IKEA - izkušnje z uporabnikom prevozi?

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
PREVOZ IZ IKEJE GRATIS: če kupujete v ikeji, vam predlagam, da si greste pogledat zadeve v živo v Graz ali Celovec. tam si označite št. artiklov, ki jih potrebujete. Nato pa ko pridete domov samo skočite na internet (http://www.ikea.com/de/de/store/homeshopping/storeInfo), pošičete v katalogu artikle, ki jih potrebujete ali dodate artikel pošifri in v zadnjem koraku izpolnite obrazec za dostavo. nato lahko pričakujete klic iz Ikeje kdaj želite imeti blago dostavljeno. OPOZORILO: brezplačna dostava je možna samo ob nabavi nad 1000€.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Super zadeva, če ti ne znese (nabrat robe za jurja) se jih pa več zmen pa skupaj naroči
grin1.gif

Hugojelep

Zelenc'
17. nov 2008
4
0
1
Smo podjetje ki se okvarja z prevozi po Sloveniji in izven nje.

Organiziramo prevoze iz vseh nakupovalnih centrov med njimi tudi IKEA.

Večinoma iz Gradca in po novem tudi iz Celovca..

Vi preko spleta ali osebno izberete izdelek, naročite, mi vam po ugodni ceni pripeljemo, po želji tudi zmontiramo.

Več imformacij na [www.k-transport.si]

ali info@k-transport.si

Lep pozdrav Boštjan

Cena za prevoz kavča.......odvisno odgovorite mi na mail s kod ste in va bomo zračunali cene so zelo ugodne!!

Nazadnje uredil moderator:

Hugojelep

Zelenc'
17. nov 2008
4
0
1
Smo podjetje ki se okvarja z prevozi po Sloveniji in izven nje.

Organiziramo prevoze iz vseh nakupovalnih centrov med njimi tudi IKEA.

Večinoma iz Gradca in po novem tudi iz Celovca..

Vi preko spleta ali osebno izberete izdelek, naročite, mi vam po ugodni ceni pripeljemo, po želji tudi zmontiramo.

Več imformacij na [www.k-transport.si]

ali info@k-transport.si

Lep pozdrav Boštjan

Nazadnje uredil moderator:

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
dobro dobro saj smo prvič že zastopli
grin1.gif

Sicer direkt oglaševanje ni nevem kako dobrodošlo tukej gor a mi je vsaj to všeč, da si direkten, ne pa k eni hočjo neki skrivat in se hkrati reklamirat, češ da pozna prijatelja od prijatelja, k se ukvarja s tem in s tem, pa ful da je dober, na koncu daš pa še telefonsko, kao sej ni noben opazil da si se reklamiral.
smirk-1.gif

jaka1980

Pripravnik
8. jun 2016
231
6
18
Živjo,
v soboto 27.05. grem v IKEO-ITALIJA.
Imam naročen kombi in rabi kdo kaj da pripeljem.Sem iz LJ..

LP