Glede na stranje, ki ga imajo z njimi se mora izplačat. Tako ali drugače. Niso dobrodelna ustanova.Obogatel s ciki ne bos
Glede na stranje, ki ga imajo z njimi se mora izplačat. Tako ali drugače. Niso dobrodelna ustanova.Obogatel s ciki ne bos
MrBeast že nekaj časa daje svoj zaskrbljen obraz in videi imajo po desetine / stotine milijonov ogledov. Naslovne slike tudi spreminjajo in spremljajo, kakšen je odziv uporabnikov. Govora je bilo tudi o tem, ali bolje deluje slika, kjer se vidijo zobje.čist btw:
a to youtube sam sestavi design videa, al zakaj imajo vsi isti design? Tiste face neki na hitro izrezane, neka slika in napis... tam v ukrajini temi, pa vsi videi imajo skor isto naslovnico.
Lovijo letne plane.alpsko mleko je povsod na vojo, verjento bodo res zaloge. Pomurske dvomim da bi bile zaloge, ker ga precej izvozijo. Razlog bi mogoče bili prazniki konec meseca ( peke peciva in podobno)
Mora biti dvojni slepi test (double blind test)Kaj ce bi naredili primerjalni alter test.
Danes zvecer, pri meni doma..jaz prinesem bosansko radensko pa makaronarski union, vi pa "originale" al pa kak kozarec lanskega vina, da bo Martin lahko kam letosnjega pospravil.
Pri meni na terasi, po 17 uri..
To jo prodat niso mogli pa so jo sedaj po skonto ceni prodajajo. V bosni se pije kiseljak.Radenska ki io peljejo 500km daleč je lahko pol cenejsa od tiste v Radencih.
Se ti zdi vlada uspešna pri obvladovanju inflacije?Očitno si finančni strokovnjak. Zakaj se ne javiš Boštjančiču? Take rabi.
Z manjšo državno potrošnjo. Ne pa da po defaultu dvigneš place v JS za 20%. Idealen Recept za višjo inflacijo.ok, s cim se nadomesti manjko v proracunu? v teh casih...
a pol pri nas sploh ni vzvodov al kako?
Na Hrvaškem je Jamnica dražja od Radenske. Pri nas je obratno. Kot z Unionom.v Italiji..To jo prodat niso mogli pa so jo sedaj po skonto ceni prodajajo. V bosni se pije kiseljak.
Nikoli ne bo, ker itak nima odgovora, saj kaj ti pa naj tudi reče, če se je njegov golob izkazal za čistega amaterja in nepoznavalca razmer v gospodarstvu, politiki in še osebnih odnosih, kolikor vidimo.Se ti zdi vlada uspešna pri obvladovanju inflacije?
PS: Nikoli ne dogovoriš na moja vprašanja.
Minister za solidarno prihodnost je solidarno napovedal povišanje cen v domovih za starejše.
V 45 domovih za starejše bi ponovno dražili, jim bo minister ugodil?
Nekateri domovi za starejše tik pred koncem leta s soglasjem ministra za solidarno prihodnost Simona Maljevca znova višajo oskrbnine.n1info.si
Minister za solidarno prihodnost je solidarno napovedal povišanje cen v domovih za starejše.
V 45 domovih za starejše bi ponovno dražili, jim bo minister ugodil?
Nekateri domovi za starejše tik pred koncem leta s soglasjem ministra za solidarno prihodnost Simona Maljevca znova višajo oskrbnine.n1info.si
Če bi bili taki priofiti bi domove za ostarele odpirali po tekočem traku... pa jih ne... čudno, a?To morajo biti taki profiti da je noro, po moje 50% ali pa še dosti več.
Cene gredo gor, ker morajo proizvajalci in trgovci placevat visje davke.Kajenje se je podražilo: za škatlico cigaret je treba odšteti več
Škatlica cigaret se je danes podražila še za deset centov. Trošarine za tobačne izdelke so se namreč zvišale še tretjič letos.n1info.si
Davki gor, trošarine gor. Le zakaj gredo cene gor. Potem bodo pa spet višali minimalca, podrli plačne sisteme v podjetjih in zaradi pritiska na place onemogočili ostalim dvig le teh.
Domovi za starejše pri nas so največji nateg stoletja. Stavbe stare, že zdavnaj amortizirane. Delajo študenti ali slabo plačani delavci notri. Stanovalci so po 2 ali 3 v sobah. Kljub temu pa plačujejo 1000 ali več evrov na mesec. To morajo biti taki profiti da je noro, po moje 50% ali pa še dosti več.