"Inflacija", podražitve in izkoriščanje situacije za dvig marž

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.869
6.528
113
No ja, eni smo pač bili "hitri" in imamo N26 od začetkov v SLO... In dela BP. Nobenega problema. Plača, trajniki, vse laufa... Pa brezplačno plačevanje položnic...
Zdaj, če ste zamudili, nismo mi krivi, ki nam dela...
Eni, kot vidis se odlocajo sedaj. Imam n26 od januarja 2017, za sproti, kot receno, odlicno. V teh 5 letih je bilo izkušenj vec kot dovolj, da vem, da n26 ni za resno alternativo in niti slucajno ne bi imela svojega denarja tam. Ce pa drucga kot za sproti ni, potem pa super.

Dvigov imam pa... Hja, sem dobila obvestilo, da so samo se 3je. Na eni lokaciji v appu pise 3, na drugi 5. Koliko jih je ne vem, ker se mi ne da bankomatov iskati, kjer mi ne bo banka ocurila 4 evre na dvig. Nlb, nkbm,... Drugace je pa omejitev enkratnega dviga jurja in tedenskega 2500.

Topupat zastonj na n26 ne gre...

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
Za n26 že en cas jamrajo, da si na čakalni. Revolt ima težave z nakazili sberbank (zdaj nbanka), se vedno. Tudi n26 jih je imel. Vivid je se, če je se... Drugace pa najcenejši racun pri nas, ki ima debetno kartico visonali mastercard. Placo dobivas v slovenijo, viske denarja puscas na nasi banki, ker support neobank je za ubit se. Potem pa odpres revolut in topupas zastonj (n26 nika zastonj topupanja) za sproti. Trajniki, nakazila, dvigi, placila s kartico ipd... Edino pac, ko placa pride moras narediti n x 1000€ topupa. Meni dela tezave ce je vec kot jurja, najbrz neka omejitev na kartici...

Ce kje ne gre cez zaradi tega ker je na drugi strani Nbanka, pac pogledaš, ce imajo se kaki racun ali rešiš z nakazilom preko slovenske banke.

Cim placujes za neobanke, pa nima več smisla... Prisparal ne bos nič

govorite pa o teh bankah kot da so to neki one man bandi iz luksemburga :D z n26 je konec, vivid se je če še je ...

dovolj je še ovc da vas konvencionalne banke postrižejo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.869
6.528
113
Tok problemov kot sem jaz imela z neobankami, nisem imela z nobeno drugo (DH svetla izjema, ampak so vseenomna koncu nekaj od sebe dali). Dokler pac ne prides enkrat do njihovega (ne)supporta, potem je to nekaj, kar se te ne tice. Dokler je vse ok, je, potem so pa to sizifove muke. Zaradi nedelovanja in taksnih izkusenj pac ne mislim imeti denarja tam, 2 jurja za sprotne trajnike in stroške, za ostalo pac placam sparkasseju 0,25€/mesec, da mi ahta. Ni mi to neki strosek, ki se me zdi ekscesen in bi me puscal z obcutkom brivca. To je ocitno cena delujoce podpore v primeru tezav.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: CLIO15

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.869
6.528
113
Mensezdi, da ni več... To so bile une fore zastonj trr, ce je skos jurja gor... Prej je bilo vse zastonj, zdaj je 0,25€ nadomestilo za uporabo spletne banke.

Danes so po en evro osnovni trrji za enak namen, kar spet ni pretirano.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Za n26 že en cas jamrajo, da si na čakalni. Revolt ima težave z nakazili sberbank (zdaj nbanka), se vedno. Tudi n26 jih je imel. Vivid je se, če je se... Drugace pa najcenejši racun pri nas, ki ima debetno kartico visonali mastercard. Placo dobivas v slovenijo, viske denarja puscas na nasi banki, ker support neobank je za ubit se. Potem pa odpres revolut in topupas zastonj (n26 nika zastonj topupanja) za sproti. Trajniki, nakazila, dvigi, placila s kartico ipd... Edino pac, ko placa pride moras narediti n x 1000€ topupa. Meni dela tezave ce je vec kot jurja, najbrz neka omejitev na kartici...

Ce kje ne gre cez zaradi tega ker je na drugi strani Nbanka, pac pogledaš, ce imajo se kaki racun ali rešiš z nakazilom preko slovenske banke.

Cim placujes za neobanke, pa nima več smisla... Prisparal ne bos nič
Jaz točno to delam. Enkrat na 2-3 mesece si prenakažem vsoto na N26 in potem iz tam vse plačujem. Revolut pa laufa za spletno kupovanje z enkratnimi kreditnimi karticami.
Drugače jaz nisem imel slabe izkušnje z N26. Tudi support ob menjavi maila je bil v nulo.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com

Energetska podjetja z najvisjimi dobicki zadnjih 20 let. Na račun slovenskih žepov. Kok so bogibogi, vazno da jim je Golob dvignil ceno.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Normalni ga bomo manj zato, ker bo predrago. Alteraši s polno ritjo denarja si bodo pa še vedno lahko privoščili nojevo ali aligatorjevo pečenko.