Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Važno da začno posranci z "delom" 6.1 .
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Ni šans, vedno sem kritiziral vse, s katerimi se nisem strinjal! Tudi leve, kadar je potrebno!
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
LOL, a so v zaprtem oddelku Polja priredili tečaj izdelave portala in rezultate objavili na spletu?
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Bi tudi komu od vas prišel prav današnji dela prost dan, tako kot do pred 2 let nazaj?
S komerkoli se menim - doma, med prijatelji, sodelavci vsi pogrešajo pretekle novoletne praznike, kjer je res prav prišlo 2 dni prostega delavnika.
Največja ironija je to, da so ravno ti politiki, ki so sprejeli to ukinitev bili frej že prvo leto! In tudi danes je tako.
Tisti, ki pa "radi" delate in želite "povečati BDP" pa se zahvalite Janševi vladi, ki je tak ukrep sprejela. Dobro, da nam niso vzeli še 2.maj!
Citat:
Ukinitev ni prinesla popolnoma nič. ŠE več prinesla je negativne rezultate. Kdor si je to izmislil nima pojma o ekonomiji in misli, da če ukineš nek počitek si rešil vse. Ko pa gledam druge prispevke pa so izjave popolnoma druge. Vsak dober podjetnik bo splaniral ob takšnih dnevih več počitka in bodo vsi zadovoljni. TAko poglejmo v tujini imajo še celo več dni koletivno prosto. PA ne zato, ker se jim nebi ljubilo delati ampak zato, da si delavci počijejo in potem pa narediš analizo in produktivnost je večja celo za 2x. Pri nas pa se vidi, da ala VIZJAK in njegovi bleferji samo gledajo kako bodo metali polena en drugemu.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A je ta Politi-something tvoje avtorsko delo sa ga vseskozi navajaš kot nek kredibiln vir? Nivo komentarjev je pa za bruhat, pa sami janševiški vojščaki... Kot ti, podoben nivo...
Drugače pa, če imaš ti easy-money in ti je vseeno zanj, prav. Jaz ga moram pošteno in krvavo zaslužit. In za razne nategatorske porivatnike (poleg ostalih lopovov) plačevati manjko v proračun.
Tako da nisi ti ravno poklican da soliš pamet meni...
A iz članka na politikškizu? samo kozlanje..Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
O sami vsebini pa nič?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A je ta Politi-something tvoje avtorsko delo sa ga vseskozi navajaš kot nek kredibiln vir? Nivo komentarjev je pa za bruhat, pa sami janševiški vojščaki... Kot ti, podoben nivo...
Drugače pa, če imaš ti easy-money in ti je vseeno zanj, prav. Jaz ga moram pošteno in krvavo zaslužit. In za razne nategatorske porivatnike (poleg ostalih lopovov) plačevati manjko v proračun.
Tako da nisi ti ravno poklican da soliš pamet meni...
SDS propaganda, same neverjetne zgodbice in zaroteCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
A iz članka na politikškizu? samo kozlanje..Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
O sami vsebini pa nič?
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Glede na komentarje imamo tudi na tem forumu člane, ki so mastno plačani od SDS-a
Posebej, če so na funkciji predsednika vlade(bivši) in opozicijske stranke, si pozabil ..Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Glede na komentarje imamo tudi na tem forumu člane, ki so mastno plačani od SDS-a
paranoja all the way
lej, z vsem spoštovanjem, pojdi na pregled. Resnonič ne žalim, ne spuščam se nizko...ampak resno, mene je strah v tej državi, če so ljudje tako paranoidni.