HTC Wildfire

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik border pravi:
Ko ga preko USB priklopim na PC... mi sicer prepozna kao DATA F: disk... ne morem pa z programom HTC Sync sinhronizirati, kao napise da ni naprave, na mobilniku pa da ni tega programa... pa je... in vzet iz htc.com strani...

kaksen predlog?

ko ga priklopiš gor te vrže v usb način, takrat ga sync ne vidi. ko je priklopljen, potegni dol meni in spremeni v katerem načinu naj bo

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Ja sj mi ko ga priklopim na USB na PC... mi odpre okno... pa ponudi moznosti:
- samo za polnjenje
- data USB
- Sync
- Mobile network

Pa izberem Sync... pa mi napise isto, da ne najde programa na mojem PCju.

//Vse sem se enkrat odinstaliral in nazaj instaliral... pa isto...

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
::Instalacija iGOMyWay aplikacije na HTC Wildfire.::
1. Iz interneta prenesete porgram za navigacijo: iGOMyWay_8.4.2.139242_Tatto_v3.apk, zakaj Tatto, ker je resolucija enaka Wildfire-tu. Program namestite na telefon z Android ( jaz sem na v2.1). To storite, kot vse ostale aplikacije, ali preko Bluetootha ali preko SD kartice, datoteko morate pac videti v napravi, da jo lahko zazenete in instalirate.
2. Na internetu morate najti se datoteke, ki jih namestite na SD kartico v mapo "igo", na root-u.
(1) f:\igo\content\map\Slovenia83_Monolit_2010.07_100811.fbl (2) f:\igo\content\lang\Lang_English-uk.gro (3) f:\igo\content\voice\Voice_Slo-f2.zip (4) f:\igo\license\Android_Amigo_WW@1001_JM-PPCW.lic (5) f:\igo\scheme\Default-Day.zip
POZOR: Applikacijo iGOMyway zazenite sele, ko boste vstavili SDkartico, ali odstranili USB k.

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
(3) f:\igo\content\voice\Voice_Slo-f2.zip
Tole je Slovenčina... kdo ima Slovenski Voice? Oz kje bi ga lahko nasel....

Piscite raje ...
(3) f:\igo\content\voice\Voice_Eng-uk-f3.zip

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
pa si ti tole sprobal...a deluje vredu, brez zatikanja, kako kaj grafika...bi se spravil tole inštalirat ženi, pa da ne fašem bunke, ko vse zašteka
smile-1.gif
na mojmu desireju nimam navigacije, ker imam Garmina za te potrebe.

pa še tukaj moj problem...moj desire in ženin wildfire se ne povežeta preko bluetootha, niti se "vidita"-zaznata...brez težav se povežeta z ostalimi telefoni, LGjem, Samsungom,...na vse prenosnike, sam med sabo ne
confused-1.gif

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
1. zadeva preiskusena in deluje... razen Settings je malo razsirjen meni in ne vidim vseh funkcij, vidim pa vse tiste ki rabim. brez problemov deluje. Sprehajanje po menijih je malo pocasno, a ne tako, da bi ti zivce paralo. ostalo je vse ok, anko kot Garmin.
2. Bluetooth... mislil sem zadevo PC-bluetooth-Wildfire... namesto tega lahko uporabis USB kabel in v mapo Blouetooth\downloads posnames to .APK datoteko.

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
ja, kar se tiče prenosa datotek, jih bom preko kabla prenašal, ta problem z Bluetoothom ni povezan z inštalacijo navigacije, ker se mi Wildfire povezuje preko njega povsod, tudi s PCjem. Težava je v tem, da se noče povezat z moji desirejem, da si enostavno menjava vsebine telefonov in ne uporabljava PC kot vmesnik...

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
rešen problem... ko se prvič povežeš, mora na enem telefonu biti vklopljena funkcija "Discoverable", kar pri povezavi s PCjem ni potrebno. Telefon ti shrani povezavo in se nato brez težav povezuješ brez vklopljene funkcije Discoverable.

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Piratstvo ni dovoljeno, torej prvo in zadnje opozorilo obema!

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Navigacija deluje uredu? Pol mi bo Eva Longika govorila al kako?
smile-1.gif
Telefon nasplošno uredu? Vreden teh 130€ pri Simobilu? Samo čakam, da jih dobijo nazaj. Al čm kej druzga vzet za podobn dnar? Touch je kapacitivn ane?

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Mogoče lahko pogledaš tudi LG P500 Optimus One, ki je za enako/podobno ceno na voljo pri Si.mobilu in mislim da je na zalogi. Ima pa Froyota (OS Android 2.2).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kdaj pride pa sedaj gratia?

Samo pomoje bo 300+€ z istimi specifikacijami kot lg za 230€.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Da ne odpiram nove teme, kako si naredim albume na HD2?

Torej da mam mape ala "morje" "smučanje" "zabave"....

Zdaj mam 300 slik in ko bi rad dostopal do "zadnjih" rabim 5 minut da preskrolam to vse...

Anyone?

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Bi še jaz prosil za en "pameten" Solitaire, sem jih že kar nekaj potegnil z marketa, ampak noben ni všeč ženi (telefon je ženin). Baje mora biti podoben Windowsovemu...
smile-1.gif

EDIT: Že našel in žena je spet srečna!
priden.gif

Nazadnje urejeno:

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Evo danes kupil pri Simobilu, super zadovoljen zaenkrat..

Slo menija nima? Mal se še lovim..me skrbi, da mi vse žre podatke, vreme, push mail, fb ni push? Prodajalec je bluzil nej ga updejtam na android 2.2 se mi zdi, meni pa telefon reče, da ima gor zadnji update? Mi da še kdo kakšne začetne nasvete kaj in kako kej naštimat, da ga bom čimbolje izkoristil.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
povej prodajalcu da je noob, ker 2.2 še sploh ni zunaj za wildfire. za začetek rukni gor 3g watchdog da vidiš kak ti megabajte papa, pol pa odjadraj v podforum pametni telefoni in imaš tam uporabne programe za android. prvih 10 strani še ni zasvinjanih, dalje pa je neuporabno

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ne, slovenskega menija nima. Android bo v slovenščino preveden z Gingerbreadom 2.3, a ga po vsej verjetnosti za Wildfire ne bomo dočakali. Se pa napoveduje do konca leta Froyo, zadnja posodobitev je lahko lepa napoved, da ga mogoče pa le še letos dobimo, a obstajajo veliki dvomi, ker se že tako dolgo zavlečuje, da se bo zavleklo v drugo leto.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Android bo v slovenščino preveden z Gingerbreadom 2.3, a ga po vsej verjetnosti za Wildfire ne bomo dočakali.

Bo pa ziher kakšna neuradna različica tudi za Wildfire...