, ki niso rezervirane za propadle pijancke. To je samo sank vaskih gostiln ali pizerij ali pos katerim imenom laufa. Neke stvari se ne spreminjajo... Eni iscejo info, posel, druzbo po forumih, meni je to namesto pasjanse, ko imam ravno 5 min za ubit. Za druzbo in ostalo grem pa vedno rada nekam na drinko, kosilo, kafe karkoli... In ce ni kako redno druzenje, vedno pustim, da oni drugi izbira, ker me zanima, kam zahaja in kdo je tam, koga spoznas in koga si tudi zapomnis. Ko so vsi sproščeni, šele vidis, s kom imas opravka in s kom ga nikdar vec ne bi imel. Tudi sama sem v lokalu (kot ze vecrat tu gor povedala) najboljse sluzbe in kontakte dobila. Pa po cudnem naklucju tudi moza. sva na isti faks hodila, ampak tam ga pa nisem nikdar srecala.
Kelnarca pa nisem nikdar bila...