Citat:
Uporabnik jello pravi:
Sem imel pred leti podobne probleme z ECG (European City Guide - ti so s.p. jem pošiljali kao obrazce za potrditev pravilnosti podatkov, če si jim poslal nazaj si dobil pa nazaj sklenjeno pogodbo za nek imenik in račune za 3x900 EUR,....skratka nateg). Nazadnje so celo že pošiljali datume obravnave na Kranjskem sodišču (temu sem se res od srca nasmejal), pa na koncu seveda ni bilo nič. V nobenem primeru ničesar ne plačevat. Dostikrat folk pade na idejo, da če bo plačal kolikor se njim zdi vredno se jih bo pa znebil. Dejansko pa s tem priznaš veljavnost pogodbe. Če že odgovarjaš potem samo daš jasno vedeti da ne priznavaš veljavnosti pogodbe, ampak jaz niti tega nebi. Enostavno mečeš v koš. Seveda samo v primeru če si dovolj prepričan da res gre za nategune.
Z njimi sem tudi jaz imel veselice... na s.p. so mi pošiljali že pisma za izterjavo, zadolžena pa neka firma iz Dunaja... kasneje me je še poklical predstavnik te firme, nek čefur, cifra res avstrijska, sem mu j**** vse po spisku in jih nabil na k****, modelu omenil, da imam denar v žepu, naslov ima, še vzame ga in bo problem rešen.
Na d.o.o., kako leto kasneje, pa so mi vztrajno pošiljali ponudbe, kljub mojim povratnim mailom, da me ne zanima in da naj me odjavijo iz njihove mailing liste... zaključilo se je šele takrat, ko sem vse njihove znane email naslove prijavil na vsako gaj ali animal sex stran, ki sem jo tisto noč našel na spletu. Predvidevam, da so potem imeli toliko propagandnega materiala za pregledat, da ni bilo časa več pošiljati njihovega...