Hvala vladi Ivana za današnji delovni dan(2.1.)!

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Važno da začno posranci z "delom" 6.1 .

in zakaj ne postaneš poslanec, če si tako zelo želiš njihovega dela in ugodnosti? nihče te ne drži nazaj...

@Sijan: vesel bom ko bom videl tvojo kritiko levih. Ampak trenutno vidim samo goreče, skoraj obsedeno pljuvanje po desnih. Pa ne rečem da ne delajo idiotskih napak. Itak da jih. Preveč.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:

Ni šans, vedno sem kritiziral vse, s katerimi se nisem strinjal! Tudi leve, kadar je potrebno!

Za mehek začetek leta 2014
grin1.gif

http://www.politikis.si/?p=111907

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
LOL, a so v zaprtem oddelku Polja priredili tečaj izdelave portala in rezultate objavili na spletu?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
LOL, a so v zaprtem oddelku Polja priredili tečaj izdelave portala in rezultate objavili na spletu?

Res je.
Sedaj se začenja nadaljevalni tečaj z naslovom: Kako me kradejo, ko z rezervacijo na kartici obračajo moj denar.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Bi tudi komu od vas prišel prav današnji dela prost dan, tako kot do pred 2 let nazaj?
S komerkoli se menim - doma, med prijatelji, sodelavci vsi pogrešajo pretekle novoletne praznike, kjer je res prav prišlo 2 dni prostega delavnika.
Največja ironija je to, da so ravno ti politiki, ki so sprejeli to ukinitev bili frej že prvo leto! In tudi danes je tako.

Tisti, ki pa "radi" delate in želite "povečati BDP" pa se zahvalite Janševi vladi, ki je tak ukrep sprejela. Dobro, da nam niso vzeli še 2.maj!

Citat:
Ukinitev ni prinesla popolnoma nič. ŠE več prinesla je negativne rezultate. Kdor si je to izmislil nima pojma o ekonomiji in misli, da če ukineš nek počitek si rešil vse. Ko pa gledam druge prispevke pa so izjave popolnoma druge. Vsak dober podjetnik bo splaniral ob takšnih dnevih več počitka in bodo vsi zadovoljni. TAko poglejmo v tujini imajo še celo več dni koletivno prosto. PA ne zato, ker se jim nebi ljubilo delati ampak zato, da si delavci počijejo in potem pa narediš analizo in produktivnost je večja celo za 2x. Pri nas pa se vidi, da ala VIZJAK in njegovi bleferji samo gledajo kako bodo metali polena en drugemu.

Zakaj pa samo 2.1? Meni bi prav prislo prosto tja nekje do septembra. Bi si ze nasel kaj za poceti. Potem mogoce kak mesec dela, ker je itak dez, potem bi spet pocel kaj drugega.

Nekateri bi sli radi v sluzbo, pa je ne dobijo. Vesel bodi, ce lahko gres in bos dobil denar za to. Letosnjega dopusta pa verjetno tudi nisi ze porabil?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A je ta Politi-something tvoje avtorsko delo sa ga vseskozi navajaš kot nek kredibiln vir? Nivo komentarjev je pa za bruhat, pa sami janševiški vojščaki... Kot ti, podoben nivo...
Drugače pa, če imaš ti easy-money in ti je vseeno zanj, prav. Jaz ga moram pošteno in krvavo zaslužit. In za razne nategatorske porivatnike (poleg ostalih lopovov) plačevati manjko v proračun.
Tako da nisi ti ravno poklican da soliš pamet meni...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A je ta Politi-something tvoje avtorsko delo sa ga vseskozi navajaš kot nek kredibiln vir? Nivo komentarjev je pa za bruhat, pa sami janševiški vojščaki... Kot ti, podoben nivo...
Drugače pa, če imaš ti easy-money in ti je vseeno zanj, prav. Jaz ga moram pošteno in krvavo zaslužit. In za razne nategatorske porivatnike (poleg ostalih lopovov) plačevati manjko v proračun.
467716-post_slo.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Za tistih nekaj evrov rezervacije si jokcal, kot da so ti odpulili prednjo kožico...

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
O sami vsebini pa nič?
A iz članka na politikškizu? samo kozlanje..
SDS propaganda, same neverjetne zgodbice in zarote
hysterical-1.gif

Glede na komentarje imamo tudi na tem forumu člane, ki so mastno plačani od SDS-a
priden.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Glede na komentarje imamo tudi na tem forumu člane, ki so mastno plačani od SDS-a
priden.gif

paranoja all the way
confused-1.gif

lej, z vsem spoštovanjem, pojdi na pregled. Resno
crazy1.gif
nič ne žalim, ne spuščam se nizko...ampak resno, mene je strah v tej državi, če so ljudje tako paranoidni.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
priden.gif

paranoja all the way
confused-1.gif

lej, z vsem spoštovanjem, pojdi na pregled. Resno
crazy1.gif
nič ne žalim, ne spuščam se nizko...ampak resno, mene je strah v tej državi, če so ljudje tako paranoidni.
Posebej, če so na funkciji predsednika vlade(bivši) in opozicijske stranke, si pozabil ..

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Ma glej. Tole zganjat z 2.1. je itak totalna neumnost. Ce rabis dopust, ga imas. Ga imas veliko vec, kot ga imajo v mnogih drugih (razvitih) drzavah.
Vzami si ga. Ce ne maras sluzbe, daj odpoved. Zamenjaj jo.

Verjetno ti preostane se kaj. Zakaj bi se silil, ce vidis, da ti ni do dela. Z leti ti bo samo se tezje. Delodajalec bo ze nasel nekoga, ki te bo nadomestil.

Naslednje leto bo baje se nekaj manj prostih dni, tako da razmisli, ce se ti splaca vztrajati. Na boljse ocitno ne gre.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Več dopusta... A dejte no... V EZu imajo kar toliko ali več dopusta kot mi. Edino če je ameriška firma, tam je manj...