Hvala za skoraj popoln odgovor.
Oprosti, ker stalno sitnarim zaradi TISa, ampak tisti zemljevid se mi res dopade in bi ga res rad imel še na GPS, da bi pa samo zato kupil prenosnika in ga prenašal naokoli bi bila pa neumnost.
No sedaj ko bo Wimax in bomo počasi povsod imeli hiter internet bo to že precej bolj uporabno.
Škoda, ker očitno iGOv Bluetooth očitno samo sprejema mobitel, ne pa tudi oddaja GPS signala, ker bi kaj takega prišlo vsaj kdaj prav.
Ni mi pa jasno zakaj vsi razvijajo neke svoje mape ko bi jih pa lahko za precej manj denarja kupili te od TISa in bi bil problem odlično rešen?
Razen, če se gredo tudi oni pirate in bodo raje postopoma vsako leto malo skopirali in bo sčasoma ravnotako vse popolno pokrito.
Saj na tega Igota se bo upam dalo enostavno nalagati tudi bodoče nove mape?
Sem pa nekje prebral, da kartice ni možno enostavno skopirati na drugo večjo(podpira 4GB), zato sem vprašal, če moraš vedno menjati kartico.
Imaš pa popolnoma prav, zbrišem tričetrt kart in je zadeva rešena, če jih bom kdaj rabil bom pa itak naložil najnovejše.
Kar se pa tiče iskanja po hišnih številkah je pa zasilna rešitev ta, da ko se pripelješ v kraj, ki ni popolnoma pokrit in ne najdeš določene številke, preko mobitela vklopiš najdi.si mobilni zemljevid in se potem orientiraš po njem.
Ker pa se očitno odlično spoznaš me pa zanima še, če se morda, da Igota ali pa Garmina tako nastaviti, da bi jih lahko od doma preko računalnika spremljal, kje tvoja GPS napravica točno je?
Najbrž je kaj takega možno, ker sem ravno nekaj dni nazaj bral, da je italijanska policija ugotovila voznikov GPS in ga potem po njem spremljala in našim sporočila, kje točno se nahaja.
Pa tudi v neki reklami mislim, da za Garmina sem slišal, da v primeru kraje lahko spremljajo GPS položaj ukradene naprave.
Lp