Hrvati in jeba turistov

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa kak ne vedo, da na dopustu ne smeš it v Lidl ali katerokoli drugo trgovino s normalnimi cenami??? Na dopustu lahko ješ samo v precenjenih gostilnah na rivi, kjer ti spečejo zamrznjene ribe iz drugega konca planeta.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Da bi šel na dopust in potem tam kupoval v Lidlu?
hysterical-1.gif

Če si ne morem privoščit vsaj polpenziona sem raje doma.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Torej če si v apartmaju 2 tedna to pomeni, da poiščeš najdražjo trgovino v kraju?
bonk.gif

Mimogrede - veliko jih ima na Mallorci stanovanja, ker imajo tam podjetje (bar, diskoteko, potapljanje...).

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ti bom natipkal počasi: k u h a m l a hk o d o m a.

Za tist pir in sladoled mi je pa vseeno, če je 2, 3 al pa 4€.

ja in večina alterjevcev ima firme na mallorci...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Lej sploh ni point v kuhanju in Lidlu. Na dopust grem, da se malo odklopim od vsakodneva. In recimo mi hotelski ritem ne odgovorja, ko je ura za zajtrk še rad malo poležim, ko je večerja je še najlepše na plaži ipd. Zato pa vzamem app in skuham ko meni paše in kar mi paše. In seveda gledam na euro tudi na dopustu. Sladoled pa itak raje kupim v Konzumu, kot pri lokalnem šiptarju, pa ne zaradi euro, ampak mi je Ledo boljši. Vsekakor vsakemu svoje...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Enim enostavno ni jasno, da socijalizma in s tem nizkocenovnih letovanj ni več
zdaj so drugi časi
če imaš denar, letuj na nivoju, če nimaš, ostani doma, neka vmesna pocarska varijanta je prav ponižujoča za vse,
nelagodno je za druge, ki imajo in zapravijo, neprijetno za turistične delavce in domačine,
začuda pa se turistom socijalcem zdi to popolnoma normalno
frown-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ti bom natipkal počasi: k u h a m l a hk o d o m a.

Za tist pir in sladoled mi je pa vseeno, če je 2, 3 al pa 4€.

ja in večina alterjevcev ima firme na mallorci...
467716-post_slo.gif
točno tako, ...s tem, da doma veliko bolj kamot kuham, ker imam vedno vse pri roki kar rabim.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Uf kolk je pametnih kle na alterju... Najboljši pokazatelj bodo pa itak hrvaški mediji , ki bodo imeli kmalu veliko povedati , da imajo spet rekordno sezon kljub nikakvemu vremenu maja.

Gor jih držijo samo še penzionisti in slovenski zaplankanci (tudi t.i. turisti socialci)

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik capl pravi:
če imaš denar, letuj na nivoju, če nimaš, ostani doma, neka vmesna pocarska varijanta je prav ponižujoča za vse,
nelagodno je za druge, ki imajo in zapravijo, neprijetno za turistične delavce in domačine,

Nič od tega mi ni jasno. Torej če nimaš za 5* hotel in letalsko karto za 1 razred ostani raje doma? Pa za koga bi bilo to sicer ponižujoče? Nelogodno za druge, ki imajo?
confused-1.gif

Če bi domačini dejansko imeli kaj proti, bi vsi skupaj navili cene, da bi ''socialcem'' sploh onemogočili počitnikovanje.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ajd socijalci, nehajte se silit kjer ste prekratki.....
če morš preverjat cene trajekta in se sploh pogovarjat o tem, pol si socijalc, al misliš da je na nivoju preverjat in preračunavat, kolk te bo dopust koštal,...
Ne veš kaj je to nivo?
rečmo, na nivoju greš na kosilo tam kjer se ti sprdne in naročiš kar se ti sprdne in pri tem niti ne poškiliš na ceno,
ampak naši alteraši mislijo, da so na nivoju, če na nagužvani plaži žlampa pivo iz hladilne torbe, namesto par metrov proč za šankom orng mrzlega, ampak on je vseeno na nivoju, ker ima ležalnik, njegov sosed 25cm proč, pa samo ležalko
hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Uf kolk je pametnih kle na alterju... Najboljši pokazatelj bodo pa itak hrvaški mediji , ki bodo imeli kmalu veliko povedati , da imajo spet rekordno sezon kljub nikakvemu vremenu maja.

