Jože, pa ne moreš tko no? Pa kako so drugi krivi da majo razmetan, zato ker imajo robo po tleh ker ti nisi izpolnil obljube?
Zeloooo dolgo sem / sva bila tiho in po forumu nisva pisala... ampak tale tvoj odgovor mi je dvignil pritisk (še eni noseči!) ampak mojemu še 1000x bolj, pa ima že tako visokega!
Torej midva sva tudi oguljufana. V ikei sva naročila in vplačala kuhinjo že aprila letos. Ko sva iz Ikeje prejela pošto, da je najina roba priprvljena na paleti se je moj dobil z Jožetom mu predal original račun. To je bilo v četrtek in dogovorjena sta bila, da robo dostavi v soboto. V soboto 11. maja je robo pripeljal. Vendar lej ga zlomka za cca 600 € premalo artiklov! Je razložil, da se je gor z gospo pri izdaji dogovoril, da ka kontaktira ko bodo pripravili še preostalo robo. Sva tako čakala cca 14 dni nakar se je moj začel malo zanimat kaj je zdej s to robo, pa še nekaj malenkosti mu je naročil (saj je dejansko izgledalo kot da je tip normalen in zanesljiv). Po tistem je bil na telefon dosegljiv le preko smsjev. Javlja se itaq že dolgo ne več. Pa tudi sem in tja je poslal kak sms le zato, ker ga je moj klical neprekinjeno po uro in več skupaj . Shranjenih ima preko 15 njegovim smsov z obljubo pripeljem v pon., pripeljem v četrte, pripeljem v soboto.... V enem izmed smsov mu je moj obrazložil, da nama pač ne pušča nobene druge opcije kot da prijaviva na policijo je v isti sekundi priletel sms v stilu kaj grozi, in da potem pa sigurno ne bova prejela manjkajoče robe. Ko mu je omenil, da sva stopila v stik z ikeo, da greva sama iskat kar manjka je poslal porogljiv sms naj si ne delava stroškov s klicarjenjem, ker je roba že zdavnaj pri nejmu v garaži..... Tole se vleče že od konca maja... torej 2 meseca. Ker manjkajta 2 ključni omarici in še nekaj ostale robe kuhinje ne moreva sestavit, torej sva že od začetka maja v novem stanovanju brez kuhinje. Sem že napisala da sem tudi sama noseča? In najbolj zdravo za nosečnico je prehranjevanje s sendiviči oz. druga opcija gostilna? Imava očitno preveč denarja? Sva si tudi za to sama kriva? Saj on vendar samo malenkost zamuja z dostavo?!!! Smo ljudje res čudni ker ga ne razumemo? Da ne govorim, koliko je moj že zapravil za telefon! Ne, da nama ne sme nič računat, še plačat nama bi moral! Bemu mast če ne greva res zdele takoj na policijo. Sva venomer odlašala v stilu komu se da potem po sodnijah jahat še naslednjih nekaj let in dokazovat?