Hrvati in jeba turistov

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
sem pa ne vem, če bi šel, imam občutek, da bi stradal mastne svinjske pečenke in tapravega alkohola, ...
brrrr , me kr strese ob zdravi prehrani, pa sok v kozarcu sn vidu na sliki...
shocked-1.gif

za mučenje bi moral še plačat,?
mam srečo da nimam €
cheer.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Jaz tudi pravim, da je najboljše doma..kvaliteten alkohol (šmarnico) dobiš kjerkoli poceni, za pečenko in klobase ni problema, še kakšna kost za pjesa se najde..to je dopust
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jaz tudi pravim, da je najboljše doma..kvaliteten alkohol (šmarnico) dobiš kjerkoli poceni, za pečenko in klobase ni problema, še kakšna kost za pjesa se najde..to je dopust
smile-1.gif
sej ne vem se zajebavaš al resno misliš, ampak meni je res tak najlepše, točno kot si napisal
nahrung002.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.166
7.880
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
smile-1.gif
sej ne vem se zajebavaš al resno misliš, ampak meni je res tak najlepše, točno kot si napisal
nahrung002.gif

Bo treba spat! Capli imate šiht zjutraj

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.166
7.880
113
Ali pa je na zavodu! Tam začnejo šele ob 8:00, tako da lahko še malce poleži.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
velik je že ura , ja , ...vzgoja mladine vzame veliko časa
rolleyes-1.gif

vidim pa, da imate v sosednjem forumu tudi drugi probleme z vzgojo mladičk -Betka noče požirat, vidim.....
shocked-1.gif

....to bote pa morali čimprej nekak uredit in jo naučit ter prevzgojit, ker ene osnove obnašanja pa morjo spoštovat, drugače bo anarhija še na tem področju

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
A to se zdaj na šestih straneh drkate, kako je vaš način dopustovanja tapravi, sosedov pa za zgrozit se???

Ne vem, ali tipično alter, ali tipično slovensko...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Tole tudi tebi primerno - http://www.hrvaska.com/falkensteiner_family_hotel_diadora.htm
evil.gif

Ah, tele je bolj tako-tako (po capl kriterijih). Zato sem šel raje v sosednjega, tapravega falkenštajnerja ...
ka je to ,,falkenštajner,,.....moram malo videt kam bi hodil, če bi bil srednjeslojaš, kot ste alteraši...

Tole je naši kasti primerno http://www.radissonblu.com/resort-split, odlične sobe s z odličnim pogledom, osebje pa itak top.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ksz.

Prav zabavajo me izjave nekaterih posameznikov (
grin1.gif

Z družbo hodimo na morje v kamp, lani nas je 14dnevni dopust stal 300€/glavo. To je, s hrano, prevozom, vsem. In ja, smo pili hofer pivo, šli smo vmes v Lidl v Splitu (ker smo ga slučajno našli), falilo pa ni nobenemu nič. Pa če primerjam tak dopust z nekim all inclusive 4*** hotelom v turčiji (sem bil pred par leti, da ne bo izpadlo da filozofiram)... mi tistih 500€ razlike ne predstavlja težave, hec je samo v tem, da če mi ni ravno treba iti v hotel, ne bom šel. Ker to, da mi ure za zajtrk, kosilo, večerjo,... določa nek urnik, hvala lepa, imam dovolj urnikov v času, ko sem na šihtu
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Dopust je "čas", ko se greš odpočit, pa naj bo to v hotelu, za katerega plačaš celo plačo, ali pa v apartmaju in lidl pivom
grin1.gif
Ali pa v kampu z juhco na kuhalniku in zložljivi mizici, polni pira.
cheer.gif

To capl pa patriot pač ne bosta zastopila, za njiju je smisel dopusta, da se doma pohvališ le, koliko si zapravil v nobel hotelu. Zgodilo se tam itak nič ni, ker se ne more.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
sam dejansko ne razumem, kako je lahko za nekoga luksuz čepet v miniaturni hotelski sobi, za kosilo al pa večerjo pa se drenjat v vrsti s talarjem v roki za postano vsak dan enako hrano ? Ko v menzi...

Mislm, ko voli nek izvoli, samo to je vse prej kot luksuz...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
sam dejansko ne razumem, kako je lahko za nekoga luksuz čepet v miniaturni hotelski sobi, za kosilo al pa večerjo pa se drenjat v vrsti s talarjem v roki za postano vsak dan enako hrano ? Ko v menzi...

Saj ni.

Luksuz je, da imaš suito v hotelu v rangu Kempinskega, s pogledom na rivo in morje. Ko ti paše, greš pogledat kakšno vinsko klet ima najbližja michelinova restavracija, če se ti ne da hoditi, pa naročiš a la carte room service.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Hotel je lahko tudi luksuz in zelo prijetno doživetje. Tisti, ki se gre špilat luksuz ima več ali manj room service in hrano a la carte. Kakšen urnik neki. Sigurno pa tega ne dobiš preko kupončkov.

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Dopust je "čas", ko se greš odpočit, pa naj bo to v hotelu, za katerega plačaš celo plačo, ali pa v apartmaju in lidl pivom
grin1.gif
Ali pa v kampu z juhco na kuhalniku in zložljivi mizici, polni pira.
cheer.gif

To capl pa patriot pač ne bosta zastopila, za njiju je smisel dopusta, da se doma pohvališ le, koliko si zapravil v nobel hotelu. Zgodilo se tam itak nič ni, ker se ne more.

tudi tak dopust ima poseben čar.sicer ne vem kaj je nekaterim alterašem da jih je skoraj sram tako prebiti dopust

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
lol... 10 jurjev na teden

zdej ste šli fantje mal v druge skrajnosti
smile-1.gif

sem komentiral realnost, ne pa mokrih sanj

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
V bistvu niti ne. V Sloveniji je luksuz napačno definiran in marsikdo si ga napačno predstavlja.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
ksz

Jaz sem pa vedno mislil, da dopustuješ tam, kjer ti sede. Kot vidim sem se motil in tudi na področju dopustovanja vladajo zakoni, ki jih poznajo zgolj nekateri uporabniki alterja