Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dan dekleta in fantje. Ima kdo ta avtoček. mi smo doma imeli dve Lantri in sta bile za tisti čas super avtomobičlki. kako je pa kaj ta. Na kaj je dobro, primerno in priporočljivo gledati pri Elantri če kopujem rabljeno.
Če te zanima imamo pri nas eno Elantro naprodaj, ki jo je dala v račun gospa, ki je dobila službeni avto. Je kot nova, prevoženih 26.000km, mislim da letnik 06.
...ne preveč mlado. Malo starejšo gospodično bi. Gledam cene od 4000 do 6000€ Tam okoli 5000€ bi bilo najbolje. Kaj dobim za to. Bi pa rad, da ima klimo.
Ja, z Lantrami je tako kot z Golfom-najboljsa je bila serija II.
Tiste letnika 94-95 malce bolj okrogle oblike so imele kar dober pleh in ulala motor.Meni je sluzila dobrih 210.000 km,na odpad sem jo peljal z 300.010 km,zadnje leto je sluzila namesto traktorja,kombija,kamiona,...
potem sem hotel Elantro in sem bil popolnoma razocaran
Ce bi danes dobil novo serijo II bi jo hitro kupil
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.