HTC Wildfire

simonzal

Zelenc'
12. jul 2008
27
0
1
Celje
Bom kr tule vprašo..mam HTCja Wildfire in mam žive probleme z igrim namreč kar snamem iz marketa mi igre nekak laufajo sam ko to sami neki demoti...ko pa snamem igre z torent strani mi pa večina iger sploh ne zažene kar pa zažene louda pol ure pol pa vse šteka......je tu potrebno še kaj nadgradit(namreč nadgradil sem android na 2.2.kar mi je samo ponudl)....mogoče ma gdo kakšen link do iger ki delujejo na tem Htcju(lahko na privat)...pa še ena stvar se da dobit win 7 za tega Htcja in kak se kj obnese če gdo kj ve??

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Problem je v resoluciji ekrana.... da je zlo švoh podprto.

Za kakšne 100mb igre je pa tudi procesor pomoje problem.

Povej kakšen naslov... pa ti bo kdo povedal, če dala.

http://tinyurl.com/5vgq7cf

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
good luck...

mislim, da moraš za take stvari imet 1ghz.... (desire, galaxy s)

Majstr

Zelenc'
22. jan 2013
28
0
1
Tale telefon imam samo za nadomestnega za nekaj časa, pa me zanima kako se išče po PDF datoteki? Je sploh možno, že kar nekaj časa probavam, pa mi nikakor ne uspe ugotoviti.
uf-1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik Majstr pravi:
Tale telefon imam samo za nadomestnega za nekaj časa, pa me zanima kako se išče po PDF datoteki? Je sploh možno, že kar nekaj časa probavam, pa mi nikakor ne uspe ugotoviti.
uf-1.gif

S čim pa sploh odpiraš pdf dokumente? Jaz imam Office Suite Pro in tam gre normalno... Poskusi najti kakšen pdf reader, ki to omogoča.

Edit: je pa res, da na wildfireju gre to zelooo počasi:)
LP

Nazadnje urejeno: