Avtocisterne so regulirane. In to krepko! Na petrolu se je pa gokjufalo ko ao so bili mehanski stevci in so crpalkarji sami tankal. Zdej to ni vec mogoce... Tehnologija je unicila sistem
Ravno zato, ker si tehnicen tip bi lahko pojasnil kako zjahas stevec iz blagajne.Jaz ne vem, kako je zajhal števec. Ampak ga je. Na dveh črpalkah do sedaj, kar vem na lastni koži. Sem pa tudi malce tehnični tip, tako da mi nikar govorit, da to ni mogoče.
Naslednja stvar je pa voda v gorivu. Marsikaj so mi že navozili v cisterne, kje pobirajo in iz katerih blagovnih rezerv - zopet nimam vpliva. Vem pa na lastni koži, ker sem imel sranja zaradi tega. Skozi cela 90. leta . Ste pa naivni, če mislite da ne. V dokaz bo pa kar moj primer čisto dovolj. Pa sem se samo "umaknil", naj punce zagospodarijo same .
Če avtocisterna deluje organizirano na distribuciji, tako kot izvajajo veliki dobavitelji, bo zadeva zelo pod nadzorom in malo napak. Ko greš pa k najnovejšemu "prijatelju", ki se je pravkar začel baviti s tem poslom, lahko doživiš pa marsikaj. Lahko manipulira vsak ki pravkar mimo pride. Od lastnika, do šoferja v avtu.
Poleg informirane vode, sedaj še informirano gorivo. Bravo Poznik, možnosti za striženje ovc so neomejene.
Samo pri tem te lahko jeb* drzava ker nisi placal davka na neumnost ;-)Enak učinek lahko dosežete tudi brez kljukice, če pri takanju v ročko šepetate: "Lepo prosim, bodi bolj učinkovit, gospod bencin".
Ampak ne smete preglasno, ker potem lahko bencin prestrašite in bo učinek ravno nasprotni.