Gor jih držijo samo še penzionisti in slovenski zaplankanci (tudi t.i. turisti socialci)

Hjao kakšne nebuloze..., a veš kam so se preselili zaplankanci - v Hurgado, Sharm ipd destinacije. In to že par let nazaj. V hotelske komplekse kjer ti točijo pir mešan z vodo v neomejenih količinah, vrhunec zabave je pa Italijanski animtor, zvečer ob bazenu. In daš 400€ za en teden.

BTW- toliko stane pot iz SLO - CRO - SLO s trajektom na enega od bolj oddaljenih otokov v srednji/južni Dalmaciji, če greš z avtom.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
3.997
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
če morš preverjat cene trajekta in se sploh pogovarjat o tem, pol si socijalc...
Če mi ne bi bilo treba preverjat cene trajekta bi šel kam kjer sploh ne bi rabil trajekta.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:

Hjao kakšne nebuloze..., a veš kam so se preselili zaplankanci - v Hurgado, Sharm ipd destinacije. In to že par let nazaj. V hotelske komplekse kjer ti točijo pir mešan z vodo v neomejenih količinah, vrhunec zabave je pa Italijanski animtor, zvečer ob bazenu. In daš 400€ za en teden.

BTW- toliko stane pot iz SLO - CRO - SLO s trajektom na enega od bolj oddaljenih otokov v srednji/južni Dalmaciji, če greš z avtom.

kjer dobiš per s pljunkom
hysterical-1.gif

Drgač pa letos ne kaže na neko vročino in s tem gužvo, so že zadnjič jambrali da ni folka da je morje mrzu.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
če morš preverjat cene trajekta in se sploh pogovarjat o tem, pol si socijalc...
Če mi ne bi bilo treba preverjat cene trajekta bi šel kam kjer sploh ne bi rabil trajekta.
Ti je Notranjc lepo povedal, kje je mesto takšnim, ne pa da delate gužvo v Dalmaciji in odganjate spodobne turiste z dovolj denarja za zapravit,.
pa da ne omenjam onesnaževanje in obremenitev okolja, ki ga povzročate,
Hrvati neumni, vsak turist pusti pri njih podobno količino dreka, samo da eni zapravijo več, drugi šparajo,....a ni boljše, imet 10 premožnejših turistov, ki zapravijo več kot 100 slovenceljskih,......sploh jih ne razumem kolk so tupi,
Samo gužve, ki jo delate socijalci dol bi se morali znebit, pa bi dobili več € za manj gostov in s tem manj dela in pa seveda čistejše in lepše okolje.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik alpek pravi:
Hočeš reč, da imajo tudi Hrvati kislo grozdje?
Če praviš tistemu, kar pridelujejo Hrvati grozdje, potem si tudi ti na zaskrbljujočem nivoju
evil.gif

če pa boš še reku tistemu, kar imajo v kleteh, vino, si pa resnično že izgubljen primer
hysterical-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Jasno da gledaš na ceno, sej ne greš tja ven se metat ampak lokacijo zamenjat, malo se stresu umaknit...

a zdej pa ker sem kao turist moram pa plačevati vse po trikratni ceni kamorkoli me dopustom pridem oz. zaidem... eee ovce nepostrižene izvolite, pa plačujte.

Ravno sem iz Španije (Mallorca), vam povem kako tam Lidl prodaja... vse blagajne nonstop delajo, 3/4 je pa nemcev in angležev ki tam nabavlajo. Očitno so še večji reveži kot španci?

v španiji je fenomen to da so cene v lidlu višje kot v njihovih štacunah(mercadona)

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik capl pravi:
rečmo, na nivoju greš na kosilo tam kjer se ti sprdne in naročiš kar se ti sprdne in pri tem niti ne poškiliš na ceno,

Se pravi, na tak račun potem daš še 10k napitnine:

Note-resto-de-Olive-a-st-trop.jpg