Tisti, ki imate P10, kako vam dela MirrorShare? Meni na Samsungu šteka in ne dela zvok. Dočim star S7 dela kot šus.
No ravno en dan je kar sem zamenjal Samsunga S7 z P10 plus. Roko na srce, se mi kolca po Samsungu. Nekak mi v vsej življenski dobi samungov (Omnia 2, Omnia 7, Bada, Note 1, Note 2, S7 pred tem še par tumastih samsung telefonov, ki imen sploh ne vem) mi je samsung totalno pod kožo.
No P10 plus sem izbral ker ima večji zaslon (S7 mi je že premajhen (emšo press)), kot tudi po ugodni ceni. HW ni slab, sašteka se mi zdi da malenkonst bolj kot S7, kamera je dnevno top, ponoči pa spet mislim da je S7 delal boljše slike. Baterija se mi zdi dobra in za odtenek boljša kot na S7. Zgornje in spodnje robe ki lahko sicer malo posekali, pa bi bil telefon kak cm manjši ob enakem ekranu. Ekran pa bi lahko imal tudi za odtenek bolj žive barve. Ja vem.. spet 10 let gledanja v oled pusti pečat.
A zna kdo izklopit hitro polnjenje? Za voljo daljše življenske dobe, bi ga izklopil.
No z S7 primerjam, ker je pač to zadnji telefon ki sem ga lastil. Želel bi sicer S8 plus, a denarnica ne dovoli.