Sigurno 6k?
Hotelkomponente EUR 63,79 plus dem Pflegezuschlag Stf. 7 mit € 99,76.
Na dan! Pa se drzava nekaj posebej.
Sigurno 6k?
Inflacija se najbolje obvlada preko monetarne politike, ki pa jo diktira, odkar smo sprejeli evro, Bruselj. Tam jih pa prav malo briga za majhne države. Uravnavaš jo lahko tudi preko fiskalne politike, samo to bi bilo za veliko število prebivalcev, zelo boleče.Se ti zdi vlada uspešna pri obvladovanju inflacije?
PS: Nikoli ne dogovoriš na moja vprašanja.
Kdo te pa sili h kajenju? Zaradi mene je lahko škatlica čikov 100€Kajenje se je podražilo: za škatlico cigaret je treba odšteti več
Škatlica cigaret se je danes podražila še za deset centov. Trošarine za tobačne izdelke so se namreč zvišale še tretjič letos.n1info.si
Davki gor, trošarine gor. Le zakaj gredo cene gor. Potem bodo pa spet višali minimalca, podrli plačne sisteme v podjetjih in zaradi pritiska na place onemogočili ostalim dvig le teh.
To jo prodat niso mogli pa so jo sedaj po skonto ceni prodajajo. V bosni se pije kiseljak.
bizi pa ti si sposoben napisat en norameln odgovor? Sprašuejm ker drugič bo namest čikov komunala, elektrika in kaj boš takrat napisal? Kopanje v bližnji reki pa namest štroma sveče al pa dinamo?Kdo te pa sili h kajenju? Zaradi mene je lahko škatlica čikov 100€
Že sam Golob se ne strinja s tabo in je prepričan, da se lahko v boji proti inflaciji oz. draginji naredi marsikaj in tudi dejansko se lahko. Problem je pa žal "samo" v tem, da on pač ne zna.Inflacija se najbolje obvlada preko monetarne politike, ki pa jo diktira, odkar smo sprejeli evro, Bruselj. Tam jih pa prav malo briga za majhne države. Uravnavaš jo lahko tudi preko fiskalne politike, samo to bi bilo za veliko število prebivalcev, zelo boleče.
Najprej pozijaj, na kaj se je nanašal moj odgovor in potem palamudi. Tokrat se je nanašal na članek o podražitvi tobačnih izdelkov.bizi pa ti si sposoben napisat en norameln odgovor? Sprašuejm ker drugič bo namest čikov komunala, elektrika in kaj boš takrat napisal? Kopanje v bližnji reki pa namest štroma sveče al pa dinamo?
Komunalo država rihta? Nam občanom občine veliko več pokradejo kot državabizi pa ti si sposoben napisat en norameln odgovor? Sprašuejm ker drugič bo namest čikov komunala, elektrika in kaj boš takrat napisal? Kopanje v bližnji reki pa namest štroma sveče al pa dinamo?
niso, samo model priliva cekinov v državno blagajno pa je. Drugič bo namest čikov npr gorivo ali pa omrežnina....pa je stvar rešena. Pač enega od davkov se poveča in je tako jveč cekinov v blagajni...kje n kako se bo dvigovalo je pa druga pesem. Zdaj so na vrsti čiki, čez mesec, dva pa kaka druga dobrinaRoko na srce... Čiki niso v isti kategoriji kot komunala s pitno vodo, elektrika in hrana.
Komunalo država rihta? Nam občanom občine veliko več pokradejo kot država
Ne kadim. Zgrešil si point. Pa spregledal eno moje vprašanje prej. Spet.Kdo te pa sili h kajenju? Zaradi mene je lahko škatlica čikov 100€
niso, samo model priliva cekinov v državno blagajno pa je. Drugič bo namest čikov npr gorivo ali pa omrežnina....pa je stvar rešena. Pač enega od davkov se poveča in je tako jveč cekinov v blagajni...kje n kako se bo dvigovalo je pa druga pesem. Zdaj so na vrsti čiki, čez mesec, dva pa kaka druga dobrina
glej saj drži kar si napisal, samo potem imaš spet Italijo, Avstrijo in bo folk šel pač tja po te dobrine, posledično se bo še manj cekinov steklo v blagajno. Italija ima davek na sladke pijače, ampak je recimo DDV nižji in je posledično cena kokakole ista kot pri nas. Ko pa bodo npr pr nas uvedli davek na sladke pijače, bo kokakola postala dražja, posledično se jo bolj splačalo iti kupiti k zahodnim sosedom. Podobno se že zelo dolgo dogaja s pivom (par strani nazaj)Kar se mene tice, so lahko "bedarije" kar predmet dodatnih davscin. Cigareti, alkohol, sladkarije recimo. To nic ni esencialnega. Raje tu kaj zraven, kot pa elektrika, bencin, hrana.
No, če smo iskreni, dvigi davkov in trošarin ni edino kar delajo saj zelo vneto delajo (oz. so delali) tudi na izničenju rezultatov dela pretekle vlade. Ostalo so pa res bolj kot ne prazne obljube in laži.Se strinjam. Problem je da je to edino kar delajo. Dvigajo davke in trošarine na vse po spisku že odkar so prišli na oblast. Tudi pred poplavami, da jih ne bomo kot izgovor iskali.