Hvala vladi Ivana za današnji delovni dan(2.1.)!

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
967
119
43
Jaz sem v sluzbi, najprej odprl Alter, potem pa naprej pisat kodo.
pozdrav.gif
Sem ze sit praznikov, zapravljanja in spanja do 11h zjutraj.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne bodi pameten, ja?
Samo sužnjelastniki se požvižgajo na sužnje (delovno silo). Kaptitalist, ki ima pa porihtano podstrešje v vseh elementih pa se zaveda da mu denar prinašajo delavci (za razliko od nas, kjer ga nakrade) in samo zadovoljen delavec je dober delavec. Zadovoljen v vseh pogledih.
V državnih firmah se pa požvižgajo na stroške, ki se ustvarijo ko nekaj mandeljcev pride vedrit... Skrokanih, skozlanih, mačkastih...

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Imejmo se radi.
Politiki komaj čakajo, da smo med seboj skregani in se politično delimo, ker potem oni lažje vladajo oz. ostajajo na dobro plačanih položajih.
Rajši sodimo en drugega po naših dejanjih, kot pa po politični pripadnosti posameznika.

Nazadnje urejeno:

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Jaz sem v sluzbi, najprej odprl Alter, potem pa naprej pisat kodo.
pozdrav.gif
Sem ze sit praznikov, zapravljanja in spanja do 11h zjutraj.

Kaj pa če bi se prazniki začeli 31-tega decembra, kot včasih. Prosto samo prvi in drudi januar.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Dejstva dragi moj, dejstva.
Saj ni problem delati, ampak ne zastonj. Za zvestobo si psa nabavite...

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Tisti, ki pa "radi" delate in želite "povečati BDP" pa se zahvalite Janševi vladi, ki je tak ukrep sprejela. Dobro, da nam niso vzeli še 2.maj!

1. točka:
A nisi ti ravno včeraj pisal nekaj o tem kako zagovorniki desnice delijo narod s svojimi posti in ustvarjajo slabo vzdušje že takoj v 2014?

Preberi zdaj svoj post in se poglej v ogledalo. Občutek imam, da boš videl sebe.

2. točka:
Meni je odlično da je že danes delovni dan. Meni je bil 2. januar čisto vedno stran vržen dan, ker se je samo vegetiralo za brezveze in lenarilo.
Glede na to, da si odprl post na današnji dan bi sklepal, da ali
- doma lenariš in koristiš dopust (torej nimaš za početi nič pametnega in raje visiš na forumu in pljuvaš po tistem kar nima rdeče barve);
- ali pa si v službi, po možnosti v JU, in ti je blaaazno hudo ko tako "garaš", da imaš cajt pisat po forumu.

3. točka:
Glede na stanje v državi in glede na to kako nekateri radi jamrate in pljuvate, bi dal za obdobje treh let moratorij na skoraj vse državne, cerkvene in druge praznike, dokler se stanje v državi ne bi izboljšalo in dokler ljudje ne bodo nehali jamrat tako kot to počneš ti.

Edini ki so krivi za slabo vzdušje v državi so novinarji in pa taki ljudje kot si ti. jamranje, jamranje in jamranje. Samo to vas je.

P.S.: 2. maj je pa naslednji praznik ki bi ga ukinil (poleg kakega dneva OF) in bi ga prestavil enkrat na poletje tako, da se podaljša vikend in grejo ljudje lažje na morje. Je več koristi kot pa takrat zgodaj spomladi.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
2. točka:
Meni je odlično da je že danes delovni dan. Meni je bil 2. januar čisto vedno stran vržen dan, ker se je samo vegetiralo za brezveze in lenarilo.
Glede na to, da si odprl post na današnji dan bi sklepal, da ali
- doma lenariš in koristiš dopust (torej nimaš za početi nič pametnega in raje visiš na forumu in pljuvaš po tistem kar nima rdeče barve);
- ali pa si v službi, po možnosti v JU, in ti je blaaazno hudo ko tako "garaš", da imaš cajt pisat po forumu.

A ti pa med upravljanjem "drek pumpe" lahko pišeš po forumih?
hysterical-1.gif
Mislm...kako si pa ti drugačen od tega, kar očitaš Sijanu?
Edino JAZ
evil.gif

Itak se mi zdi, da bom dopust v bolniško prevekslal, ker mi homeopatske kroglice niso prijele
cry12bpy.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.171
113
v lokalni ostariji
najbolš da se kr vse praznike ukine a ne? itak se sam vegetira takrat... pa dopuste tud treba porezat na 1 dan / leto... pa bo a ne?

ah ja...

boscarol je pa itak pameten ko 100 vragov... a živi od subvencij;)

netko

Guru
25. jul 2007
6.987
2.287
113
a kje piše da današnji delovni dan ni plačan?
kakšna zvestoba??? komur se ne zdi primerno okolje lahko gre kadar hoče... lahko gre človeško napiše list papirja oddela odpovedni rok če ne gre drugače in reši težavo, lahko ga ni dva dni brez odobritve pa ravno tako gre...

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
še ena stvar. Glede na tole spletno stran naj bi na današnji dan imele praznik samo tele držav:
http://www.earthcalendar.net/_php/lookup.php?mode=date&m=01&d=02&y=2014

2nd New Year's Day Holiday Russia
Ancestry Day / Forefather's Day Haiti
Bank Holiday Scotland
United Kingdom
Berchtold's Day Liechtenstein
Switzerland
Bridge Day New Caledonia
Labor Day Ukraine
New Year's Day 2nd Day Romania
Taiwan
New Year's Day Holiday Mauritius
New Zealand
North Korea
South Korea
Victory of the Armed Forces Cuba
Kaapse Klopse South Africa
Cassé Gateau Voudon

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Lej, ne razumeš!
Nekaj so razne teorije zarot, zgodbice, ki nam jih skušajo prodati skrajni desničarji. In za njih je na mestu, da se napiše naj ne delijo naroda, saj so vse manipulacije!

To kar se tiče 2. januarja in delovnega dne pa niso nikakršne teorije zarot ampak dejstva!!

Nekdo je nekaj mojega pač skopiral iz DRUGE teme, kjer je bila poanta, da naj se ne zmišlja zgodbic in vleče iz zgodovine!

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Kako pa veš da nisem mogoče na bolniški?

Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
najbolš da se kr vse praznike ukine a ne? itak se sam vegetira takrat... pa dopuste tud treba porezat na 1 dan / leto... pa bo a ne?

še enkrat si preberi kaj sem napisal.

netko

Guru
25. jul 2007
6.987
2.287
113
ne ni fora ukinit vse praznike in ni fora ukinit dopusta gre samo zato da smo v nekaterih pogledih šli predaleč in če se ne bomo potegnili malo nazaj bomo ostali podpovprečneži... si želimo tega???

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Lej, ne razumeš!
Nekaj so razne teorije zarot, zgodbice, ki nam jih skušajo prodati skrajni desničarji. In za njih je na mestu, da se napiše naj ne delijo naroda, saj so vse manipulacije!

To kar se tiče 2. januarja in delovnega dne pa niso nikakršne teorije zarot ampak dejstva!!

Nekdo je nekaj mojega pač skopiral iz DRUGE teme, kjer je bila poanta, da naj se ne zmišlja zgodbic in vleče iz zgodovine!

Matr si trd... a ne dojameš, da je to tvoje pisanje o krivdi, da je 2.1. delovni dan zasluga Janše enako podpihovanje razdora, kot si ga ti včeraj očital drugim? Pa nima veze kaj točno kdo piše, ali so dejstva ali pa navadne izmišljotine, končni rezultat je enak
rolleyes-1.gif