HTC Wildfire

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kolikor sem bral na netu je problem resolucija ekrana.
Baje da večina navigacij ne podpira resolucije WildFireta (ima premajhno resolucijo).

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
če je aplikacija napisana za android bi mogla delatu tudi na 2.1, to sploh ni tako pomembno kot dejstvo, da najdeš verzijo, ki ima pravo resolucijo za tvoj aparat. Namreč .apk datoteke se razlikujejo po resolucijah, poglej kakšno resolucijo ima tvoj aparat in vpiši v google recimo igo 320×240. Kar se pa map tiče je najboljša pokritost z Monolit-ovo mapo za Slovenijo. TeleAtlas je slabša se mi zdi...

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Kaj zaj obstaja IGO MONOLIT za HTC Wildfire? Oz. da podpira to resolucijo?

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Ima kdo link kako Igota gor spravit?

Se da pri tem telefonu nastavit, da vedno prvo pregleda če je Wifi dostopen in šele nato vpraša če gre preko GSM na net?

Wifi je aktiven s vklopom na widget gumb. Ce najde wifi, uporablja wifi. Ce izgubi signal wifi, se avtomatsko vklopi mobilni net (ce je ta predhodno vklopljen). Ko pride spet v obmocje signala wifi, se avtomatsko poveze nanj in izklopi mobilni internet. Tak da najlazje je imet internet vedno prizgan v ozadju, na tockah kjer se nahajas pa je itak vedno neka wifi povezava (dom, faks, kafane, centri).

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik border pravi:
Kaj zaj obstaja IGO MONOLIT za HTC Wildfire? Oz. da podpira to resolucijo?

išči igo ali motonav za tvojo resolucijo, za ta dva programa pašejo enake mape...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
kaj ni samo ena datoteka, da prilagodiš resolucijo??

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
to pa nimam pojma
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
to pa nimam pojma
smile-1.gif

Zgleda, da imam jaz
smirk-1.gif

Citat:

6.1) For those, who have a small screen phone. anonym.to - free dereferer service This data.gro file should make iGO work on phones with 240x320 and 320x240 screens. Didn't test it. You use it at your own risk!!!

6.2) For those, who have a BIG screen phone (Desire, nexus1, etc.) - you might need to use MOTONAV http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?p=543174#543174 instead of iGO. Its a special build of iGO, but designed for Motorola phones. Big thanks for this program goes to biggdaniell

poguglajte za link

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Danes sem kupil ta telefon... pri mobitelu za 180 eur in 24mes vezave.

TELEFON JE ZAKON!!!!!

Telefon si lahko fulll prilagodis svojim potrebam ze v osnovi... jutri pa si bom nalozil se kaksen programcek. Ima zelo hiter TScrn in aplikacije se zlo hitro odpirajo in zapirajo, Symbian se lahko skirje v hitrosti.

Glede vklopov in izklopov WiFi in MobileNET... zadeva super deluje...

Nazadnje urejeno:

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Citat:
Uporabnik border pravi:
Kje bi lahko dobil app Police light LED... na Marketu je vec ni...

Sm na marketu nasu eno drugo app Light. Pa ima isto funkcijo Police light. Tko mal za foro, ko se bom kdaj ponoc pelu, pa...
evil.gif

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Ko ga preko USB priklopim na PC... mi sicer prepozna kao DATA F: disk... ne morem pa z programom HTC Sync sinhronizirati, kao napise da ni naprave, na mobilniku pa da ni tega programa... pa je... in vzet iz htc.com strani...

kaksen predlog?

aja pa se neki... ce telefon ugansem, mi budilka zjutraj ne zvoni. A moram imeti nenehno prizgan telefon za budilko?

Nazadnje urejeno:

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik border pravi:

aja pa se neki... ce telefon ugansem, mi budilka zjutraj ne zvoni. A moram imeti nenehno prizgan telefon za budilko?

Daš na flight mode pa dela
tongue-1.gif

A nekaterim se dejansko da ponoči ugašat telefon
grin1.gif

lp
cool-1.gif

timm

Pripravnik
21. apr 2008
115
0
16
Celje
Za budilko pa poskusi tako, da je priklopljen na polnilec. Vem, čudno se sliši ampak meni SE P1i tako deluje. :) Zdaj pa ali je to okvara ali namerno, pa ne vem. :)