IKEA - izkušnje z uporabnikom prevozi?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
žena in otrok ostaneta doma in greš sam. verjetno imaš tudi prijatelje in sorodnike. ampak se ti zdiu neumno dati 50€, če lahko za 25. in potem smo tam.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Valda ja, zdaj bojo kar skakali od veselja.
To je pa to, ko so eni tak radi komot. Ðizs

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Če ti je grozil, greš lepo na policijo in ga še enkrat prijaviš za grožnje. Se bo že umiril, ko bo vidu, da ne more igrat šerifa.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Kakšni general po bitki? Saj jaz nič nimam s tem, zate gre ljubi človek. Mene je samo šokiralo, da se eni pustite tako napizdit, zato sem tudi v tej temi napisala par besed.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ne vem če je bilo že kje omenjeno v forumu, ampak danes sem bil v Celovcu v Metroju, pa sem opazil da zraven ob letališču gradijo IKEO. Tako da bo za tiste iz Ljubljanskega in Gorenjskega konca kmalu bližje IKEA v Celovcu kot pa v Gradcu.

Otvoritev bo bojda letos novembra.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
aplauz.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mogoče pa mojster ne ve, da poslovna škoda ne nastaja s širjenjem slabe novice, ampak s proizvajanjem materiala za slabe novice.

da ne govorimo o neposlovnem obnašanju.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik HudEja pravi:
Zdaj je klical in rekel, da preostanka denarja ne bova nikoli videla in da bo on naju tožil zaradi poslovne škode, ki jo je utrpel zaradi najine objave na forumu.
stupid-1.gif

To ni več za Seinfelda ampak za Monty Phyton, tako absurdna je ta zadeva.

To so sam prazne grožnje in vaju poskuša ustrahovat. Ne se mu pustit. Kvečjemu vidva bi lahko njega tožila zarad zavajanja in kraje. Tisto potrdilo in sms-e kar shrani. Pa nekam si zapiš v kakpnem časovnem zaporedju je vse potekal, da se ne pozabi.

A ima dečko sploh s.p. al dela na črno?

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik HudEja pravi:
Zdaj je klical in rekel, da preostanka denarja ne bova nikoli videla in da bo on naju tožil zaradi poslovne škode, ki jo je utrpel zaradi najine objave na forumu.
stupid-1.gif

To ni več za Seinfelda ampak za Monty Phyton, tako absurdna je ta zadeva.

Da meni tokole grozi, ga najdem in mu "popravim" njegov kombi tako, da ga pol leta skupaj ne spravi. Še enkrat pejte na policijo in narediti prijavo, da vam grozi. Tisti denar pa vseeno dobita nazaj, magari z tožbo. Ne gre se zaradi 60€, gre se zaradi principa!

Pa človek ne more verjet, kaj vse se dogaja
stupid-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
štajerci so od vseh slovencem še najboljš..čeprav sem imel sedaj spet eno slabo izklušnjo, ki je že x-ta, tako da bom štajerce prekvalificiral v prekmurce. ker ko sem se sprijaznil, da so toti gor najboljši janezi, nisme vedel, da je tisto prekmurje in ne štajerska. zdej sem že tkao vleik, da vem kaj je kaj.