sem pa ne vem, če bi šel, imam občutek, da bi stradal mastne svinjske pečenke in tapravega alkohola, ...
brrrr , me kr strese ob zdravi prehrani, pa sok v kozarcu sn vidu na sliki...
za mučenje bi moral še plačat,?
mam srečo da nimam €
sem pa ne vem, če bi šel, imam občutek, da bi stradal mastne svinjske pečenke in tapravega alkohola, ...
sej ne vem se zajebavaš al resno misliš, ampak meni je res tak najlepše, točno kot si napisalCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jaz tudi pravim, da je najboljše doma..kvaliteten alkohol (šmarnico) dobiš kjerkoli poceni, za pečenko in klobase ni problema, še kakšna kost za pjesa se najde..to je dopust
Citat:
Uporabnik capl pravi:
sej ne vem se zajebavaš al resno misliš, ampak meni je res tak najlepše, točno kot si napisalCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jaz tudi pravim, da je najboljše doma..kvaliteten alkohol (šmarnico) dobiš kjerkoli poceni, za pečenko in klobase ni problema, še kakšna kost za pjesa se najde..to je dopust
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ka je to ,,falkenštajner,,.....moram malo videt kam bi hodil, če bi bil srednjeslojaš, kot ste alteraši...Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Tole tudi tebi primerno - http://www.hrvaska.com/falkensteiner_family_hotel_diadora.htm
Ah, tele je bolj tako-tako (po capl kriterijih). Zato sem šel raje v sosednjega, tapravega falkenštajnerja ...
Ali pa v kampu z juhco na kuhalniku in zložljivi mizici, polni pira.Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Dopust je "čas", ko se greš odpočit, pa naj bo to v hotelu, za katerega plačaš celo plačo, ali pa v apartmaju in lidl pivom
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
sam dejansko ne razumem, kako je lahko za nekoga luksuz čepet v miniaturni hotelski sobi, za kosilo al pa večerjo pa se drenjat v vrsti s talarjem v roki za postano vsak dan enako hrano ? Ko v menzi...
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ali pa v kampu z juhco na kuhalniku in zložljivi mizici, polni pira.Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Dopust je "čas", ko se greš odpočit, pa naj bo to v hotelu, za katerega plačaš celo plačo, ali pa v apartmaju in lidl pivom
To capl pa patriot pač ne bosta zastopila, za njiju je smisel dopusta, da se doma pohvališ le, koliko si zapravil v nobel hotelu. Zgodilo se tam itak nič ni, ker se ne more.
V ciganskem šotorišču celo leto tak fajn živijoCitat:
Ali pa v kampu z juhco na kuhalniku in zložljivi mizici, polni pira.